- 10 Nisan 2014
- 43.915
- 116.652
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.721
olsun tabiiiiii ilokulda bandodaydım ben de çalarım beş para ver beş para verrr diyeeeeBando da olsun mu?
Ama niye oyuncak ?gelirken bana oyuncak volvo getirecek söz verdi.eşim getirmişti benim kız küçükken kırdı
Sahicisinin vergisi var diye migelirken bana oyuncak volvo getirecek söz verdi.eşim getirmişti benim kız küçükken kırdı
gerçeğini mi isteyeyim kadından ?Ama niye oyuncak ?
gerçeğini mi isteyeyim kadından ?
3 araba vergisi kaskosu ödüyoruz her sene istemem yeni bir araba parasını gönderirse alırım amaaaSahicisinin vergisi var diye mi
Sersinler tabi, kırmızı halıda yürüyenlerden neyim eksik benim2 asker gönder de sınırda karşılasınlar kadını devlet töreniyle kırmızı halı da serilsin
Parasını alırım , döviz de yükseldi şansınagelirken bana oyuncak volvo getirecek söz verdi.eşim getirmişti benim kız küçükken kırdı
ben de maserati marka araç istiyorumm istemek bedavaysaİs te tabi , istemek bedava nede olsa
sen ne burcusun minicik bir oyuncak arabanın da parasını istedin ya pessssss .Parasını alırım , döviz de yükseldi şansına
İsteyeceksin tabiki, ama alırmıyım ? almamben de maserati marka araç istiyorumm istemek bedavaysa
senden bundan sonra hiç bir şey istemem kızıma 10 cm lik oyuncak volvoyu bile çok gördünnnİsteyeceksin tabiki, ama alırmıyım ? almam
buyur polo ağa burdayızzzzkimse yok mu ayol
ne yapıyorsun durum degerlendırmesı yap helebuyur polo ağa burdayızzzz
golf pahalı ww polo alsen hem nikine uyumlu olurbenımde begendıgım bır marka var wolksvagen golfe bayılıyorum ama işte sadece bayılıyorum alamıyorum
gündüz miskin takıldım uyudum tv izledim akşam ödevler vardı 3 arkadaş görüşmesi yaptım tel de biri yurtdışında.kahvem bitmiş ona kızdım sonra da buradayım iştene yapıyorsun durum degerlendırmesı yap hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?