- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.761
Haspam bide mesajıma begenmedim yapmışyooo sapasağlamızzzzzz
Bende bende asla icememdeneyeyim sadece türk kahvesi içemiyorum.kahve makinem yepyeni dekor olarak duruyor mutfak da 1 kere kullandım onu da eve elen misafir yaptı kendine
Ayol ne anlarsınız kahveden . Nescafe yada üçü bir arada zımbırtısı kahvemi sayılır allah aşkına . Güzelim Türkkahvesi varken çakması yanında halt eder
pasaportum hazır vize de kolay sıkma canımı atlar gelirim orayaaaa haspammışşşşş hıhhhhhHaspam bide mesajıma begenmedim yapmış
Kahve makinam bozuldu , allahtan iki tane yedekte var . O derece tiryakiyimBende bende asla icemem
Eşim de öyle
Sonra dedik kahve alışkanlığını nasıl kazancaz
İlla bakındım
Menengic aldım Allah'ım iğrenç
Dibek desen iğrenç
Osmanlı fena değil ama yine de tercih etmem
Sonra bunları aradım meyveli varmidir diye
Favorim oldular
Çilekli kötü ama bitek
Ayy çok korktumpasaportum hazır vize de kolay sıkma canımı atlar gelirim orayaaaa haspammışşşşş hıhhhhh
Belli belli sabah onlarda rüyada görmüş gibi kahve içen bitek kahve fanatikleri olabilirKahve makinam bozuldu , allahtan iki tane yedekte var . O derece tiryakiyim
aşılanıp gelirim ben de her imkan her tanıdık var da torpile karşıyım .fazla dürüst tuhaf bir kadınımdırAyy çok korktumama aşısız almıyorlarmış buraya
Valla aynen öyle . Arkadaşı lokale bıraktım , önden git kahve yap ben hastaya tek giderim dedim . Sevindi kızBelli belli sabah onlarda rüyada görmüş gibi kahve içen bitek kahve fanatikleri olabilir
şu pandeminin tek sevdiğim yanı misafir gelememesiiiiBelli belli sabah onlarda rüyada görmüş gibi kahve içen bitek kahve fanatikleri olabilir
Gel de inan şimdi . Daha geçenlerde aşı icin herseyi yaparım diyen kimdi ???aşılanıp gelirim ben de her imkan her tanıdık var da torpile karşıyım .fazla dürüst tuhaf bir kadınımdır
dün yazdım ailemde 2 siyasi kişilik var diye.sence aşıya ulaşamaz mıyım?Gel de inan şimdi . Daha geçenlerde aşı icin herseyi yaparım diyen kimdi ???
Bana hiç gelmiyorlar çok şükürşu pandeminin tek sevdiğim yanı misafir gelememesiiii
Hadi bir hafta icinde ol sana 50 euro’luk arabayı alayımdün yazdım ailemde 2 siyasi kişilik var diye.sence aşıya ulaşamaz mıyım?
Ayrıca benimde var . Biri ilçe başkanı , biri politikanın Tam göbeğinde ismini söylemeyim tanınır çünkü . Onlara diyomuyum hiç bana özel uçak yollayın tatile geleceğim diye , yok demiyorum . Terslenmekten korkuyorumdün yazdım ailemde 2 siyasi kişilik var diye.sence aşıya ulaşamaz mıyım?
benimkilerin özel uçak imkanı yok .eski politikacılar ama hala bazı yerlerde sözleri geçerrrrAyrıca benimde var . Biri ilçe başkanı , biri politikanın Tam göbeğinde ismini söylemeyim tanınır çünkü . Onlara diyomuyum hiç bana özel uçak yollayın tatile geleceğim diye , yok demiyorum . Terslenmekten korkuyorum
öncelik sağlık çalışanlarının onların hakkı onların emeği.hele bi onlar olsun sıramı bekliyorummmmHadi bir hafta icinde ol sana 50 euro’luk arabayı alayım
Ben pis degil de pışpış anladimNormalde asla benden ayrılmaz ben nerdr o orda olur ama bugun hava soguktu bankayada goturemedım. ablama bırakmak zorunda kaldım oda ayagında uyutmuş ve bez baglamiş bıde yatakta islatmasın kendını dıye geldımkı sıkayet edıyordu anne pıs pıs
Ay çat kapi olayini hic sevmemSelam kızlar nasılsınız ? Bugün bir arkadaş çat kapı kahveye geldi saat 10 gibi . Sonrada uyuyamadım . Birazdan işe gideceğim kendime zencefilli yeşil ay yaptım , umarım biraz enerji verir
Gelin kaynana toprağından olur derlerAynı ben . Kaynanaya cekmiş . Bana cimri olmasa bari , bana cimri olanları sevmem hiç
Oy oy birileri beni mi özlemişlily86 hu huuuuuu
Hee demistin doktor kuzenin cetrefilliymis sirf babasi yüzündendün yazdım ailemde 2 siyasi kişilik var diye.sence aşıya ulaşamaz mıyım?
Aynen ben de hep pandemik yasiyorum bu dönemde kapiyi bile maskeyle aciyorum benim komsularin hepsi maskesiz geziyorlarBana hiç gelmiyorlar çok şükürben hep pandemik yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?