geyik bizim işimiz

gündüz miskin takıldım uyudum tv izledim akşam ödevler vardı 3 arkadaş görüşmesi yaptım tel de biri yurtdışında.kahvem bitmiş ona kızdım sonra da buradayım işte
sabah ev iş kalvaltı derken ögle geldı dısarda işim vardı onları halletım. sonra yaptığım el işlerını gelıp aldı. kadın şimdı yenı bir lıfe basladım yanı aynı bende hayat

3ü bir arada ya da mocca severim sadece türk kahvesi sevmem kilerde dura dura tarihi geçmiş paketi açılmadan attım bugün
Türk kahvesi hiç sevmem ama villa espressin aromalı türk kahvelerini sipariş et 10 paket aldım heralde . Üç tane kaldı

Mandalinalisi harika otesi

Türk kahvesi hiç sevmem ama villa espressin aromalı türk kahvelerini sipariş et 10 paket aldım heralde . Üç tane kaldı

deneyeyim sadece türk kahvesi içemiyorum.kahve makinem yepyeni dekor olarak duruyor mutfak da 1 kere kullandım onu da eve elen misafir yaptı kendine

Ayol ne anlarsınız kahveden . Nescafe yada üçü bir arada zımbırtısı kahvemi sayılır allah aşkına . Güzelim Türkkahvesi varken çakması yanında halt eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…