- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.741
bacı polonun da ondan farkı yok fıyat olarak ama lazım arabagolf pahalı ww polo alsen hem nikine uyumlu olur
kahvecıyız. vayyyygündüz miskin takıldım uyudum tv izledim akşam ödevler vardı 3 arkadaş görüşmesi yaptım tel de biri yurtdışında.kahvem bitmiş ona kızdım sonra da buradayım işte
sabah ev iş kalvaltı derken ögle geldı dısarda işim vardı onları halletım. sonra yaptığım el işlerını gelıp aldı. kadın şimdı yenı bir lıfe basladım yanı aynı bende hayatgündüz miskin takıldım uyudum tv izledim akşam ödevler vardı 3 arkadaş görüşmesi yaptım tel de biri yurtdışında.kahvem bitmiş ona kızdım sonra da buradayım işte
3ü bir arada ya da mocca severim sadece türk kahvesi sevmem kilerde dura dura tarihi geçmiş paketi açılmadan attım bugünkahvecıyız. vayyyy
Onu alırım kız , aşkolsun. Ama benden bilmem kaç bin euro’luk gerçek araba istetsen alamam ki. Olsa dükkan seninsenden bundan sonra hiç bir şey istemem kızıma 10 cm lik oyuncak volvoyu bile çok gördünnn
Basak, begenmedin mi ?sen ne burcusun minicik bir oyuncak arabanın da parasını istedin ya pessssss .
gerçek arabam var ayol .bana oyuncak volvo lazım koleksiyon için isveçten bir tek volvo termoslar kaldı evdeOnu alırım kız , aşkolsun. Ama benden bilmem kaç bin euro’luk gerçek araba istetsen alamam ki. Olsa dükkan senin
benim kızım da başak birazcık cimridir ama kendine değil banaaaaaBasak, begenmedin mi ?
ben orta bol köpüklu bir turk kahvesine asla hayır demem 2gunde bır ıcerım3ü bir arada ya da mocca severim sadece türk kahvesi sevmem kilerde dura dura tarihi geçmiş paketi açılmadan attım bugün
gerçek arabam var ayol .bana oyuncak volvo lazım koleksiyon için isveçten bir tek volvo termoslar kaldı evde
işteeee buuu aradığımm çakması da olur benim kız anlamaz aradaki farkı
Aynı ben . Kaynanaya cekmiş . Bana cimri olmasa bari , bana cimri olanları sevmem hiçbenim kızım da başak birazcık cimridir ama kendine değil banaaaaa
Benimki ders çalışıyor diye ben kk da dolanıyorum ama ne kimse var ne konu var .millet nerede? tüm bekarlar yokolmuş hepsi birer sevgili mi buldu ne bugün?
kız çok zeki her sınıfın birincisi maşallah diyeyimm tü tüüüüüüü.para harcamayı çok sever ama sadece kendineeeeAynı ben . Kaynanaya cekmiş . Bana cimri olmasa bari , bana cimri olanları sevmem hiç
Anasınamı cekmiş nekız çok zeki her sınıfın birincisi maşallah diyeyimm tü tüüüüüüü.para harcamayı çok sever ama sadece kendineeee
Türk kahvesi hiç sevmem ama villa espressin aromalı türk kahvelerini sipariş et 10 paket aldım heralde . Üç tane kaldı3ü bir arada ya da mocca severim sadece türk kahvesi sevmem kilerde dura dura tarihi geçmiş paketi açılmadan attım bugün
Hayırdır bişey mi oldu Türkiye’de ?Benimki ders çalışıyor diye ben kk da dolanıyorum ama ne kimse var ne konu var .
Milli yas adeta
deneyeyim sadece türk kahvesi içemiyorum.kahve makinem yepyeni dekor olarak duruyor mutfak da 1 kere kullandım onu da eve elen misafir yaptı kendineTürk kahvesi hiç sevmem ama villa espressin aromalı türk kahvelerini sipariş et 10 paket aldım heralde . Üç tane kaldı
Mandalinalisi harika otesi
Ayol ne anlarsınız kahveden . Nescafe yada üçü bir arada zımbırtısı kahvemi sayılır allah aşkına . Güzelim Türkkahvesi varken çakması yanında halt ederTürk kahvesi hiç sevmem ama villa espressin aromalı türk kahvelerini sipariş et 10 paket aldım heralde . Üç tane kaldı
Mandalinalisi harika otesi
yooo sapasağlamızzzzzzHayırdır bişey mi oldu Türkiye’de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?