- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.781
Bende alize kuzucuk ipinden kuzu yastıklar yaptımBen de kirmizi oda izledim akabinde biraz facete el isi gruplarina goz attim yeni ugraslar ariyorum aslinda cok becerikli sayilmam da öğrenme çabasındayim
Alize puffy iplerinden 1 bebek yelegi 1 bebek battaniyesi yaptim
Elimde etamin var kanaviceye baslayabilirim diye düşündüm
Pinterestte de cok güzel sablonlar var
Psikiyatr, psikolog değilBende alize kuzucuk ipinden kuzu yastıklar yaptım
Kırmızı odayı hiç sevmiyorum sarmadı beni psikologun sahte sefkati
Psikiyatr diye duzeltecektim aslındaPsikiyatr, psikolog değil
Tabii bakis acisi sonucta oyuncu ve rol yaptığı belli
Ben baştan beri izledigim icin takip ediyorum bir de normalde de insanlari gozlemlerim, o yüzden psikoloji ile ilgili seyler dikkatimi cekiyor.
Annem de kizim cok depresif izleyesim.gelmiyor dedi :) ben icsellestirmeden izledigim icin cok etkilenmiyorum galiba
Yabancı diziler sevmez misin pekiPsikiyatr, psikolog değil
Ben baştan beri izledigim icin takip ediyorum bir de normalde de insanlari gozlemlerim, o yüzden psikoloji ile ilgili seyler dikkatimi cekiyor.
Annem de kizim cok depresif izleyesim.gelmiyor dedi :) ben icsellestirmeden izledigim icin cok etkilenmiyorum galiba
Olsun ben belki bilmiyorsundur diye yazdımPsikiyatr diye duzeltecektim aslındageç kaldim
Ne guzel acidan beslenmeyen bı annen varmış.benkmki nerde dramatik sahne o diziye bağımlıPsikiyatr, psikolog değil
Aslında izlemedim bunlari ama severim de bilgisayarım bozukYabancı diziler sevmez misin peki
Dexter
Black list
Supernatural
Fringe
Benim.annem cok pozitiftir eglence onun hayat felsefesi ben ona gore daha olgun oturakli, ayni zamanda daha düşünceli ve kaygılı bir yapiya sahibimdir. O dunya yansa umru olmaz kafa yormaz hic bir seye. Hatta hep derim evin annesi ben genc kizi sensin diye.Ne guzel acidan beslenmeyen bı annen varmış.benkmki nerde dramatik sahne o diziye bağımlı
DexterAslında izlemedim bunlari ama severim de bilgisayarım bozukekran gri,aslinda çalışıyor tvye baglamaya calistim uydunun kablosuyla calisti ama uzun kablo almam lazim
Yabanci film ve dizi de severim hatta daha cok csi tarzi seyleri izlerim yabancı olarak
Rizzoli&Isles
Criminal.Minds
Body of proof
Tum serilerini izlemistim :)
Valla su kabloyu en kisa surede alayim.bari ilham verdin bana
Allah başından eksik etmesinBenim.annem cok pozitiftir eglence onun hayat felsefesi ben ona gore daha olgun oturakli, ayni zamanda daha düşünceli ve kaygılı bir yapiya sahibimdir. O dunya yansa umru olmaz kafa yormaz hic bir seye. Hatta hep derim evin annesi ben genc kizi sensin diye.
Amin Allah razi olsunAllah başından eksik etmesin
bezine pis pis dıyoBen pis degil de pışpış anladim
Ay çat kapi olayini hic sevmem
Gelin kaynana toprağından olur derler
Oy oy birileri beni mi özlemiş
Hee demistin doktor kuzenin cetrefilliymis sirf babasi yüzünden
Aynen ben de hep pandemik yasiyorum bu dönemde kapiyi bile maskeyle aciyorum benim komsularin hepsi maskesiz geziyorlar
Sevmiyor aferin paşamabezine pis pis dıyo
Kiz ben evde herşeyi fazla fazla stokladim yasaklar gelir diye (şu 14 günlük olan).Yana yana kalktım hamur kizartayim diye.
Un bitti ..bazen beş su bardağı un katilacaksa daha fazla yiyor ya malzemeler nedense .öyle oldu ...
Getir' den un bekliyorum şimdi
Bikez öyle stokladim da un boceklendi aklımı kaciriyodumKiz ben evde herşeyi fazla fazla stokladim yasaklar gelir diye (şu 14 günlük olan).
İzmir nemli galiba.ondan boceklenmis olmalıKiz ben evde herşeyi fazla fazla stokladim yasaklar gelir diye (şu 14 günlük olan).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?