geyik bizim işimiz

Ben de kirmizi oda izledim akabinde biraz facete el isi gruplarina goz attim yeni ugraslar ariyorum aslinda cok becerikli sayilmam da öğrenme çabasındayim
Alize puffy iplerinden 1 bebek yelegi 1 bebek battaniyesi yaptim
Elimde etamin var kanaviceye baslayabilirim diye düşündüm
Pinterestte de cok güzel sablonlar var

Bende alize kuzucuk ipinden kuzu yastıklar yaptım

Kırmızı odayı hiç sevmiyorum sarmadı beni psikologun sahte sefkati

Bende alize kuzucuk ipinden kuzu yastıklar yaptım

Kırmızı odayı hiç sevmiyorum sarmadı beni psikologun sahte sefkati
Psikiyatr, psikolog değil
Tabii bakis acisi sonucta oyuncu ve rol yaptığı belli
Ben baştan beri izledigim icin takip ediyorum bir de normalde de insanlari gozlemlerim, o yüzden psikoloji ile ilgili seyler dikkatimi cekiyor.
Annem de kizim cok depresif izleyesim.gelmiyor dedi :) ben icsellestirmeden izledigim icin cok etkilenmiyorum galiba

Psikiyatr diye duzeltecektim aslında geç kaldim

Yabancı diziler sevmez misin peki
Dexter
Black list
Supernatural
Fringe
Birde doom patrolllll

favorilerim arasinda

Ne guzel acidan beslenmeyen bı annen varmış.benkmki nerde dramatik sahne o diziye bağımlı

Yabancı diziler sevmez misin peki
Dexter
Black list
Supernatural
Fringe
Aslında izlemedim bunlari ama severim de bilgisayarım bozuk ekran gri,aslinda çalışıyor tvye baglamaya calistim uydunun kablosuyla calisti ama uzun kablo almam lazim
Yabanci film ve dizi de severim hatta daha cok csi tarzi seyleri izlerim yabancı olarak
Rizzoli&Isles
Criminal.Minds
Body of proof
Tum serilerini izlemistim :)
Valla su kabloyu en kisa surede alayim.bari ilham verdin bana

Ne guzel acidan beslenmeyen bı annen varmış.benkmki nerde dramatik sahne o diziye bağımlı
Benim.annem cok pozitiftir eglence onun hayat felsefesi ben ona gore daha olgun oturakli, ayni zamanda daha düşünceli ve kaygılı bir yapiya sahibimdir. O dunya yansa umru olmaz kafa yormaz hic bir seye. Hatta hep derim evin annesi ben genc kizi sensin diye.

Dexter
Black list
Fringe (gerçi bilim kurgu biyandan da ama )
Senlik csi Ler

Bak dediklerini de ben izlemedim
Hemen ekran görüntüsü alıyorum muhakkak izleyecegim

Allah başından eksik etmesin

bezine pis pis dıyo

Yana yana kalktım hamur kizartayim diye.

Un bitti ..bazen beş su bardağı un katilacaksa daha fazla yiyor ya malzemeler nedense .öyle oldu ...

Getir' den un bekliyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…