- 23 Aralık 2012
- 7.911
- 52.973
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.021
Dudak ben de dusunuyorum ama 40 bitince 5 yıl kaldıturp gibiyim ayolll torun seveceğim azimliyimmmmmeşimle dalga geçiyoruz estetik olmuşken dudak botoksu burun neyimde yaptırsam mı diye
Zaten sesim.ciktigi ve haklarimi bildigim.icin yasiyoruz bu sorunlariAnladım ama artık bi tık ses cıkar bak günler gecıyor ve saglık problemın var. Hakkın neyse geregınce verilmeli ya
benim dudaklar ince ama yaptırmam sadece alnıma kendi yağımdan dolgu ve göz kapağımı kaldırtacağım.ilk bakışta gören çok anlamıyor dikkatli bakınca anlaşılıyorlar zaten.ailede estetik doktoru da var ama kendi burnu kocaman ve kelllDudak ben de dusunuyorum ama 40 bitince 5 yıl kaldı
Calısmak bir dert calımamak ayrı.. Empati yoksunu bir amırle calısmak berbat bir durum ama sanırım sen cetin cevızsınZaten sesim.ciktigi ve haklarimi bildigim.icin yasiyoruz bu sorunlari
işte bu sebeplerden memur olmadım.ben haksızlıpa dayanamam.ayıya dayı diyememmmm.dümdüz bir kadınımmm benden memur olmazzzZaten sesim.ciktigi ve haklarimi bildigim.icin yasiyoruz bu sorunlari
Öyle olur ya zaten hepbenim dudaklar ince ama yaptırmam sadece alnıma kendi yağımdan dolgu ve göz kapağımı kaldırtacağım.ilk bakışta gören çok anlamıyor dikkatli bakınca anlaşılıyorlar zaten.ailede estetik doktoru da var ama kendi burnu kocaman ve kelll
lily ezdirmez kendini.şurda sevgilim beni aldattı ama ayrılmak istemiyorummm.ayyy beni bugün beş kere aramadı ne yapsammmm diye konular bile açmadıı.akıllı kadın bu lilyCalısmak bir dert calımamak ayrı.. Empati yoksunu bir amırle calısmak berbat bir durum ama sanırım sen cetin cevızsın
sen ne mezunusun merak ettim bak lilly de öyle ben turizm lisans mezunuyum mesela bir de açıköğretim iktisat bitirdim spor olsun diyeÖyle olur ya zaten hep
Egıtım fakultesı mezunuyum ceycey dershanede calısıyordum ki evlendım ikinci ünv olarak da sosyoloji okudum aöfden.sen ne mezunusun merak ettim bak lilly de öyle ben turizm lisans mezunuyum mesela bir de açıköğretim iktisat bitirdim spor olsun diye
Iste degilim aslinda ben huzur insanıyım ne kadar sulh yoluyla konusarak ve karşılıklı anlayisla halledelim.diye uğrassam da karşımdaki kisi herseyi kötüye çekiyor. Kendini hakli cikarmak için. Aslinda daha sert ve cevval olmak gerekiyor ama.ben kibar kalıyorum yapim geregi, kavga tartışma vs sevmiyorum yasadigimda zaten tansiyonum çıkıyor hasta oluyorum bünyem stresi kaldirmiyor.Calısmak bir dert calımamak ayrı.. Empati yoksunu bir amırle calısmak berbat bir durum ama sanırım sen cetin cevızsın
Ay ne robotik bi insanmiş o ya vicdan yoksunu şey.Iste degilim aslinda ben huzur insanıyım ne kadar sulh yoluyla konusarak ve karşılıklı anlayisla halledelim.diye uğrassam da karşımdaki kisi herseyi kötüye çekiyor. Kendini hakli cikarmak için. Aslinda daha sert ve cevval olmak gerekiyor ama.ben kibar kalıyorum yapim geregi, kavga tartışma vs sevmiyorum yasadigimda zaten tansiyonum çıkıyor hasta oluyorum bünyem stresi kaldirmiyor.bunu bile acikca dile getirdigim.halde karsimdaki anlamiyor gozunun önünde bayilsam kesin duygu sömürüsü yapıyor rol.kesiyor der o derece
Ben de haksizliga gelemiyorum o yuzden cok yiprandim artik susmayi öğrendim hic sesimi bile.cikarmam dunya yansa umrum.olmaz bana ne ben işime bakar aksam oldu mu evime giderim bitti gitti ha memuriyeti de sevemedim ama surada 7 sene sonra primim dolacak ya sabir modundayimişte bu sebeplerden memur olmadım.ben haksızlıpa dayanamam.ayıya dayı diyememmmm.dümdüz bir kadınımmm benden memur olmazzz4 yıl öğretmenlik yaptım ama tek muhatabım dünya tatlısı öğrencilerimdi
Ay yok eziliyorum vallalily ezdirmez kendini.şurda sevgilim beni aldattı ama ayrılmak istemiyorummm.ayyy beni bugün beş kere aramadı ne yapsammmm diye konular bile açmadıı.akıllı kadın bu lily
Ben de iki senelik örgün teknikerlikle es zamanli aof calisma ekonomisi okudum, simdi ascilik okuyorum sosyolojiye de kaydolmustum ama sinavina giremedim diye sildirip asciliga gectim sirada sosyal hizmetler var çünkü sosyolojiden daha cok sosyal hizmete meyilli hissediyorum kendimi bakalim hayat boyu öğrenme prensibini benimsemis bir kisiyimEgıtım fakultesı mezunuyum ceycey dershanede calısıyordum ki evlendım ikinci ünv olarak da sosyoloji okudum aöfden.
Is odakli tamamenAy ne robotik bi insanmiş o ya vicdan yoksunu şey.
Degılsındır tabi ki bak burda bile rahatlıkla sohbet edebiliyorsun.Is odakli tamamen
Isler yurusun isler aksamasin is is is
Hayatta tek basarisi amir olmak
Evlenmemis arkadaşı yok yalniz yasiyor (biraz ben de oyleyim ama onun kadar yalniz degilim diye düşünüyorum)
Tabii ki sohbeti severimDegılsındır tabi ki bak burda bile rahatlıkla sohbet edebiliyorsun.
Elhamdülillah cok sukur can rabbım seni evlatlarına bagışlasın bıdaha saglıgınla imtıhan etmesın inşallahçok şükür hepsi geçtii 4 aydır nöbet falan geçirmiyorum ilacı kestik.aldı doktor tümörü başarıyla .allahtan dedim kabul ettim hastanede ayıldıım bayıldım kafama 20 30 yerinden yaptıkları ağrı kesicilerden ama eve eşim bıraktı 1 saat dinlendim okuldan kızımı aldım gezdirdim onu spora sinemaya götürdümm.kısa süre ağladım neden ben diye sonra aynı burda olduğu gibi hep eğlendim güldüm
ekonomi gitgide bozuluyor başka işler yapsan da ek memurluk cep de olmalı daima.emeklilik yaşıda yükseldi eşim emekli olmak istiyor ama yaşa takılıyor olamıyor mesela.her insan yalnız aslında ailesi eşi çocuğu olsa da yalnız.çünkü kendini en çok sen anlarsın değil mi?dilerim bir gün karekterli bir eşin ve bebeğin olur.ha olmazsa da dünyanın sonu değilll sen çabala gerisini bırak.Ama en önce kendine değer verr kendini sevvvvv.etrafa ışık saç negatif enerji değilBenim.icin iş hayati idame ettirmek icin bir arac, kendi mesleğimi yapabildiğim ölçüde severek de calisirim ama mesai dışında ben ozelime odakliyim.evde kitap.okurum, tv izlerim, online egitime katılırım, el.isi yaparim kisaca kendimi mutlu edebiliyorum cok şükür. Acikcasi burada (2 sene oldu geleli) cok arkadasim yok dolu bir sosyal cevrem de ama en azindan diyalogum olan insanlarla aram iyi, anlasabiliyorum. Dedim.ya huzur insanıyımo yuzden de huzursuzluk benim.enerjimi düşürüyor
hiç bilgim yok kuzum. netten araştırmak lazımmkızlar acık ögretım sınavı online olacakmış yaa nasıl olacak bu sistem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?