- 10 Nisan 2014
- 43.849
- 116.569
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.981
ben birinden 5 liralık birşey alsam ya da bir kahvesini içsem minnettarlık sevgi duyuyorum o insana.yıllarca sırtımda taşıdıklarım ben bir off deyince dişlerini gerçek yüzlerini gösterdiler iyi de oldu kurtuldum hepsinden.arkadaş da bile dengini bulacaksınnn evlilikte olduğu gibi tıpkı.sana bir şey katmayan arkadaş lazım değilBen de cok gergınlım aslında ve cok kişiyi sildim hayatımdan cok kişiyi de kara listeme ekledim inan ki hafifledim ruhum dinginleşti. Bir de kindar olmasam daha da huzur bulucam ama yapamıyırum kin bürüyor gözümü
Kin tutmak dediğin gibi sadece ruhunu hasta eder. Unutmayı dene , sana yapılan haksızlıkları unutarak affet . Zaten adalet varda gelir bulur yerini .Ben de cok gergınlım aslında ve cok kişiyi sildim hayatımdan cok kişiyi de kara listeme ekledim inan ki hafifledim ruhum dinginleşti. Bir de kindar olmasam daha da huzur bulucam ama yapamıyırum kin bürüyor gözümü
ben bu konuyu sanıp yazıyorum
Ben bu süreçte idari izinliyim marttan beri ama benim.gibi izinliler fink fink gezerken ben evden cikmadim (ilk zamanlar haftada 1 çıkıyordum sonra onu da bıraktım koca yaz evden cikmadim)benim de tahammül gücüm azaldı ve artık eskisi gibi iyi niyetli değilimmm ne yazık ki.pandemide bol bol düşündüm kimlere ne iyilikler yaptım ama tek lafımla yaptığım herşey unutuldu .bundan sonra bencilce yaşayacağım.kötülük yapmam ama iyililk te yapmayacağım kimseye.
aynen senin gibiydim.arabam herkesin arabasıydı yemeğim herkesin emeğim herkesin.ama pandemi de akıllandımm.ve maalesef laylon gibi de acıma duygum kalmadı devamlı kazık atanlara.başlarına kötü şey gelince yalandan vah vah içimden de hak ettin sen diyorum.böyle olmamalıydım ama oldu maalesefKeşke bende biraz dediğin gibi olabilsem . Kimseye hayır diyememe gibi bir huyum var . Yardım edemediğim zamanda kendimi suçlu hissediyorum , sanki benim yüzümden zorluk yasıyor gibi kendimi kötü hissediyorum. Oysaki bazen istememde yapamıyorum, bende kimseden hiçbir zaman yardım istemeyen biriyim.
Ah nasıl dogru katmayıp azaltan arkadastan lanet gelsin.Kesınlıkle arkadas da eş gibi uyum, bakış acısı, yargılar paralel olmalı.ben birinden 5 liralık birşey alsam ya da bir kahvesini içsem minnettarlık sevgi duyuyorum o insana.yıllarca sırtımda taşıdıklarım ben bir off deyince dişlerini gerçek yüzlerini gösterdiler iyi de oldu kurtuldum hepsinden.arkadaş da bile dengini bulacaksınnn evlilikte olduğu gibi tıpkı.sana bir şey katmayan arkadaş lazım değil
idari izinli misin sağlık sebebiyleBen bu süreçte idari izinliyim marttan beri ama benim.gibi izinliler fink fink gezerken ben evden cikmadim (ilk zamanlar haftada 1 çıkıyordum sonra onu da bıraktım koca yaz evden cikmadim)
Ama evden de calismaya hep devam ettim.sahsi bilgisayarımla, telefonum hiç susmazdi ve istersem ihtiyac var diye çağırırım diye tehdit edildim ama noldu kiymeti mi bilindi hayir hala lily evde yatıyor diye dusunup is kitlemeye calisiyor doktora gideceğim gidemezsin iznim yok diyor yaa saglik soz konusu
Bana doktor sevk yazsin dedi zorluk cikarmak icin, ben de gitmek icin doktordan yazi aldim yine hayir dedi. Seyahat izni almak istiyorum ama sanırım bilet almak yeterliymis cevirmeye girersek ama amir bunu kabul.etmez ne yapacağım hala düşünüyorum
Yani demem o ki, iyi olana iyi davranirim ama onun haricinde senin gibi düşünüyorum
Benim ex işten ayrılmış , dün aradı bazı konularda yardımcı ol diye . Sabahtan beri onun işleriyle uğraşıyorum. Bazen salağım diyorum ama gerçekten ben akıllanmaz bir Salağımaynen senin gibiydim.arabam herkesin arabasıydı yemeğim herkesin emeğim herkesin.ama pandemi de akıllandımm.ve maalesef laylon gibi de acıma duygum kalmadı devamlı kazık atanlara.başlarına kötü şey gelince yalandan vah vah içimden de hak ettin sen diyorum.böyle olmamalıydım ama oldu maalesef
tam kin demeyelim onların da başı derde girince üzülmemek hatta içten içe sevinmek diyelimmm.Kin tutmak dediğin gibi sadece ruhunu hasta eder. Unutmayı dene , sana yapılan haksızlıkları unutarak affet . Zaten adalet varda gelir bulur yerini .
Yandin ban sebebi umarim cakmazlarben bu konuyu sanıp yazıyorum
benim babamda aynı senin ex gibiydi anneciğim çok şans verdi ben olsam hemen siler atardımmm.arada çocuk var diye kimse kimsenin kölesi bankası olmamalıBenim ex işten ayrılmış , dün aradı bazı konularda yardımcı ol diye . Sabahtan beri onun işleriyle uğraşıyorum. Bazen salağım diyorum ama gerçekten ben akıllanmaz bir Salağım
Aşırı kindarım arkadasım elimde olsa ah en sevmedıgım huyum ama olmuyor işte.İlla acı cektıgnı ya da pişman oldugnu süründügünü görücem gelicek bana yani. Bunu yapana kadar rahat etmiyorum uyku uyuyamıyorum.Cok berbat bir duygu.Kin tutmak dediğin gibi sadece ruhunu hasta eder. Unutmayı dene , sana yapılan haksızlıkları unutarak affet . Zaten adalet varda gelir bulur yerini .
ben ban yemıyım barıYandin ban sebebi umarim cakmazlar
amma tırstınn ne yazdın ki ban yiyesinnben ban yemıyım barı
Evet kronik hastaligim.var bagisiklik.sistemim.cok düşük ve ilac kullaniyorum.yani güçlü bağışıklık benim sağlığımı kaybetmem demekidari izinli misin sağlık sebebiyle
bellı olmaz canamma tırstınn ne yazdın ki ban yiyesinn
Bu durum karsılıklıysa yani arada bir o da seni idare ediyorsa yapılabilir ama hep sen ıgrasıyor onun umrunda degılse hıc degmez. Yapma keskin ol.Benim ex işten ayrılmış , dün aradı bazı konularda yardımcı ol diye . Sabahtan beri onun işleriyle uğraşıyorum. Bazen salağım diyorum ama gerçekten ben akıllanmaz bir Salağım
Öyle olmalı aslında . Ayrılınca bitmeli tüm iliskiler ama adam resmen kanser gibi , bi türlü kökü kesilmiyor . Öyle bir yerden vuruyorki asla yapmam desemde vicdanım cız ediyor. Örneğin akşam çocuklarla geldi onun işssizlik kasasını ve tazminatına yardımcı olayım diye . Orda hemen öyle bişey diyorki tüm duvarlarımı yıkıyor.benim babamda aynı senin ex gibiydi anneciğim çok şans verdi ben olsam hemen siler atardımmm.arada çocuk var diye kimse kimsenin kölesi bankası olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?