geyik bizim işimiz

kızlar acık ögretım sınavı online olacakmış yaa nasıl olacak bu sistem
Şimdi sinav icin anadolu uni. Sitesine giriyorsun sinava gir diye ekran aciliyor zaten istersen özelden de atarim 22sinde baslayacak ben dun girdim sınavlara diger 3-4 tane dersim de 22sinde.
Sifreye gerek yok artik e devlet sifrenle de girebiliyorsun sonra sinavi baslat butonu var oradan tiklayinca sinav kurallari çıkacak karsina onlari okuyup onaylayinca sinav soruları gelecek önüne ama şu sekilde. Soruyu es gecemezsin ya bir şıkkı işaretleyeceksin ya bos bırakıyorum kutucugu var onu isaretleyip ilerle tusuna basiyorsun. Bir daha o soruya geri donemezin. 30 soru var süre de 40 dk diye hatirliyorum. Zaten son soruya gelip sinavi bitir dediginde ana ekrana geri dönüyorsun diger dersi secip.ayni işlemi tekrarlayabilirsin :)

Yaaa canım ne guzel yazmissin, masallah dokturmussun guzel.dualarina amin bakalim hayırlısı diyorum anne olmayi, sevip sevildiğimi hissettiğim bir iliski icinde olmayi cok isterim ama olmadi diye karalar baglamiyorum.bazen kaderde yoktur ne yaparsak yapalim. O yüzden varsa nasipte olur.
Benim.icin sağlığım önemli, memurluk konusunda da dediğin doğru normalde biz ek is yapamayiz ama mesela halk egitimde ders verebilirim ya da el emeklerimizi satabiliyoruz isi ticarete dökmedigimiz sürece. Dolayısıyla dedigin gibi memurluk yabana atilmamali.

Bu arada ben Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemini anlattim ataaof ya da auzef ise bilmiyorum ama mantik hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum

Bu arada ben Anadolu Üniversitesi açıköğretim sistemini anlattim ataaof ya da auzef ise bilmiyorum ama mantik hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum
ben bitireli 6 yıl oldu aöf yi.eğitimde tek bildiğim ilkokul konuları genelgeleri vs. artık.kızımın notları açıklandı e okulda her dersi yüzz din 95 .sabahtan beri öğretmene kızgın kızgın söylenip dolanıyorrr.halbuki kadında suç yokkk notu alan kendii

Ben 2005ten beri aofteyim :) 2013te mezun oldum araya iki yillik örgün, atama vs sigdirdim 1 ders kalmisti 3 sene salladim atandiktan sonra da vereyim dersi dedim kredili sisteme gecmis dönemlere ayrilmis benim 1 ders olmuş 2
Sonra sosyolojiye kaydoldum hic kafa yoramayinca sildirdim şu an ascilik okuyorum
ALESe 2 kere, DGSye 3 kere YDSye 2girdim
Her sene bir sinava girerim hic sekmez yillardir alıştığım icin artik Egitim Danismani gibi oldum bi belgem eksik öğrenci koclugu egitimi falan da alayim.bari tam.olsun
Sistem degisiklikleri konusunda da baya guncelliyorum kendimi

gayet güzel atanmışsın da sınavı kazanıp.nice daha iyi okul mezunları boşta ya da asari ücretle çalışıyorlar maalesef.bizi haftada bir arayan olur telefonla oğluma kızıma iş var mı diye.üzülerek olamayacağını söylüyoruzzz

Evet ben 2012de sinava girdim ilk atamada kusurat ile kacirdim zaten cok kadro açılmadı duz memurluk yazmistim 2013te ikinci atamada meslekten yerleştim cok şükür dogru zaman o zamanmis
Size soranlar ne icin? Kamu mu ozel icin mi is var mi diye soruyorlar?

ikisi içinde.kamuda zaten imkansız .özelde de düşük ücret veriyorlar ilk başta pek istemiyor yeni mezun mühendisler.herkes mezun olur olmaz 5 6 bin tl lik iş bekliyor en az.

yatırım konusu var bdv de çoğu üye borsaya heveslendi orada kolayca ayda 10 20 kazanırız sanıyorlar oysa çok çok riskli anlamayana.

ikisi içinde.kamuda zaten imkansız .özelde de düşük ücret veriyorlar ilk başta pek istemiyor yeni mezun mühendisler.herkes mezun olur olmaz 5 6 bin tl lik iş bekliyor en az.
Ben ilk mezun olduğumda asgari ücrete raziydim çünkü bir yerden baslamak gerekiyor başta asgari ücret derler zaten 1-2 sene içinde calisma azmine göre hak ettiği verilir maalesef okul bitince pembe hayaller suya düşüyor gencler de bunu görüyor
geçimi meçimi unuttuk +18 sohbete dönüldü.ben vazgeçirmeye çalıştım da olmadı.çoğunluk istiyorrr
Aaaaa cisssss olmasssssss yassaak size ban yiyip sonra beni burada tek basima mi bırakacaksiniz ask.olsun
konuşalım biz.7 8 yıllık memur olmalısın hesabıma göre.yatırım yapıyor musun altın döviz arsa vs.gibi?
Evet 7.5 sene tam dolu dolu :)
Ben babama gonderirdim.o benim adima yapıyordu vefat edince de anneme devrettim o işi :) altin hesabim var genelde taşınırken falan isime yarıyor aslında araba almak istiyorum da hep bir sey çıkıyor bu sene de pandemi çıktı

yatırım konusu var bdv de çoğu üye borsaya heveslendi orada kolayca ayda 10 20 kazanırız sanıyorlar oysa çok çok riskli anlamayana.
Ben borsa işlerini bilmedigimden hic bulasmam o islere, riskli gelir bana
Yatirim topiklerinde de yaziyorum.arada
Ben garanticiyimdir somut düşünürüm o yüzden hayal.urunu olan ya da belirsiz seylerden hoşlanmıyorum

anladım araba gerçekten ihtiyaç günümüzde ama çok masraflı kasko mtv bakımı benzini lastiği derken sanki evde 1 kişi daha varmış gibi masraf çıkarıyor.taksi daha ucuz valla.altın ben de alıyorum fırsat buldukça .kardeşin varsa kendi hesabını kendin tut annene bırakma.annem de memurdu o da annesine verirmiş bekarken tam 6 yıl.18 de memur olmuş çünkü öğretmen okulu olduğu için o yıllarda.ama annannem vermeiş parasının çoğunu .hala söylenir durur.çevremde gördüğüm şöyle:bir kadın bekarsa ya da evli ama evladı olmamışsa tüm ailesi kardeşleri o kadından beklentiye giriyor maddi olarak sanki ona para lazım değilmiş gibi.dost tavsiyesi olarak al dediklerimi

Anladim.seni zaten kardeşim de sen bekarsin annemin yanına tayin al gel diye baski yapıyor sanki benim hiç ozelim.yok ya da olmamalı gibi
Maddi konuda ise annem herkesin hesabını ayri tutar mesela kendi de hepimize 1000 lira verecekse herkes icin ayirir

olmaz aynı evde bekarken evli olsan sana ihtiyacı olsa olur ama eş rızasıyla.bekar kızsın tanıştığın bir adamla telefon da bile konuşamazsın istedğin gibi dinlerler yorum yaparlar bu kim neden bu saatte aradı 1 ay olmadan da niyeti ciddi mi diye sorarlar.istediğin saatte uyuyp uyanamazsın.dışarı çıkamazsın istediğin zaman.harcamana karışırlar tasarruflu ol baskısı yapılır.cıkssss sen olduğun yerde kal evlenene dek

Ben de zaten yalniz yasamaya alistim o yuzden yasayamam bi de ben ozelime karışılmasından hoşlanmıyorum

Ben de zaten yalniz yasamaya alistim o yuzden yasayamam bi de ben ozelime karışılmasından hoşlanmıyorum
ben bazı şeyler hariç evlilik hayatında bile karışılmasından hoşlanmam aldığım sattığım şeylerin hesabını vermem ince ince.eşime de karışmam maddi ve manevi.gideceğimiz yeri haber verir gideriz izin falan almayız.bunca yıldır tam maaşı kaç tl onu bile bilmem ben

can lıse sınavına gırecegım inşallah tesekur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…