geyik bizim işimiz

Gecmıs olsun lıly özel degılse hastalığın nedir? Bir de kronık rahatsızlıkları olan ve idari izni olan calısanlar tedavi amaclı sehır degısyırebılır ki zaten homeoffice calısıyormussun.

Bu durum karsılıklıysa yani arada bir o da seni idare ediyorsa yapılabilir ama hep sen ıgrasıyor onun umrunda degılse hıc degmez. Yapma keskin ol.
Ben iyi olduğum ve yaptığım sürece oda ufak tefek yapıyor . Tabi arada yüz bulunca hemen tacize başlıyor . Benden sert tepki alınca 360 derece dönüp şirreflesiyor

Duygu somurusunu cok iyi yapıyor çakal!
Aslinda ona diyeceksin ki bunu dusuneceksin bu evden gitmesin diye ben neden uğraşayim.diye

sana bir örnek vereyim kızımın sınıfında bir erkek çocuğu vardı 2 yıl boyunca arada okuldan aldım evine bıraktım haftada 2 gün kapısından alıp spora götürdüm kızımla birlikte.göz kulak oldum bunları da ameliyat öncesi ve 1 ay sonrası risk altında araba kullanarak yaptım nöbet geçiriyordum çünkü .telefonu bozuldu evden telefon verdim.kendime baharlık mont aldım netten büyük geldi ona hediye ettim.eşim mardinden şahmeran takı getirdi ona da hediye ettim.evinde 1 kere kahve içtim sadece.hiç bir destek istemedim ne kendim ne de çocuğum için.telefonundan kızımla konuşurdu ama abarttı sık sık rahatsız ediyordu ısrar ediyordu garip şeyler gönderiyordu çocuk.eşime benim tel lazımken gene yaptı.eşimin tek yazdığı whatsaba oğlum senin başka işin yok mu oldu.aile hemen aradı beni yok nasıl öyle dermişim konuşurmuş eşim bir daha görüşmeselermiş bu nasıl uslupmuş vs. vs.ağzımız açık kaldı eşimle pess dedik.bu kadının başına elene sen olsan üzülürmüsünnnn?beyin ameliyatı olmuş kadın tüm rüski üstlenip senin çocuğunu mağduretmedi karda kışta sen evde olmadığında yahuuu.

eşim de idari izinli.seni kimse mecbur bırakamaz işe gitmeye.arada uğrarsın olur biter zorunlu değilsinnn.müdürlerin egosu hepsiii

Gecmıs olsun lıly özel degılse hastalığın nedir? Bir de kronık rahatsızlıkları olan ve idari izni olan calısanlar tedavi amaclı sehır degısyırebılır ki zaten homeoffice calısıyormussun.
Evden calisiyorum bir ara o da yoktu kasimda geldi bize valilik kanaliyla ama ondan önce de evden destek verdim ihtiyac var diye ise çağırdılar! Sonra da sen dikkat etmiyorsun diyor daha napiyim maskeyi hic cikarmadim odadan wc dışı cikmadim öğlen yemek arasinda bahceye cikip arkadaslarla konustuk diye (aramizda en az 2-3 m vardi hic maskemi de çıkarmadım) sen dikkatsizsin dendi!
Sehir dışına cikabilirim de iznim yok diyor amir! Ben yarin gidip seyahat izni icin basvuracagim olmadi dilekce ile gidiyorum.diye kuruma bilgi vereceğim :) haberim.yok diyemez

Duygu somurusunu cok iyi yapıyor çakal!
Aslinda ona diyeceksin ki bunu dusuneceksin bu evden gitmesin diye ben neden uğraşayim.diye
Canım biz zaten çoktan ayrıldık. Evi ona bırakıp tek bavulla ayrıldım. Yani daha ne verebilirim bilmiyorum. Sonuçta bende insanım , esek gibi çalışıp ot gibi yasıyorum. Bi türlü bağımı da koparamıyorum , klasik bahane arada çocuklar var maalesef ...

izinsiz şehir dışına biz de çıkamıyoruz aslında ama esnetilebiliyor.tamamen idareciyle aranın nasıl olduğuna bağlı bir durum

Öncelıkle cok gecmıs olsun ceycey ben bilmiyordum operasyon gecırdıgnj allah saglıklı bır ömür versın evladına bagıslasın. Var işte böyle densiz magara insanları aklım almıyor bazen nasıl boyle olmayı basarabilşyorlar cunku zor bu derece egoist ve olabilmek.

Ne tuhaf insanlar var ...

Herkese bu sekılde mı yoksa sana mı takık? ortada saglık problemi var idare de edebılmelı esnek de davranmalı özel bir durun var yani ortada.

oo ne kazıklar ne kazıklar.hepsi de insan ayırmak gibi algılama ama benden madden ve eğitimce düşük insanlardankazıklar hep.resim atarım sana özelden yarın kafamın sağ tarafı boydan boya kesik içi vida plaka dolu titanyum.sinirler ölmüş hissetmiyorum ama vidaları plakaları hissediyorumm maalesef.sağ göz kapağım düştü alnımda çökme var,pandemi oldu estetik kaldı maalesef.saçım çıkmadı 4 mm gibi kesik boyunca gibi gibi.tümör vardı allahtan iyi huyluydu yoksa işim yaşdı .bunlar bana ders oldu kendi eski arkadaşlarıma dndümm eşimin ailesi çok destek oldu halaa olurlar.bunlardan mutlu olanlara bile rastladım tek sebebi madden onlardan bir tık üstte olmamdı .1 gün sürecek basit estetiklerle hepsi hallolur sorun değil.yaşıyorum hayattayım mutluyum.ama içimdeki iyi insan ölmeye başladıı yavaş yavaşşş

Gecmis olsun bacım simdi ıyımısın

Geçmiş olsun iste vardir ya hep yap yap bir kere hayir de ters davrn senden kotusu olmaz o hesap olmus
eşim de idari izinli.seni kimse mecbur bırakamaz işe gitmeye.arada uğrarsın olur biter zorunlu değilsinnn.müdürlerin egosu hepsiii
Ise gitmiyorum ama beni yaziyla çağırdı kac kere hizmetine ihtiysc var diye
Is yerindeki 10 kişiden hic birine veremiyor evdeki hasta personeli çağırıyor gerekçesi de (resmi olmayan tabii) lily bos bos evde yatıyor gelsin calissin!
izinsiz şehir dışına biz de çıkamıyoruz aslında ama esnetilebiliyor.tamamen idareciyle aranın nasıl olduğuna bağlı bir durum
Canim.bizimkisi iyi görünüp akli kotuluge calisan biri bana izin al.git dedi izin yazdim reddetti gidemezsin dedi randevumu erteledim ama durumum.kotuye gidiyor saglik.ocagindaki doktor mudahale edemiyor illa.kendi doktoruma gitmem lazim
Doktordan sevk yazisi getir oyle olur dedi whatsapptan yaziyi yolladim yine iznim yok dedi nuh diyor peygamber demiyor pandemi sonrasına ertele diyor! Aslında haberi olmasi yeterli izin vermek zorunda değil ben gidince zaten rapor yazdiracagim orada olduğuma dair
Ben de dilekce ile kuruma yazacağım arkasina da doktorun yazısını ekleyecegim bana iznim yok diyemez saglik.sebebi sonucta
Sayet bana cevaben iznim yok diye yazili belge yazar ya da sorusturma acarsa ben de dava yoluna gideceğim çünkü gitmezsem pandemiden degil hastalığın ilerlemesinden kotu olacağım Allah korusun diyalizlik.olursam ne kendime ne ona ne baskasina faydam olur

cok haklısın kımseye ıyılık etmeyeceksin bacım bosver kendi haline ne halleri Varsa görsünler

Herkese bu sekılde mı yoksa sana mı takık? ortada saglık problemi var idare de edebılmelı esnek de davranmalı özel bir durun var yani ortada.
Bana karsi çünkü benden baska saglik.sorunu yasayan yok ve benden baska cok calisan da yok. Hastaligimi hic bahane etmeden çalıştım hep, o benim isim.degil.diyip isten de kaçmadım çünkü memuriyette amir sozlu de emretse yapilmasi lazimdir. Hukuken ve etik olarak ben dogru olani yapan biriyim.

Gecmis olsun bacım simdi ıyımısın
çok şükür hepsi geçtii 4 aydır nöbet falan geçirmiyorum ilacı kestik.aldı doktor tümörü başarıyla .allahtan dedim kabul ettim hastanede ayıldıım bayıldım kafama 20 30 yerinden yaptıkları ağrı kesicilerden ama eve eşim bıraktı 1 saat dinlendim okuldan kızımı aldım gezdirdim onu spora sinemaya götürdümm.kısa süre ağladım neden ben diye sonra aynı burda olduğu gibi hep eğlendim güldüm

Ceycey kız öperim seni saglıklı upuzun bir ömrün olsun kızın da doktor olsun inşallah

Anladım ama artık bi tık ses cıkar bak günler gecıyor ve saglık problemın var. Hakkın neyse geregınce verilmeli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…