- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.081
cok haklısınız etrafımdakıler benı uzerek acımı tazeleyerek mutlu oluyorlar farkında değiller gozumde dustuklerınınSelam.kizlar
Aksam erkenden uyumusum az once kalktım :)
Polo canım inan ki kapinin dışında kalan herkes ayni yerde olmali ceyceyin dedigi gibi insanlari tanidikca buyuyorsun
Merhabalar bagırsaklarınızda ne problemi var nasıl teşhis koydular bende de demir anemisi tedavisi görmüştüm ama bitmeyen bir durum endesmopi oldum gastrit vs çıktı. Bi sürü sıkıntım var sürekli kansızlık araştırılmalı deniyor korkuyorum artıkBagırsak problemin varsa genelde kansızlıkta olabiliyor. Keza benimki öyle , bagırsaklardan Demir alımı çok az oluyor , oysaki Demir yapan şeyler yiyorum ama nafile ... o yüzden ayda bir Demir iğnesi yaptırıyorum .
Araştırılması yapıldı mı kansızlık neden diye.. Ben çok yoruldum bu durumdan her yere yazıyorum artık ufacık bir şey yakalamak için nefesim kesiliyorbu donemde bagısıklık xok önemlı bende kansızlık var. bır turlu cozemezemedık. bu sorumu
vücudumda alyıvar üretimı yavaşladıgı içinmişAraştırılması yapıldı mı kansızlık neden diye.. Ben çok yoruldum bu durumdan her yere yazıyorum artık ufacık bir şey yakalamak için nefesim kesiliyor
Aleykum.selamselamın Aleykum hayırlı aksamlar kızlar
nerdesin sen tekmil ver çabukkk elemanlarım azaldı bu araaa kızıyorumm bakkk ihanet etmeyin bu 2 topiğe sakınnnAleykum.selam
nasılsın bacımAleykum.selam
Ben diger topige bakmam bile, oraya girip ban riski alamam hic kusura bakmayin hıhnerdesin sen tekmil ver çabukkk elemanlarım azaldı bu araaa kızıyorumm bakkk ihanet etmeyin bu 2 topiğe sakınnn
Şükür iyiyim canim benim.sen nasilsinnasılsın bacım
gel bacım ben ya.Ben diger topige bakmam bile, oraya girip ban riski alamam hic kusura bakmayin hıh
Valla uyuyacaktim üşümekten dalamadim uykuya
Şükür iyiyim canim benim.sen nasilsin
Hayirdir bacim? Neyle ugrasiyon?gel bacım ben ya.
cok sukur ıyıyım ugrasıyorum işte hayatla
bacım hazıran inşallah kız kardeşimin dugunu var.Hayirdir bacim? Neyle ugrasiyon?
Allah iyilik.saglik versin
Karismis hersey birbirine desene :)bacım hazıran inşallah kız kardeşimin dugunu var.
ondan sonra benım el işlerı var . onlarları toparlıyorum. bır yandan benım pasa 2yas sendromu yasıyor
el işlerı 4 yıldır yapıyorum. öncelikle komsuma yaotım üretilı ondan sonra bu kadın yaptıgım yazöayı taknıstı tabı sormuşlar oda benı anlatmiş öyşe devam etti havlular seccadeler kuran kabları. ıgne oyasıKarismis hersey birbirine desene :)
El.islerini ne zamandir yapıyorsun bir de nasıl siparis almaya basladin?
Maşallah sen isi ilerletmissinel işlerı 4 yıldır yapıyorum. öncelikle komsuma yaotım üretilı ondan sonra bu kadın yaptıgım yazöayı taknıstı tabı sormuşlar oda benı anlatmiş öyşe devam etti havlular seccadeler kuran kabları. ıgne oyası
el işi trapı benim için bacım sende yapa yapa işertırsın canımMaşallah sen isi ilerletmissin
Ben şu an kanaviceye odaklandim önce onu halledeyim adim.adim cesitlendirir öğrenirim diye düşünüyorum
Fazla yaparsam tabii ki isterim baskalarina da yapip.satmak
Maddiyata ihtiyacim oldugu icin degil de yaptığım ihtiyacı olana gitsin ben de emegimin karsiligini alabilmek. Tamamen üretmek amacim o yuzden sordum
Evet ben de sirf elim bos durmasin diye hem bir sey ureteyim hem de bos oturmak yerine yeni seyler ogreneyim dusuncesiyle isliyorum.el işi trapı benim için bacım sende yapa yapa işertırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?