geyik bizim işimiz

Her ikiside olabilir . Kış aylarında da varsa büyük ihtimal sinüzit .
geçen yıl ocaktan beri var özellikle yazın kudurttu burnum tıkanık boğazım balgamlı uyudum uyandim bazen sinirden agladim filan uyutmuyo diye

Alerjik rinit olduğuna dair test nasıl yapılıyor bende yaptırayım emin olamıyorum da çünkü öyle bsey var gibi . Belki de sinüzit gibi .
Karışıyor ikisi de bende
Benim oldum olasi sigara kokusuna karsi hassasiyetim var bir de toz. Bir yer havasiz ya da tozluysa hemen hissederim nefesim daralir kötü kokudan ve havasizliktan. Bir ara markette deterjan reyonuna bile giremiyordum deterjanlar da agir geliyordu.
Is yerinde bur durum yasadik tozlu ortamda calismam gerekiyordu ben de çalışamadım doktora gittim
O birkac test yapti, nefes testi falan da yapildi astim teshisi konandan.
Sonra doktor kan değerleri biraz yüksek cikinca (IgE tarzi birkaç testti) sistem üzerinden sevk etti ben de 182den randevu aldim. Orada da hem kan testi yapıldı hem koldan alerji testi yapıldı sonuca göre de alerjik rinit dendi. Bir hap ve bir burun spreyi verdi. Hapı cok baş agrim oldugunda hissediyorum o zaman iciyorum duzenli degil (antihistaminik bir ilaç). Sprey de önceden de burnum tikaninca kullanirdim ama onu kullanma diyip simdiki alerji icin olanı verdi.
Ben de her sene mutlaka bas agrisi yasarim sinus bolgesi yani göz cevrem, alnım, burnun ust kismi goz pinarlarinin oldugu kisim hep agrirdi. Birkac sene önce de gitmistim acaba sinuzit mi diye, MR çekilmiş ve bir sey cikmamisti hatta beyin tomografisi de cekildi hem KBBye gittim hem göze hem nörolojiye. Temiz cikmisti :) ayni zamanda her sene bu sebeple antibiyotik kullanirdim (ust solunum yolu enfeksiyonu tanısiyla). Burnum tikandigi icin deniz tuzu spreyi (max.5 gun kullanilir) de verilirdi.
Alerji teshisi kondugundan beri baktim kendimi rahatsız hissediyorum iciyorum hapi, burnum tikaliysa ya da hassasiyet varsa yatmadan spreyimi de kullanıyorum birkac gun icinde bas agrisi da geciyor o şişlik hissi de (sinus bölgesindeki).

Bende bol bol sirkeli su .
Bazen karbonatlı su .
Bazen tuzlu su çekiyorum iyi geliyor
Gidegim bı ara doktora
12 aydır benimle olan bı illet...

Geniz akıntısı iste, atman lazim.onu vucuttan. Sen bi Kbbye ya da gogus hastalıklarına görün
KBB burun endoskopisi yapmak istedi . yaptırmam... O yüzden geriye göğüs hastaliklari kalıyor sanirim

Çok geçmiş olsun bende 3 gün önce kan verdim değerlerim düzgün çıktı sonucu dün aldım şaşırdım

Selam herkese
Iyiyim şükür oraya yazip sonra gecinme konusu oldugunu farkedince sildigim mesaj şuydu:

"Yaa şu an strese girdim aklima.geldi doktordan rapor almadim.orada olduguma dair ona taktim kafayi
Pazartesi ariyim whatsapptan gonderirler inşallah ben de is yerine gönderirim dun doktor konusturmadi telastan unutmusum
Onun haricinde iyiyim evdeyim.sukur"

Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah bacım sen ıyı ol hersey hal olur

Kiz bebeklinick
Valla sayende ban yiyecegim haa
Diger konuya etiketlemissin ben de geyik topigi diye yazdikca yazdim hatta direkt lafa girdim seni alintilayarak sonra selam bile yazdim
Ban ile ne ilgisi var kuzum ?
Ordada her telden konuşuyoruz bı yasak yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…