- 19 Mayıs 2020
- 47.915
- 215.505
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.621
Ay yok kıskanmıyorum. Fazlası migren yapıyormuş onu keşfettim.
Googleden bak, 10 kg daha vereyim alcam.Nerde la o salıncakk
bakmaya korkuyorummmmGoogleden bak, 10 kg daha vereyim alcam.
Kapıya asılan modelleri var. Bi de haber gördüm, çok gıcırtı yapıyor diye şikayet etmişler bir çifti, çift apartmandan arttırılmış.bakmaya korkuyorummmm
Alıncaklar listesiNerde la o salıncakk
Ahh ahh ellerde ne salıncaklar varKapıya asılan modelleri var. Bi de haber gördüm, çok gıcırtı yapıyor diye şikayet etmişler bir çifti, çift apartmandan arttırılmış.
Biz de kendımızı bisey zannediyorz be millet kapıdan kapıya şeediyor şimdi tekme atıp uyandırcam herifiKapıya asılan modelleri var. Bi de haber gördüm, çok gıcırtı yapıyor diye şikayet etmişler bir çifti, çift apartmandan arttırılmış.
haber okuyordun canım, burdayım
Yumurtalar bendenorganik vesselamAlıncaklar listesi
1.incili don
2.fucut corabı
3.sex salıncagı
4.bir koli yumurta
henüz degil ama birazdan uyurum sanırım.Uyudun sandım
Benim de uyumam lazım ama sanki uyusam cok sıkılıcamhenüz degil ama birazdan uyurum sanırım.
Kocanı uyandırBenim de uyumam lazım ama sanki uyusam cok sıkılıcam
insan uyuduğu icin nasıl sıkılabilir yaBenim de uyumam lazım ama sanki uyusam cok sıkılıcam
İyi seyirler bibim fazla yorma gözleriniGidem de klaus mikaelson ı mı izlimdün gece ruyama teşrif etti bu gecede dinimiz amin inş. oňce bi kayfe yapam ohh
o kim ola kiGidem de klaus mikaelson ı mı izlimdün gece ruyama teşrif etti bu gecede dinimiz amin inş. oňce bi kayfe yapam ohh
Sanki uyusam bosa gıdecekmis gibi gelıyor denısık bir duygu buinsan uyuduğu icin nasıl sıkılabilir yaşuan en cok ihtiyacim olan şey sabah uykusu mesela 3 4 gun soyle ust uste bi uyuyabilsem kalk memleket yaniyo deseler kalkmam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?