geyik bizim işimiz

hem akıllı hem saf hem masum modunda o zaman

Hanımlar sohbet için teşekkür ederim ancak benim uykum geldi Bana alıntı etiket vs yaparsanız büyük bir ihtimalle yarın dönüş yaparım İyi geceler hepinize

Yoo doğru benim kızimda böyle bibim boyle değildi daha soguktu ama lusim çok baska simdi yanimda yatiyor bi huyu var arads uyanıp miyavliyor hiç tepki göstermezsem miyavlamaya dev ediyor ama öpersem seversem hop yeniden uyumaya devam deli ya

Yaaa, kabus görüyordur o. Benimki de camdan düştükten sonra çok kabus görmeye başladı. Uyurken birden miyavlıyor, kucağıma alıp sakinleştirip seviyorum öyle uyuyor tekrar. Babam uçamayan bir güvencin bulmuş yolda, güvenli bir yere koyduk, ona bakıyoruz. Benimkini de arada götürüp gösteriyoruz. Şoke olmuş şekilde izleyip kokluyor kuşu Yanına gitmeyi çok istiyor ama bizle görebiliyor sadece Yarın kuş besleyen birilerine vericez sanırım, piresi falan var kızıma bulaşmasın diye uğraşıyorum.

Tam tahmin ettiğim yaş grubundaymış. Aşağı yukarı okula gitmeye başlamasını bulabilir onları ayırması. Soyut/mecazlı düşünme sonradan oluşuyor çünkü.
Hatırladığım kadarıyla piaget'di sanırım 4 yıl oldu mezun olalı .

Soyut dönemler için 12 yaşta başlar diyordu
Mecazli soyut dusunebilmesi için okula gitmeye başlaması biraz erken dönem değil mi ?

Yok bu mız mız bebeklikten beri boyle ilgi delisi çok düskün bana bi onceki boyle olmayinca şaşkınım agzinı yediğim

iyi bir nemlendirici bir göz kremi bir de serum yeterli serum kremden daha faydalııı sebamedinkini kullanıyorum ben uzun zamandır
Bende sebamedin bitek güneş kremiyle
Tırnak balsami var
Sevemedim ya
Halbuki ne kadar övgü var sebamed'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…