- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.644
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.581
hem akıllı hem saf hem masum modunda o zamanBenim kedimin de 3 yaş civarı bir çocuk zekası masumiyeti varEtrafımdaki herkesi buna ikna etmeye çalışıyorum. Mesela yorganımı kafama geçirip ağlayayım, hemen yanıma gelip beni kurtarmaya çalışır İletişimimizden daha fazla örnek verirsem deli olduğum düşünülebilir Ama bakışları ve tepkileriyle bana o yaş grubundaki bir kız çocuğunu hatırlatıyor hep
Aynenn öylehem akıllı hem saf hem masum modunda o zaman
iyi gecelerHanımlar sohbet için teşekkür ederim ancak benim uykum geldiBana alıntı etiket vs yaparsanız büyük bir ihtimalle yarın dönüş yaparım İyi geceler hepinize
Yoo doğru benim kızimda böyle bibim boyle değildi daha soguktu ama lusim çok baska simdi yanimda yatiyor bi huyu var arads uyanıp miyavliyor hiç tepki göstermezsem miyavlamaya dev ediyor ama öpersem seversem hop yeniden uyumaya devam deli yaBenim kedimin de 3 yaş civarı bir çocuk zekası masumiyeti varEtrafımdaki herkesi buna ikna etmeye çalışıyorum. Mesela yorganımı kafama geçirip ağlayayım, hemen yanıma gelip beni kurtarmaya çalışır İletişimimizden daha fazla örnek verirsem deli olduğum düşünülebilir Ama bakışları ve tepkileriyle bana o yaş grubundaki bir kız çocuğunu hatırlatıyor hep
bayramda gel elimi öp harçlık vereyim sanaaa39,5martta 40 olicim
Yaaa, kabus görüyordur o. Benimki de camdan düştükten sonra çok kabus görmeye başladı. Uyurken birden miyavlıyor, kucağıma alıp sakinleştirip seviyorum öyle uyuyor tekrar. Babam uçamayan bir güvencin bulmuş yolda, güvenli bir yere koyduk, ona bakıyoruz. Benimkini de arada götürüp gösteriyoruz. Şoke olmuş şekilde izleyip kokluyor kuşuYoo doğru benim kızimda böyle bibim boyle değildi daha soguktu ama lusim çok baska simdi yanimda yatiyor bi huyu var arads uyanıp miyavliyor hiç tepki göstermezsem miyavlamaya dev ediyor ama öpersem seversem hop yeniden uyumaya devam deli ya
beslenme ve vitamin takviyesi çok faydalı kremlerin pek faydası yok nemlendirici ve serum yeterli pahalı olmayanKremler dış takviyeler yani tek başına yeterli değiller .
Mutlaka içerden desteklemek gerekiyor
Gerek iğne ile gerek kapsül ile
Hatırladığım kadarıyla piaget'di sanırım 4 yıl oldu mezun olalı .Tam tahmin ettiğim yaş grubundaymış. Aşağı yukarı okula gitmeye başlamasını bulabilir onları ayırması. Soyut/mecazlı düşünme sonradan oluşuyor çünkü.
Ay evet nemlendirici de çok önemli bakbeslenme ve vitamin takviyesi çok faydalı kremlerin pek faydası yok nemlendirici ve serum yeterli pahalı olmayan
Öperim harçlık mühim kocamim bile öpüyom bende kücukbayramda gel elimi öp harçlık vereyim sanaaa
Niye buradan oraya gitti ki garibim@LaylonCorap o topikte kimse yokkk boşa aranmaaa herkesler buradaaa
Bende yapıyorum onuÖperim harçlık mühim kocamim bile öpüyom bende kücuk
iyi bir nemlendirici bir göz kremi bir de serum yeterli serum kremden daha faydalııı sebamedinkini kullanıyorum ben uzun zamandırAy evet nemlendirici de çok önemli bak
Çok doğru söylüyorsun .illa cilt kuru kalmamalı
Yok bu mız mızYaaa, kabus görüyordur o. Benimki de camdan düştükten sonra çok kabus görmeye başladı. Uyurken birden miyavlıyor, kucağıma alıp sakinleştirip seviyorum öyle uyuyor tekrar. Babam uçamayan bir güvencin bulmuş yolda, güvenli bir yere koyduk, ona bakıyoruz. Benimkini de arada götürüp gösteriyoruz. Şoke olmuş şekilde izleyip kokluyor kuşuYanına gitmeyi çok istiyor ama bizle görebiliyor sadece Yarın kuş besleyen birilerine vericez sanırım, piresi falan var kızıma bulaşmasın diye uğraşıyorum.
yeni gelmiş orayaNiye buradan oraya gitti ki garibim
Bende sebamedin bitek güneş kremiyleiyi bir nemlendirici bir göz kremi bir de serum yeterli serum kremden daha faydalııı sebamedinkini kullanıyorum ben uzun zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?