geyik bizim işimiz

Hatırladığım kadarıyla piaget'di sanırım 4 yıl oldu mezun olalı .

Soyut dönemler için 12 yaşta başlar diyordu
Mecazli soyut dusunebilmesi için okula gitmeye başlaması biraz erken dönem değil mi ?
Aslında daha çok d3nizz'in kızının düşünce şekline özel olarak demiştim okula başlamasını bulur diye. Hani o fıstığın yediğimiz fıstık olmadığını ya da yediğimiz balığın akvaryumdaki süs balığından farklı olduğunu anlaması yani. Kelimelerin farklı anlamını da düşünebilmek ortalama 8-9 yaşlarında oturmaya başlıyor çoğunlukla.

nelerrr kaçırdınnn nelerrrrrrr
Yine cok konusmussunjz hangi birini okuyayım En son delfino 40 dk şükür diyıruz diyordu,zorunlu benim fucut çorabım var dıyırdu, film en fakiriniz benim diyırdu, senin barbiler kol hareketi cekiyordu, lily en zengımızdı, denız kayıptı

aa zorunlunun vucud çorabıını kaçırmışımmmmm

Seks salıncağımı gördün mü?

Ha bşr de Katibin Ruhu in 1 den sonra migreni tutuyordu @mssdelfino yu kıskıs kıskanıyordu

ohhh sevindimmm 23 üm ne diyeceksin diye ödüm koptuu çoluk çoçukla arkadaş mı olmuşummm diyeeee
o zamanlar evlat olsam sevilmezdim hatırlamak dahi istemiyorum hiç 23 olmadım sayalım
22 den sonra 24 gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…