- 10 Nisan 2014
- 43.750
- 116.343
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.601
yaş 42 görünüş 32 muhteşemimm yahuuuuÖperim harçlık mühim kocamim bile öpüyom bende kücuk
Aslında daha çok d3nizz'in kızının düşünce şekline özel olarak demiştim okula başlamasını bulur diye. Hani o fıstığın yediğimiz fıstık olmadığını ya da yediğimiz balığın akvaryumdaki süs balığından farklı olduğunu anlaması yani. Kelimelerin farklı anlamını da düşünebilmek ortalama 8-9 yaşlarında oturmaya başlıyor çoğunlukla.Hatırladığım kadarıyla piaget'di sanırım 4 yıl oldu mezun olalı .
Soyut dönemler için 12 yaşta başlar diyordu
Mecazli soyut dusunebilmesi için okula gitmeye başlaması biraz erken dönem değil mi ?
nelerrr kaçırdınnn nelerrrrrrrYolumu kaybettim
Yaş 39 gorunüsum 19yaş 42 görünüş 32 muhteşemimm yahuuuu
Bir garip yllcuyum hayat yolunda.Yolumu kaybettim
Neeee güzel seysin senYaş 39 gorunüsum 19sari saçlarımı kiskanma
18 den beri sarı saçlıydımmm 2 senedir kumralım aslıma döndüm mecbur ama bir aşılanayımmmm hemennnn sararacağımmmmYaş 39 gorunüsum 19sari saçlarımı kiskanma
Yine cok konusmussunjz hangi birini okuyayımnelerrr kaçırdınnn nelerrrrrrr
senin yaş kaç ?hiç renk vermiyorsun kaç yıllık evlisin bir de?Neeee güzel seysin sen
hep yaşın 19
Yaş 39 gorunüsum 19sari saçlarımı kiskanma
aa zorunlunun vucud çorabıını kaçırmışımmmmmYine cok konusmussunjz hangi birini okuyayımEn son delfino 40 dk şükür diyıruz diyordu,zorunlu benim fucut çorabım var dıyırdu, film en fakiriniz benim diyırdu, senin barbiler kol hareketi cekiyordu, lily en zengımızdı, denız kayıptı
14 Şubat 2019senin yaş kaç ?hiç renk vermiyorsun kaç yıllık evlisin bir de?
Oooo biz onu gecinebiliyormusunuz topiginde şey etmiştik yakalandık miaa zorunlunun vucud çorabıını kaçırmışımmmmm
Seks salıncağımı gördün mü?Yine cok konusmussunjz hangi birini okuyayımEn son delfino 40 dk şükür diyıruz diyordu,zorunlu benim fucut çorabım var dıyırdu, film en fakiriniz benim diyırdu, senin barbiler kol hareketi cekiyordu, lily en zengımızdı, denız kayıptı
ohhh sevindimmm 23 üm ne diyeceksin diye ödüm koptuu çoluk çoçukla arkadaş mı olmuşummm diyeeee14 Şubat 2019
Yaşım 28 ceyo
Hem de fileeee.aa zorunlunun vucud çorabıını kaçırmışımmmmm
Ha bşr deYine cok konusmussunjz hangi birini okuyayımEn son delfino 40 dk şükür diyıruz diyordu,zorunlu benim fucut çorabım var dıyırdu, film en fakiriniz benim diyırdu, senin barbiler kol hareketi cekiyordu, lily en zengımızdı, denız kayıptı
o zamanlar evlat olsam sevilmezdim hatırlamak dahi istemiyorumohhh sevindimmm 23 üm ne diyeceksin diye ödüm koptuu çoluk çoçukla arkadaş mı olmuşummm diyeeee
Nerde la o salıncakkSeks salıncağımı gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?