geyik bizim işimiz

Tamam tamam bir şey demiyorum, işi zor adamın.
Yoksa tekmele gitsin derdim
Şaka bir yana esim uyurken herhangi bir temasta dahi bulunsam cıldırmıs gıbı yataktan fırlayıp bagırıyor bu sebeple hıc degmemeye calısırım. Tekme falan atsam beni o anki can havliyle aşagı atabilir

bu film de karabatak gibi bir görünüp bir yok oluyorrrr
Evet, yorgan yastık yıkadım az önce bebem bezi bıraktı.
Kocam salonda bardak kırdı, koltukları çekerek gecenin bu saati mecbur süpürdük.
Büyük bebem 3. Ye oda değiştirdi, bu da demektir ki sadece bu gece üç kere uyuttum, 9 dan beri oluyor tüm bunların hepsi.
Üstüne çay içtim dizi izledim.

Heheyttt, nolacaktı, ayağımı uzatıp elimde tlf kitap kahve karşımda tv, öyle bir hayat mı nasip olacaktı bana

Ha unuttum yahu ekleyeyim, kocayı lumealadım, puding yaptım, kendime basit bir cilt bakımı yaptım.
Buraya girdiğim süre bil ki çocuklar uyanmış, onun başında oturuyorumdur

Ay resmen migrenim azdı.

Şaka bir yana esim uyurken herhangi bir temasta dahi bulunsam cıldırmıs gıbı yataktan fırlayıp bagırıyor bu sebeple hıc degmemeye calısırım. Tekme falan atsam beni o anki can havliyle aşagı atabilir
Ben de öyleyim, maksimum reklamı gibi X bölgemde kimseye temas istemezdim.
Hayat beni çocuk yatağında sıfır kımıldama ile yatmaya kadar getirdi
Hiç hareket etmemeye öyle alışmışım ki, 90 cm enindeki yatak bana king size geliyor.

Kızlar ben sinirlendigimde kavga ettiğimde fan
Kulağımın mi yoksa beynimin içinde mi ne anlamadım ama böyle sinyal sesi veren TV Ler olur ya
Öyle ses geliyor
Ne alaka acaba bilgisi olan var mı
Kendisinde öyle olan var mı

Arada gelir o ses herkese, çınlama gibi uzaklardan.
Yani geliyordur diye umut ediyorum, bana geliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…