- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.641
Tamam tamam bir şey demiyorum, işi zor adamın.Yazık ya 6.30 ayakta zaten yorgun uyudu
Şaka bir yana esim uyurken herhangi bir temasta dahi bulunsam cıldırmıs gıbı yataktan fırlayıp bagırıyor bu sebeple hıc degmemeye calısırım. Tekme falan atsam beni o anki can havliyle aşagı atabilirTamam tamam bir şey demiyorum, işi zor adamın.
Yoksa tekmele gitsin derdim
bu film de karabatak gibi bir görünüp bir yok oluyorrrrKocanı uyandır
Evet, yorgan yastık yıkadım az önce bebem bezi bıraktı.bu film de karabatak gibi bir görünüp bir yok oluyorrrr
Ay resmen migrenim azdı.Evet, yorgan yastık yıkadım az önce bebem bezi bıraktı.
Kocam salonda bardak kırdı, koltukları çekerek gecenin bu saati mecbur süpürdük.
Büyük bebem 3. Ye oda değiştirdi, bu da demektir ki sadece bu gece üç kere uyuttum, 9 dan beri oluyor tüm bunların hepsi.
Üstüne çay içtim dizi izledim.
Heheyttt, nolacaktı, ayağımı uzatıp elimde tlf kitap kahve karşımda tv, öyle bir hayat mı nasip olacaktı bana
Dur daha fragman ayol bu, ne var bundaAy resmen migrenim azdı.
Ben de öyleyim, maksimum reklamı gibi X bölgemde kimseye temas istemezdim.Şaka bir yana esim uyurken herhangi bir temasta dahi bulunsam cıldırmıs gıbı yataktan fırlayıp bagırıyor bu sebeple hıc degmemeye calısırım. Tekme falan atsam beni o anki can havliyle aşagı atabilir
Rüya aktarımı olmalı, enerji falan yollanıyor rüyaya da çare bulsunlar bibi.
Zushshshshlaylon bu filme sakın resmini atmaaa .
ben işsizlikten yaşam koçu olmaya karar verdim.şimdi iş saf bir kaç müşteri bulmaya kaldııııRüya aktarımı olmalı, enerji falan yollanıyor rüyaya da çare bulsunlar bibi.
Seninkilerden şöyle 3 5 adet alayım ben.
Dün gece bunlaydım işte filmRüya aktarımı olmalı, enerji falan yollanıyor rüyaya da çare bulsunlar bibi.
Seninkilerden şöyle 3 5 adet alayım ben.
İlk benben işsizlikten yaşam koçu olmaya karar verdim.şimdi iş saf bir kaç müşteri bulmaya kaldıııı
atmayacağından eminimmmmmZushshshsh
Niye, ben de ona atarım diye korkuyorsun değil mi
gece gece gözlüklerde bunaltmıştır senii bi çıkarıversen diyorummmİlk ben
Arada gelir o ses herkese, çınlama gibi uzaklardan.Kızlar ben sinirlendigimde kavga ettiğimde fan
Kulağımın mi yoksa beynimin içinde mi ne anlamadım ama böyle sinyal sesi veren TV Ler olur ya
Öyle ses geliyor
Ne alaka acaba bilgisi olan var mı
Kendisinde öyle olan var mı
O kadar emin olmazdım benatmayacağından eminimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?