geyik bizim işimiz

ya bebek yap ya da çalışmaya başla evde kendini dinleye dinleye strese girmişsin
Yok ceyoo konu bu değil ya.
Ben unide de boyleydim inanılmaz ofkeliyim dayımla ilgili bı konuya.
Bı konu onunla alakalı şöyle kıyısından geçsin deliriyorum
Şuan ablam aradı annemin kardeşiyle alakalı
Benim yine ablam konuşurken beynimden bı uğultu bastırdı ne dediyse hatirlamiyorum bile . dişlerimi de kilitlemisim.
Üniversitede de okuldan çıkar ise giderdim haftanın beş günü okul ve iş bı arada götürdüm hani .ama dayiyla ilgili bı mevzu olsun yeter ki hiç yer zaman saat kimlerle olduğum mesguliyetlerim farketmiyor .
Sınavı bile bırakıp çıktığımi bilirim adamın ekranda beni aradığını görünce dellenip.

e artık yetişkin evli bir bireysin görüşme yok sayyyy

e artık yetişkin evli bir bireysin görüşme yok sayyyy
Sayıyorum da hastaymış bilmem neymişde ablam numarasını istedi şimdi bende numarası ne gezer dedim

Çok sinirlendim yaptıklarını unutuyomusun ne numarası ne geçmiş olsunu diye .

Bize ne hastaysa
Bize diyodu ya cenazenize gelmem diye .
Noldu biz niye geçmiş olsun dicez

Ezik gibi

ama bu kadar sinirlenmen çok kızsan da içten içten sevdiğini onun da seni sevmesini istediğini gösterir.umrunda olmaması lazımdı aksi takdirde adı yüz kere bile geçseee

benim yukseldiginden oluyo mesela
elim ayagim titrer kendimk durduramazsam bacaklarim falan zangir zangir titremeye baslar arkasina basim doner midem bulanir, seninde tansiyondan muhtemelen
Bak bende senin bu saydiklarin deprem olduğunda oluyor çok çok çok ..

Bizim ciftlikte köpeğimiz var
O da ciftlesecegi zaman dışı köpeğin yanına baglamazsak ayakları titriyo yakınından geçsem bana hirliyo sinirinden. İyice zangirdamaya basliuo.

Ama inanamazsin hepimiz çok üşüyor ondan titriyor hastalanacak sandık
Veteriner geldi
Azmis bu diyo
Gittik yanına koyduk işini gördü sakinledi

Biraz abes olacak ama bu konu geldi aklıma

kopiş bıle gudurmuş ayol

bi salın hayvancağızi ya ne basinda bekliyosunuz
dişisizlikten libido bacaklara vurmus zaten, bide basina dikilip yok üşüdü bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…