- 17 Mayıs 2011
- 1.218
- 4.439
- 333
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.681
Tansiyonunuz yükseliyor olabilir.Kızlar ben sinirlendigimde kavga ettiğimde fan
Kulağımın mi yoksa beynimin içinde mi ne anlamadım ama böyle sinyal sesi veren TV Ler olur ya
Öyle ses geliyor
Ne alaka acaba bilgisi olan var mı
Kendisinde öyle olan var mı
Bende hemde taa ne zamanbende gördum filmi noldu kibanada resim atti
ben yıllardır tanıyorum siz bir kaç aydırrr ben anlayacağımı anladımmmmmsevmemekle alakasi ne yakin oturuyorsunuz
Yok ceyoo konu bu değil ya.ya bebek yap ya da çalışmaya başla evde kendini dinleye dinleye strese girmişsin
deşifre olamk istemiyor demek ki bu kadar yakininda oturdugun icinben yıllardır tanıyorum siz bir kaç aydırrr ben anlayacağımı anladımmmmm
Koynunda yılaaaan beslemişsin be ceycey, yapılır mıydı bu sana...ben yıllardır tanıyorum siz bir kaç aydırrr ben anlayacağımı anladımmmmm
Ooo uzunmuymis kirpikleriiii.Bende hemde taa ne zamankirpiklerini yedigim
e artık yetişkin evli bir bireysin görüşme yok sayyyyYok ceyoo konu bu değil ya.
Ben unide de boyleydim inanılmaz ofkeliyim dayımla ilgili bı konuya.
Bı konu onunla alakalı şöyle kıyısından geçsin deliriyorum
Şuan ablam aradı annemin kardeşiyle alakalı
Benim yine ablam konuşurken beynimden bı uğultu bastırdı ne dediyse hatirlamiyorum bile . dişlerimi de kilitlemisim.
Üniversitede de okuldan çıkar ise giderdim haftanın beş günü okul ve iş bı arada götürdüm hani .ama dayiyla ilgili bı mevzu olsun yeter ki hiç yer zaman saat kimlerle olduğum mesguliyetlerim farketmiyor .
Sınavı bile bırakıp çıktığımi bilirim adamın ekranda beni aradığını görünce dellenip.
Yok la mıknatıslı kirpikOoo uzunmuymis kirpikleriiii.
Çocuklarınınkide ona çekmiştir inşallah
Öyle mi tansiyon öyle mi yaparmışTansiyonunuz yükseliyor olabilir.
Sayıyorum da hastaymış bilmem neymişde ablam numarasını istedi şimdi bende numarası ne gezer dedime artık yetişkin evli bir bireysin görüşme yok sayyyy
benim yukseldiginden oluyo meselaÖyle mi tansiyon öyle mi yaparmış
Bı arastirayim ilgimi çekti
Duruyor mu o yaYok la mıknatıslı kirpik
ama bu kadar sinirlenmen çok kızsan da içten içten sevdiğini onun da seni sevmesini istediğini gösterir.umrunda olmaması lazımdı aksi takdirde adı yüz kere bile geçseeeSayıyorum da hastaymış bilmem neymişde ablam numarasını istedi şimdi bende numarası ne gezer dedim
Çok sinirlendim yaptıklarını unutuyomusun ne numarası ne geçmiş olsunu diye .
Bize ne hastaysa
Bize diyodu ya cenazenize gelmem diye .
Noldu biz niye geçmiş olsun dicez
Ezik gibi
hele tvsıne bak heleAllam ne kadar güzel bir kayfe
Bak bende senin bu saydiklarin deprem olduğunda oluyor çok çok çok ..benim yukseldiginden oluyo mesela
elim ayagim titrer kendimk durduramazsam bacaklarim falan zangir zangir titremeye baslar arkasina basim doner midem bulanir, seninde tansiyondan muhtemelen
yasam neyıben işsizlikten yaşam koçu olmaya karar verdim.şimdi iş saf bir kaç müşteri bulmaya kaldıııı
kopiş bıle gudurmuş ayolBak bende senin bu saydiklarin deprem olduğunda oluyor çok çok çok ..
Bizim ciftlikte köpeğimiz var
O da ciftlesecegi zaman dışı köpeğin yanına baglamazsak ayakları titriyoyakınından geçsem bana hirliyo sinirinden. İyice zangirdamaya basliuo.
Ama inanamazsin hepimiz çok üşüyor ondan titriyor hastalanacak sandık
Veteriner geldi
Azmis bu diyo
Gittik yanına koyduk işini gördü sakinledi
Biraz abes olacak ama bu konu geldi aklıma
bi salın hayvancağızi ya ne basinda bekliyosunuzBak bende senin bu saydiklarin deprem olduğunda oluyor çok çok çok ..
Bizim ciftlikte köpeğimiz var
O da ciftlesecegi zaman dışı köpeğin yanına baglamazsak ayakları titriyoyakınından geçsem bana hirliyo sinirinden. İyice zangirdamaya basliuo.
Ama inanamazsin hepimiz çok üşüyor ondan titriyor hastalanacak sandık
Veteriner geldi
Azmis bu diyo
Gittik yanına koyduk işini gördü sakinledi
Biraz abes olacak ama bu konu geldi aklıma
Ne kadarda benkopiş bıle gudurmuş ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?