geyik bizim işimiz

Bazı doktorlar o ameliyat ayarında veriyor, bazıları yürüme ayarında ve 4 cm den önce vermiyor.
bana epidurali verdiler baya bi uyusma olmadi gec uyustu yani, dogumdan sonra icerdeki kani bosaltmak icin sanirim iki dr karsilikli dirsekleriyle bastirmaya basladilar ama kaburgalarin sirtina yapisiyo resmen, baktilar aciya dayanamiyorum genel anestezide yaptilar sonra.

Sezaryen mi demiştin, ben mi yanlış hatırlıyorum?

Sezeryan mi oldun ?

E kit kit kesiyorlar ama o nolcak vajinayi
herkesi kesmiyolar ki bildigim kadariyla cocuk buyuk olursa yada acilma olmazsa kesiyolar, kessede hissetmezsin cunku cidden belden aşşagisi yok felcli gibi oluyosun, hatta bacaklarini iki yana sonuna kadar ayirmislar gibi hissediyosun ama dumduz yatiyosun aslinda

o kadarini bilmiyorum yani ne ayarda verdiklerini ama prenses dogum yapan 2 akrabamiz oldu, hic bisey hissetmeden dogurdular tabi dedigin gibi baya uzun surdu dogumlari biride prenses dogum istedi ama cocuk sıkışti kordon dolandi acil sezeryana döndu vs. çocugun kafasi bildigin kare tarzi çıktı, engelli kaldi sonra cocuk

İnşallah sadece kıst olsa guatr tedavisı kalp ritim bozukluğu ilaclardan nefret etmeye basladım.
Gecmis olsun canim dikkat et kendine
Benim.de omurluk ilaclarim.var artik.onlar benim hayatimin önemli parcalari o yuzden ilaclarimi seviyorum aslinda sevince zor.gelmiyor inan.
Ben de öküz gibiyim. Çoğu duygumu yansıtmam. Çok kasıyorum üzüldüğüm belli olmasın diye. Sevgimi de gösteremem.
Bana da cok katisin derler çünkü soguk kanli dusunerek hareket edebiliyorum bazen duygulardan siyrilabiliyorum, is yerinde de ketumsun diyorlar :)
Ne guzel anlatmissin mutluluklar dilerim valla şu pandemide bir aday bulamadım ya ona yanarim.hic dugun sarilma öpüşme ic ice iliskiler bana gore degil iki evet at imza bitti gitti en sade evlilik tam hayalim :)
Benim de vakifbank öğrencilikten hesabim, sadece il şubesi değişmişti ikinci hesap da yine ilk hesaba bagli acildi :) ben ilk bunu kullandığım için seviyorum belki de
bizim memlekette görücü usülü kız arayanlar atanma şartı ve kyk borcu olmama şartı arıyorlarmış.şakaaaaa gibiiiii
Heee oldu yakinda kiziniz oglumuzu gecindirebilecek mi diyecekler! Hatta istemeye de kizlar gitsin bari bu ne be!
Ahahaja aynen 20 sayfa okudum hala 15 sayfa var oku oku bitmiyordu ah kardesimin telefonunu acmayacaktim ne cok konusmuslar
alerji degil sorunum da,kullandigim diger ilaclarla etkileşimi ne olur derdim o.
yoksa hobi olarak ilaç yutan insanim
Ben daha cuma gunu sordum doktora hocam gida takviyesi kullanabilir miyim diye hayir dedi direkt. Ilaclarla etkilesime girdiği icin izin vermiyorlar sen de doktoruna sormadan kesinlikle kullanma bir de bazi ilaclar etkilesime girdiginde asıl ilacin etkisi azalip vucuda zarar da verebilir ya da karacigerde birikip toksik etki yapabilir (greyfurtun böyle bir özelliği var mesela)
Kuku mu deniyor gerçekten ? 38 yaşımda bir kelime öğrendim hemde ne kelime
Ben de sonradan öğrendim halk icinde vajina denmedigi icin kuku deniyor :)

Ah inanamıyorum cidden mi.
Çok çok üzüldüm

Rabbım
Rabbım Şafi ismiyle şifa versin inşallah hepımıze bacım

tiroit ilaci cok sikıntili o konuda onu alinca fıs fısı da sıkamiyorum d3 ude icemiyorum hemen ardindan 3 4 saat gecmesi gerekiyor yani, bir tek seker ilacinda problem olmaz dediler.
oyuzden baska bir sey kullanacagim zaman sorun yasiyorum.

astım hastasımısın

Normal doğumda aşırı uyuşma çok tehlikeli.
Şöyle, bir anne yürüyerek o süreci geçiremiyor, ayakları tutmuyorsa fazla doz uygulanmıştır.
Şey gibi, parol le dexforte düşün, ameliyatta mecbur 7 kat kesecek, sana en ağırını vermek zorunda, normalde ise sancıları hissedip ama acısını alacak şekilde bir hale getiriyor parol verip.

Benim de çok arkadaşım hastane yatağında 1 günden uzun süren normal doğum yaptılar çünkü yürüyemeyecek dozları vardı.
Sağlıklı olanı son safhada, en yüksek acıların çekildiği zaman vermek ve acıyı stabilize etmek.

ayy iyikı normal dogurmamişim ben yoksa ben dırek gıderdım ben de canda yok olanda gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…