- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.701
Meğer pipisi üşümüş ısıtacak yer ariyomusbi salın hayvancağızi ya ne basinda bekliyosunuz
dişisizlikten libido bacaklara vurmus zaten, bide basina dikilip yok üşüdü bilmem ne
Gebelikte ipek kirpik yaptır doğumdan önce.Duruyor mu o ya
Ne güzel
Bende ileride gebelik dusunursem eğer vizon kirpik yaptırayım da doğuma giderken canlılık olsun diyorum
bırakın gıdıp işinı halettsın yaaNe kadarda ben
Etti etti yavruları oldu dolu.bırakın gıdıp işinı halettsın yaa
ah planlarGebelikte ipek kirpik yaptır doğumdan önce.
Mıknatıslı yıllar oldu kullanıyorum, onsuz bir hiçim.
Benim de öyle oldu ama evde makyajımı falan yaptım, doğum sonrası hastanede anam yine zorla yaptırdı, millet geliyor süslen diye, niye yaptıysam sanki fotoğrafçıyla mı anlaştımah planlarbenim hepsi kursagim da kaldi sacima bir fön bile cektiremedim
rahatlamiştır anam bu köpişler gudurunca bır baska oluyorEtti etti yavruları oldu dolu.
Dağıttık oraya buraya
ben fotografciyla anlastim dr bir aksilik olmazsa 38+ 6 da alirim dedi ve bunu 37.haftanin basinda soyledi.Benim de öyle oldu ama evde makyajımı falan yaptım, doğum sonrası hastanede anam yine zorla yaptırdı, millet geliyor süslen diye, niye yaptıysam sanki fotoğrafçıyla mı anlaştım
İpek/ vizon kirpik doğum olacağı zaman değil de bikac gün önce yapıldığı için sıkıntı olmaz kuzum freelance uzmanlar var gelir eve. Ben gitmemah planlarbenim hepsi kursagim da kaldi sacima bir fön bile cektiremedim
Slsjsjsjdjben fotografciyla anlastim dr bir aksilik olmazsa 38+ 6 da alirim dedi ve bunu 37.haftanin basinda soyledi.
37+6 da tekrar nst ye gittim o gun agda randevum var, birde agda icin beklemisim alinabilsin diye.
dr nst ye bakti sonra beni ultrasona aldi suyun gelmis sancin var cocuk dogacak nerdeyse niye gelmiyosun dedi, ama bende sanci 0 suyun gelmis diyince o gece lavaboda uyku sersemi geldi ama ben aylarca uyuyamadigim icin su oldugunu bile idrak edemedim o sersemlikle. ne agdaya izin verdi ne kuafore, fotografciyi aradim bugun doluyum dedi, hastanede bir fotografci varmis onu ayarladik geldi cekti 1 ay sonra dr a yazdim fotolari kimden alacagim diye kim cektiki dedi banaondan bile haberleri yok yani, hersey sacma sapan oldu bizimkiler narkoz kafasiyla bana 3 5 resim cekmisler kizla o resimler var ama perisanim bildigin
masallah sorunsuz doguran yok hepsi maceralı olmuşSlsjsjsjdj
Sen plan mı yaparsın diye kızın intikam almış resmen
Benim de bayram tatiliydi ve pazardı büyük oğlan doğduğunda, organizasyoncuyu aradığımda ‘ne olur doğuruyorum deme her yer kapalı’ dedi.
Eşimin ailesi şehir dışından falan geldi, o kadar bayram tatilinde in cin top oynarken doğurdum.
Organizasyoncu ise arkadaşımdı zaten, dükkanda ne bulduysa taksitle taşıtıp getirtti hastaneye, 1 ay sonra bana eve kendi ürünlerimi gönderdi
benim de kaynanamlar sehir disindan geldiler, sabah dr doguruyosun bilmem ne diyince benim sinirler bozuldu.Slsjsjsjdj
Sen plan mı yaparsın diye kızın intikam almış resmen
Benim de bayram tatiliydi ve pazardı büyük oğlan doğduğunda, organizasyoncuyu aradığımda ‘ne olur doğuruyorum deme her yer kapalı’ dedi.
Eşimin ailesi şehir dışından falan geldi, o kadar bayram tatilinde in cin top oynarken doğurdum.
Organizasyoncu ise arkadaşımdı zaten, dükkanda ne bulduysa taksitle taşıtıp getirtti hastaneye, 1 ay sonra bana eve kendi ürünlerimi gönderdi
Benim ikinci bomba, zehirlenip hastaneye gittik gece 3, doğuruyorsun dendi, yatışım yapıldı.masallah sorunsuz doguran yok hepsi maceralı olmuş
gozumde suan canlandı Allahım ıyıkı benım boyşe gecmedı ya..Benim ikinci bomba, zehirlenip hastaneye gittik gece 3, doğuruyorsun dendi, yatışım yapıldı.
İlk doğuma son anda yetişen ya da yanımda olmayan kim varsa ctesi gecesi 4 te hastaneye geldi, işlemler falan yapıldı.
Bende hiçbir hazırlık yok, hastanede yıkandım ettim.
Anam sancılar durdu, sabah 7 oldu tık yok 8 oldu yok.
Epidural açtıkları için mecbur sunni aldım, akşam 4 de doğdu.
Herkes sersefil oldu hastanede, haftasonları mahvoldu, yine organizasyoncu arkadaşım şehir dışından ilk uçakla geldi falan
Epiduralli daha kolay oluyor sanırım.Benim ikinci bomba, zehirlenip hastaneye gittik gece 3, doğuruyorsun dendi, yatışım yapıldı.
İlk doğuma son anda yetişen ya da yanımda olmayan kim varsa ctesi gecesi 4 te hastaneye geldi, işlemler falan yapıldı.
Bende hiçbir hazırlık yok, hastanede yıkandım ettim.
Anam sancılar durdu, sabah 7 oldu tık yok 8 oldu yok.
Epidural açtıkları için mecbur sunni aldım, akşam 4 de doğdu.
Herkes sersefil oldu hastanede, haftasonları mahvoldu, yine organizasyoncu arkadaşım şehir dışından ilk uçakla geldi falan
Ben bilmem, epidural açıldı ama uygulanmadıEpiduralli daha kolay oluyor sanırım.
Hiç acı cekmiyosun değil ama illa çekiyorsun
yok uyusturduklari icin anlamiyosun sadece ıkınıyosunEpiduralli daha kolay oluyor sanırım.
Hiç acı cekmiyosun değil ama illa çekiyorsun
ben sezaryancıyımyok uyusturduklari icin anlamiyosun sadece ıkınıyosun
Bazı doktorlar o ameliyat ayarında veriyor, bazıları yürüme ayarında ve 4 cm den önce vermiyor.yok uyusturduklari icin anlamiyosun sadece ıkınıyosun
En güzeli, mis gibi ya...ben sezaryancıyımıkınma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?