geyik bizim işimiz

ah planlar benim hepsi kursagim da kaldi sacima bir fön bile cektiremedim
Benim de öyle oldu ama evde makyajımı falan yaptım, doğum sonrası hastanede anam yine zorla yaptırdı, millet geliyor süslen diye, niye yaptıysam sanki fotoğrafçıyla mı anlaştım

Benim de öyle oldu ama evde makyajımı falan yaptım, doğum sonrası hastanede anam yine zorla yaptırdı, millet geliyor süslen diye, niye yaptıysam sanki fotoğrafçıyla mı anlaştım
ben fotografciyla anlastim dr bir aksilik olmazsa 38+ 6 da alirim dedi ve bunu 37.haftanin basinda soyledi.
37+6 da tekrar nst ye gittim o gun agda randevum var, birde agda icin beklemisim alinabilsin diye.
dr nst ye bakti sonra beni ultrasona aldi suyun gelmis sancin var cocuk dogacak nerdeyse niye gelmiyosun dedi, ama bende sanci 0 suyun gelmis diyince o gece lavaboda uyku sersemi geldi ama ben aylarca uyuyamadigim icin su oldugunu bile idrak edemedim o sersemlikle. ne agdaya izin verdi ne kuafore, fotografciyi aradim bugun doluyum dedi, hastanede bir fotografci varmis onu ayarladik geldi cekti 1 ay sonra dr a yazdim fotolari kimden alacagim diye kim cektiki dedi bana ondan bile haberleri yok yani, hersey sacma sapan oldu bizimkiler narkoz kafasiyla bana 3 5 resim cekmisler kizla o resimler var ama perisanim bildigin

ah planlar benim hepsi kursagim da kaldi sacima bir fön bile cektiremedim
İpek/ vizon kirpik doğum olacağı zaman değil de bikac gün önce yapıldığı için sıkıntı olmaz kuzum freelance uzmanlar var gelir eve. Ben gitmem

Doğum olacak güne bırakınca koluna bı çanta takması bile zor olur da

Amaaan bebek düşünmeden doğumu düşünüyorum ne alakaysa

Slsjsjsjdj

Sen plan mı yaparsın diye kızın intikam almış resmen
Benim de bayram tatiliydi ve pazardı büyük oğlan doğduğunda, organizasyoncuyu aradığımda ‘ne olur doğuruyorum deme her yer kapalı’ dedi.
Eşimin ailesi şehir dışından falan geldi, o kadar bayram tatilinde in cin top oynarken doğurdum.
Organizasyoncu ise arkadaşımdı zaten, dükkanda ne bulduysa taksitle taşıtıp getirtti hastaneye, 1 ay sonra bana eve kendi ürünlerimi gönderdi

masallah sorunsuz doguran yok hepsi maceralı olmuş

benim de kaynanamlar sehir disindan geldiler, sabah dr doguruyosun bilmem ne diyince benim sinirler bozuldu.
beni nst ye ikinci kez bagladi sancim yok diyince ama ben odada ne demek doguruyosun ya diye agliyorum
diger hamileler hemsireler toplandi basima hemsire niye agliyosun diyo doguruyomusum ya o nedemek ya diye agliyorum
sonra gorumcemi aradim ben doguruyomusum yola cikin sizde dedim benim gebelik okadar yolunda gittiki gorumcem bile inanamadi dogurduguma, yok canim ne dogurmasi dogurmuyosundur diyo bana
sabah 8 den aksam 4 e kadar ne demek doguruyosun diye agladim

masallah sorunsuz doguran yok hepsi maceralı olmuş
Benim ikinci bomba, zehirlenip hastaneye gittik gece 3, doğuruyorsun dendi, yatışım yapıldı.
İlk doğuma son anda yetişen ya da yanımda olmayan kim varsa ctesi gecesi 4 te hastaneye geldi, işlemler falan yapıldı.
Bende hiçbir hazırlık yok, hastanede yıkandım ettim.
Anam sancılar durdu, sabah 7 oldu tık yok 8 oldu yok.
Epidural açtıkları için mecbur sunni aldım, akşam 4 de doğdu.
Herkes sersefil oldu hastanede, haftasonları mahvoldu, yine organizasyoncu arkadaşım şehir dışından ilk uçakla geldi falan

gozumde suan canlandı Allahım ıyıkı benım boyşe gecmedı ya..

Epiduralli daha kolay oluyor sanırım.
Hiç acı cekmiyosun değil ama illa çekiyorsun

Epiduralli daha kolay oluyor sanırım.
Hiç acı cekmiyosun değil ama illa çekiyorsun
Ben bilmem, epidural açıldı ama uygulanmadı
Sadece ikinci doğumda suyumu patlatmak için çok kısa vadeli verdi 10 dk süren bir uyuşma yaşadım, o ney yahu, gerçekten muhteşem bir şey.
Bana kalsa sıfır acı epidural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…