- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.642
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.741
evet ama onda annenin de hatasi cok oldu, cehalet maalesef kotu bir şey.Ah inanamıyorum cidden mi.
Çok çok üzüldüm
ben uzun yıllardır kullanıyorum minicik bir hap zatennn hiç bir sıkıntı yaratmıyor.eksik ya da fazla çıkarsa kanda o zaman sıkıntılıııtiroit ilaci cok sikıntili o konuda onu alinca fıs fısı da sıkamiyorum d3 ude icemiyorum hemen ardindan 3 4 saat gecmesi gerekiyor yani, bir tek seker ilacinda problem olmaz dediler.
oyuzden baska bir sey kullanacagim zaman sorun yasiyorum.
aaaa nereyeherkese iyi gecelerrrr
Yok yahu, benimkiler zordu benden kaynaklanan şekilde, açılma olmuyor ve tıkanıyor süreç, dolayısıyla fazla kesi fazla sunni sancılı oldu, sonrası hele çok zordu.ayy iyikı normal dogurmamişim ben yoksa ben dırek gıderdım ben de canda yok olanda gıder
kullandigim diger haplarin icerisindeki etken maddelerle alakalidir belki, ama astim ilacini birlikte alamiyorum mesela bu konuda dr direk uyardi.ben uzun yıllardır kullanıyorum minicik bir hap zatennn hiç bir sıkıntı yaratmıyor.eksik ya da fazla çıkarsa kanda o zaman sıkıntılııı
Küstün mü sen?herkese iyi gecelerrrr
ağir vaka olmamakla birlikte evetastım hastasımısın
ya bende aldım sunnı sancı serce parmağım acımadı benım aldıgım neydı acep,Yok yahu, benimkiler zordu benden kaynaklanan şekilde, açılma olmuyor ve tıkanıyor süreç, dolayısıyla fazla kesi fazla sunni sancılı oldu, sonrası hele çok zordu.
Yoksa inan abartılan bir şey yok, sunni kötü cidden kötü ama normal doğum sancısı hiç kimsenin dayanamayacağı, o filmlerde gördüğümüz abartı bir şey değil.
suni sanciyi kimden duysam çok agır diyo nasıl dayandin kizya bende aldım sunnı sancı serce parmağım acımadı benım aldıgım neydı acep,
bende astım hastasıyım. evde camasir serılınce nefes alaman zaten detarjan kullanamam kokuları alamam sonun oksıjen oluyor hemenağir vaka olmamakla birlikte evet
anam dayanmadımkı parmagım bıle hıssetmedı sancıyısuni sanciyi kimden duysam çok agır diyo nasıl dayandin kiz
Sedasyondursuni sanciyi kimden duysam çok agır diyo nasıl dayandin kiz
Sunni giderek artan bir süreç.ya bende aldım sunnı sancı serce parmağım acımadı benım aldıgım neydı acep,
bende mesela camasiri astim iceriyi hemen havalandirmam gerek ortamda olusturdugu asiri nemden kaynakli sanirim nefesde bi agirlik oluyo.bende astım hastasıyım. evde camasir serılınce nefes alaman zaten detarjan kullanamam kokuları alamam sonun oksıjen oluyor hemen
Mahsustan sezaryene alalım diye düşük doz suni sancı verilmistir ki hasta doğum kıvamına gelemesin sezaryene donulsünSunni giderek artan bir süreç.
İlk 3 saattekiyle 10. saat bambaşka.
Ya da cihazdan ayarlanıyor belki düşük vermişlerdir.
hemşire gelıyordu 2de bır polo hanım nasılsınızSunni giderek artan bir süreç.
İlk 3 saattekiyle 10. saat bambaşka.
Ya da cihazdan ayarlanıyor belki düşük vermişlerdir
Bazılarında işlemiyor, öyle vakalar yok değil.Mahsustan sezaryene alalım diye düşük doz suni sancı verilmistir ki hasta doğum kıvamına gelemesin sezaryene donulsün
goz ardi edicem diyordu zaten cidden göz ardimi etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?