- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.861
bence gazı antep Mardin sanlı Urfa kapadokya canak kale benım vazgecılmezlerım.E yakın antepe
göbeklitepeyi göster çocuğa ama önce çizgi filmi izlet rafadan tayfanınnnbence gazı antep Mardin sanlı Urfa kapadokya canak kale benım vazgecılmezlerım.
Yakın ama antebe bile doğru dürüst gidemiyorum kiE yakın antepe
Bende çok istiyorum öyle Anadolu turu yapmayıbence gazı antep Mardin sanlı Urfa kapadokya canak kale benım vazgecılmezlerım.
Önce ben bi göreyim sonra onlara gösteririmgöbeklitepeyi göster çocuğa ama önce çizgi filmi izlet rafadan tayfanınnn
Türkçe biliyor mu senin minikler.Önce ben bi göreyim sonra onlara gösteririm
İyi ya izmir birkaç gündür yagmurlu sadeceSilivri soğuk ama İzmir'de soğuk şuan
İphone yüzünden 10 gün ban mı. Yok dostum yokNeyapsamkisimdi çabukk buraya gel kendini de banlatacaksın beni deeeeee
Ben iki gündür çorap giyiyorum yaİyi ya izmir birkaç gündür yagmurlu sadece
Bugün ojelerin ne renkİyi ya izmir birkaç gündür yagmurlu sadece
Gecen haftayı unuttun heralde donduk dondukBen iki gündür çorap giyiyorum ya
Giymem normalde de
Ha kombi yanıyor mu yalan yok yanmıyor .yanma ihtiyacı yok
insan azıcık akıllanır ama sen çoştukça çoştun beni de götürmeye karar vermişsin yanında 11gün en az banımmm.şurda takılllllİphone yüzünden 10 gün ban mı. Yok dostum yok
Biz yakmadikGecen haftayı unuttun heralde donduk donduk
Ya da evkalarda Egekentte filan mi oturuyosunGecen haftayı unuttun heralde donduk donduk
sefirin kızının çekildiği konak nerede orda?Biz yakmadikmugladaydim soğuklar o arada olduysa kaçırmış olabilirim .
Dün akşam sürdüğum yeşil turkuaz gibiBugün ojelerin ne renk
Hemde ne soguk eksi 2 leri gordükBiz yakmadikmugladaydim soğuklar o arada olduysa kaçırmış olabilirim .
Bodrum da osefirin kızının çekildiği konak nerede orda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?