- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.821
kardiyolojiye neden yolladilar ki ?ogşumda orta derecede astigmat cıktı. bode doktorumuz bızı kardiyoloje gonderdı. yaa ben dunyaya gozunu actıgıödan bu yana tum tahlilleri. kontrollerini sakına sakına yapıyorum. yaa
kendı doktoru yolladı bişeyden şüpelenıyormuş. sonuclardan sonra konusuruz dedı. korkutulacak bısey de yok dıyo ama ben suan bıtık durumdayımkardiyolojiye neden yolladilar ki ?
üfürüm falan mi var acaba, bazi cocuklarda 2 yasina kadar kapanan bi üfürüm oluyor yakendı doktoru yolladı bişeyden şüpelenıyormuş. sonuclardan sonra konusuruz dedı. korkutulacak bısey de yok dıyo ama ben suan bıtık durumdayım
İnşallah ama basta cıkardı bişey olsaydıüfürüm falan mi var acaba, bazi cocuklarda 2 yasina kadar kapanan bi üfürüm oluyor ya
İnşallah saatte geçmiyor.. 16.40da randevu saatti
merak etme insallah bir sey cikmayacak bizide haberdar et mutlakaİnşallah saatte geçmiyor.. 16.40da randevu saatti
tamam bacımmerak etme insallah bir sey cikmayacak bizide haberdar et mutlaka
Cok gecmıs olsun polo sıkma canını hemen, inşallah yoktur hıcbır seycıgı bazen ne olue ne olmaz temkinli davranmak adına da baktırıyorlar.ogşumda orta derecede astigmat cıktı. bode doktorumuz bızı kardiyoloje gonderdı. yaa ben dunyaya gozunu actıgıödan bu yana tum tahlilleri. kontrollerini sakına sakına yapıyorum. yaa
Polo saatınız gelmıs meger. Cıkınca yaz lütfen.İnşallah saatte geçmiyor.. 16.40da randevu saatti
benim kızı 3 kere götürdüm üfürüm şühhesiyle hiç bir şey çıkmadı.tüm doktorlar ister bunları gayet normalCok gecmıs olsun polo sıkma canını hemen, inşallah yoktur hıcbır seycıgı bazen ne olue ne olmaz temkinli davranmak adına da baktırıyorlar.
can aldık sonucları. kalbınde ses geliyor dıye kardiyoloje gonderdı sonıcları ıyı cıktı. 6ay kontrol dedı. gonderdı bızıPolo saatınız gelmıs meger. Cıkınca yaz lütfen.
korkrum bıde sureklı kontrolerı yapılan bır coxuk bıye boyle oldu dedimbenim kızı 3 kere götürdüm üfürüm şühhesiyle hiç bir şey çıkmadı.tüm doktorlar ister bunları gayet normal
korkma tedbir amaçlı istiyor doktorlar check up gibi düşünnnkorkrum bıde sureklı kontrolerı yapılan bır coxuk bıye boyle oldu dedim
Cok sevındım bundan gecmıs olsun polocan aldık sonucları. kalbınde ses geliyor dıye kardiyoloje gonderdı sonıcları ıyı cıktı. 6ay kontrol dedı. gonderdı bızı
Guzel mi bari alayım ben defakirliğin gözü kör olsunnn a101 den dondurulmuş börek alıp pişirdik yiyoruz şimdi kızla.miss başak da lüks oldu filmmmmmmmm
dogru can ama işte benkorkma tedbir amaçlı istiyor doktorlar check up gibi düşünnn
Allah razı olsun canlarım hepınıze tesekur ederimCok sevındım bundan gecmıs olsun polo
hiç yoktan iyidir ilk defa aldım fena değil ama 10 tl lik börekten fazla bir şey beklemeGuzel mi bari alayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?