geyik bizim işimiz

ogşumda orta derecede astigmat cıktı. bode doktorumuz bızı kardiyoloje gonderdı. yaa ben dunyaya gozunu actıgıödan bu yana tum tahlilleri. kontrollerini sakına sakına yapıyorum. yaa
kardiyolojiye neden yolladilar ki ?

kendı doktoru yolladı bişeyden şüpelenıyormuş. sonuclardan sonra konusuruz dedı. korkutulacak bısey de yok dıyo ama ben suan bıtık durumdayım
üfürüm falan mi var acaba, bazi cocuklarda 2 yasina kadar kapanan bi üfürüm oluyor ya

ogşumda orta derecede astigmat cıktı. bode doktorumuz bızı kardiyoloje gonderdı. yaa ben dunyaya gozunu actıgıödan bu yana tum tahlilleri. kontrollerini sakına sakına yapıyorum. yaa
Cok gecmıs olsun polo sıkma canını hemen, inşallah yoktur hıcbır seycıgı bazen ne olue ne olmaz temkinli davranmak adına da baktırıyorlar.

Cok gecmıs olsun polo sıkma canını hemen, inşallah yoktur hıcbır seycıgı bazen ne olue ne olmaz temkinli davranmak adına da baktırıyorlar.
benim kızı 3 kere götürdüm üfürüm şühhesiyle hiç bir şey çıkmadı.tüm doktorlar ister bunları gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…