- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.841
benim de 1.5 miyop astigmatım da var.gözlük sadece tv izlerken kullanıyorum .araba kullanırken sadece çantama atıyorum.polise yakalanmışlığım var.gözümde lens var dedim kanmadııı güneş gözlüğüm numaralı dedim ee o da gözünde değil dediiii yazdı cezayııı inatçııı polisssssAstigmattan bişey olmazPolo33
Benim de miyopum astigmatim vardı
Pilotluk polislik askeriye gibi işlerde önüne engel koyuyor ama 23 ünde oturup lazerini yaptirabiliyorsun ki zararsız bişey lazerde .
Ben yaptırdım beş yıl oldu iyiyim
Ohh gözün gözümüz aydın, çok sevindimcan aldık sonucları. kalbınde ses geliyor dıye kardiyoloje gonderdı sonıcları ıyı cıktı. 6ay kontrol dedı. gonderdı bızı
film ne pişirdin bugün yemek yapmadımm canım istemedi.birer tabak göndersen diyorummmOhh gözün gözümüz aydın, çok sevindim
Bsey derdim debenim de 1.5 miyop astigmatım da var.gözlük sadece tv izlerken kullanıyorum .araba kullanırken sadece çantama atıyorum.polise yakalanmışlığım var.gözümde lens var dedim kanmadııı güneş gözlüğüm numaralı dedim ee o da gözünde değil dediiii yazdı cezayııı inatçııı polisssss
çabukk söyle merak ettim ?Bsey derdim de
O yasak bu günah
Şu caiz değil
Öteki ayıp
Ya yazılan cezalarla ilgili laf saydircaktim çok önemli bişey değilçabukk söyle merak ettim ?
söyleyemediğimiz neler var nelerrr boğazda düğüm düğüm duruyorlar ama söylemeyeceğimmmmm.sonu k.k mapuslarına benzemez çünküYa yazılan cezalarla ilgili laf saydircaktim çok önemli bişey değil
Düşünce özgürlüğü olmadığından alırım banı şimdibu ara çiftliğe de gitmem gerekmiyor günlerim nasıl geçecek banlı banlı .
Elleme dur
Silivri soğuk ama İzmir'de soğuk şuansöyleyemediğimiz neler var nelerrr boğazda düğüm düğüm duruyorlar ama söylemeyeceğimmmmm.sonu k.k mapuslarına benzemez çünkü
ankarada da hava kötü gece gibiydi gün boyu ev işlerim vardı erteledim yarına.boş boş takılıyorummmSilivri soğuk ama İzmir'de soğuk şuan
virüs biterse kızıma şirince yi göstereceğimmmm .hep antalya ve ilçelerine götürdüm tatile değişik yerler görsün.Silivri soğuk ama İzmir'de soğuk şuan
Beni de çağır mürver şarabını deneyelimvirüs biterse kızıma şirince yi göstereceğimmmm .hep antalya ve ilçelerine götürdüm tatile değişik yerler görsün.
Tesekur ederim canımPolo33 geçmiş olsun.
sen benı gor bıde Rabbım evlatlarımızın ayagına tas degdirmesinOhh gözün gözümüz aydın, çok sevindim
Bende Mardin’e gitmeyi çok istiyorumvirüs biterse kızıma şirince yi göstereceğimmmm .hep antalya ve ilçelerine götürdüm tatile değişik yerler görsün.
vürıs bıterse bende oglumu tatıle cıkaracagım. inşallah 81 ili gezdırecıgım ona.virüs biterse kızıma şirince yi göstereceğimmmm .hep antalya ve ilçelerine götürdüm tatile değişik yerler görsün.
Olsun denemekte fayda var arada kurtarıcı olurhiç yoktan iyidir ilk defa aldım fena değil ama 10 tl lik börekten fazla bir şey bekleme
Ahhh Şirince balayımın bir kısmını orada gecırdımvirüs biterse kızıma şirince yi göstereceğimmmm .hep antalya ve ilçelerine götürdüm tatile değişik yerler görsün.
E yakın antepeBende Mardin’e gitmeyi çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?