- 10 Nisan 2014
- 43.733
- 116.312
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #7.881
bir bulaşık yıkasam yarısı gider benim neyime ojeeeeDün akşam sürdüğum yeşil turkuaz gibifotoda çok daha parlak ve mavi çikiyor ama daha soft ve yesil
No üçyol ve konağa çok yakinım deniz manzaram varYa da evkalarda Egekentte filan mi oturuyosun
Mukemmmmel torpulenmisDün akşam sürdüğum yeşil turkuaz gibifotoda çok daha parlak ve mavi çikiyor ama daha soft ve yesil
Elim sürekli domestosta benimbir bulaşık yıkasam yarısı gider benim neyime ojeeee
Benimde benimde.bir bulaşık yıkasam yarısı gider benim neyime ojeeee
eskiden ben de senin gibiydim her akşam yenilerdim fönsüz rimelsiz gezmezdim son yıllarda temizlik topuzu en fazla cilaya talimimmmElim sürekli domestosta benimzaten silip yeniliyorum düzenli
İnşallah yaparızBende çok istiyorum öyle Anadolu turu yapmayı
hımmmm zenginsin demekkkk. pekiiiiiiiiNo üçyol ve konağa çok yakinım deniz manzaram var
Türkçeleri çok güzel özellikle kızımın. İki yıldır Türkce dersleri alıyorlar , zaten evde sadece Türkçe konuşuyoruz . Eski eşim Türk ama burda doğup büyümüşTürkçe biliyor mu senin minikler.
Esin türk mu yabancı mi
Zenginler topigine döndük artık bencehımmmm zenginsin demekkkk. pekiiiiiiii
Orası hangi şehir ? İzmir ?No üçyol ve konağa çok yakinım deniz manzaram var
Ay harika bayılıyorum pjelere virüsten önce tintini sürerdim günaşırı farklı farklı şimdi bir sürüyorum eldiven giy tak çıkar hem iz yapıyo hem soyuluyo dümdüz mini tırnaklarla hayata dewamkeDün akşam sürdüğum yeşil turkuaz gibifotoda çok daha parlak ve mavi çikiyor ama daha soft ve yesil
Yes İzmirimizzzzzOrası hangi şehir ? İzmir ?
İnsallah canım, benim minik kendini iyice kurtarmadan bana yanlış seyahat etmek zor gibiİnşallah yaparız
Aşıı vurundun muAy harika bayılıyorum pjelere virüsten önce tintini sürerdim günaşırı farklı farklı şimdi bir sürüyorum eldiven giy tak çıkar hem iz yapıyo hem soyuluyo dümdüz mini tırnaklarla hayata dewamke
İzmiri çok gezmedim sadece Çeşme ilçesine gitmiştim tatil için. İcinden geçtim bide kordonu çok güzelYes İzmirimizzzzz
Evet şekerimAşıı vurundun mu
Aşıya başlandınız mı ?Aşıı vurundun mu
Sağlık çalışanları,80+ üstü oluyo şu anAşıya başlandınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?