- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.001
alışveriş yap geçer+18 bari konuşunnn corona ruhumu sıktı gece gece
Sende istiyosun artık demiii.hadi hadi+18 bari konuşunnn corona ruhumu sıktı gece gece
evet aynen öyle kendi doktor olamazsa doktor koca bari olsunn diye düşünüyorummmmDemi , hani doktor olamaz diye zaten dünürleri bir köşede bırakıyosun Ya tutmazsa misali
Sen bebek kiyafetlerine takılma. Kızının eskilerini giydirirsinalışveriş yap geçer
bebe kiyafetleri acayip zamlanmis ya
civil e baktım bugün eskiden uygundu fiyatları onlarda şaşırmışşş almadım hiçbirşeyyalışveriş yap geçer
erkek olursa etek mi giydirecek oğlana ya da pembikk tulumlarrrSen bebek kiyafetlerine takılma. Kızının eskilerini giydirirsin
napsın garibim ben elektrik konusunda hassasim aslinda ama kiza bas edemiyorum, ışiklari aciyor surekli, kapatma huyuda yokElektrik mühendisi kocası .ondan demiştim aslında
Benim kalbime vurur kız.kocan yine relaxmis kakayla kurtardi
Tüh ya , bizde doktor olacak oğluma doktor gelin arıyorduk. Söyle kızına da çok çalışsın barievet aynen öyle kendi doktor olamazsa doktor koca bari olsunn diye düşünüyorummmm
benim ki zekiii sınıf birincisiii sen oğlandan haber verrrrTüh ya , bizde doktor olacak oğluma doktor gelin arıyorduk. Söyle kızına da çok çalışsın bari
yok.başedemediğimden saldım herkesiiiiiiSende istiyosun artık demiii.hadi hadi
kışa girerken kiza 30 liraya aldigim takimi az once 70 lira gordumcivil e baktım bugün eskiden uygundu fiyatları onlarda şaşırmışşş almadım hiçbirşeyy
Evet evet , torunlarına alışverişe başlasın bencealışveriş yap geçer
Senin kızın benim kocamnapsın garibim ben elektrik konusunda hassasim aslinda ama kiza bas edemiyorum, ışiklari aciyor surekli, kapatma huyuda yok
bazen gormuyorum wc ışıgi hep acik hanim efendi oyle istiyo
bebek demedim kiz bebe dedim yaş gurubu olarak bebe giyimede cocuk giyimede uyuyor benim ki o acidan soyledim.Sen bebek kiyafetlerine takılma. Kızının eskilerini giydirirsin
Birinin fitili ateşlemesi lazım ki ben devamını getiririmyok.başedemediğimden saldım herkesiiiiii
Süper benim oğlan , daha 4 yaşında okuma yazma söktü. Akıcı İngilizce , Türkçe isveccede ana dil gibi. Şu sıralar da İspanyolca ögreniyor, seneyede Almanca yada Fransızca . Matematik maşsallah diyim zehir , diger dersler de öyle . Bi anası gibi müzikte tökezliyoruzbenim ki zekiii sınıf birincisiii sen oğlandan haber verrrr
@LaylonCorap sahneye bekleniyorsunuz efemmmmmBirinin fitili ateşlemesi lazım ki ben devamını getiririm
Diğer dersler derken dört yaşında ne dersi ?Süper benim oğlan , daha 4 yaşında okuma yazma söktü. Akıcı İngilizce , Türkçe isveccede ana dil gibi. Şu sıralar da İspanyolca ögreniyor, seneyede Almanca yada Fransızca . Matematik maşsallah diyim zehir , diger dersler de öyle . Bi anası gibi müzikte tökezliyoruz. Azcıkta asabiyiz ama ergenliğine veriyorum onu .
kizina gelince dr olacak kocayla isi yok kuzene gelince 40 yasinda dr hala bekarkızım okuyacak doktor olacak kocayla işi yok
4 yasinda degil suanDiğer dersler derken dört yaşında ne dersi ?
Bu arada bende İspanyolca öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?