- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.041
Benimkilerden bir şey olmayacağını kabullendim ben zaten, bari mutlu olsunlar istedikleri bir alanla başarılı olsunlar başka gayem yokHer çocuk farklı . Benim küçükte 4 yaşında alfabeyi sayıyor bide 20 ye kadar . Yaz dediğimde ise kalemi elime tutuşturup sen yaz diyorüç kagıtcılıkta bir numara
ailesi ankara da zorunlunun, kendisi izmire gelin gitmissenin ablan Ankara damıydı şaşırdımmmm?
Lenf sistemine bağlanan yüzeysel kilcallarimizdano pihti gibi kanlar çıkiyor ya nereden cikiyor anlamadim
aklıma düşürdün yineLenf sistemine bağlanan yüzeysel kilcallarimizdan
Hatta Bebek istiyorsanaklıma düşürdün yine
Benim büyük kücükken çok zekiydi , kesin özel okula yerleştireler özel eğitim alır derken bizim ayrılma durumumuz oldu ve çocuğun kimyası alt üst oldu. 4-5 sene boyunca okulda hiç bir şeye konsantre olamıyordu. Bütün öğretmenleri şikayetçiydi derken taşındık ordan ve herseye sıfırdan başladık. Tabi babasıyla tekrar bir araya geldim vs vs. Son iki senedir sınıfında en iyi notları alıyor , ögretmnleri ise çok memnun durumdan. Kendisi ise çok hevesli okula gitmeye ve ders çalışmaya . Demem oki , bazen biz farkında olmadan çocukları etkiliyoruz .Benimkilerden bir şey olmayacağını kabullendim ben zaten, bari mutlu olsunlar istedikleri bir alanla başarılı olsunlar başka gayem yok
Ciddiyim, çocuk alfabenin çoğu harfini çıkaramıyor yahu, küçük de onu taklit ediyor.
Evde ne dediklerini ben anaları olarak anlayamıyorım
Benimkiler doğuştan doğuştanBenim büyük kücükken çok zekiydi , kesin özel okula yerleştireler özel eğitim alır derken bizim ayrılma durumumuz oldu ve çocuğun kimyası alt üst oldu. 4-5 sene boyunca okulda hiç bir şeye konsantre olamıyordu. Bütün öğretmenleri şikayetçiydi derken taşındık ordan ve herseye sıfırdan başladık. Tabi babasıyla tekrar bir araya geldim vs vs. Son iki senedir sınıfında en iyi notları alıyor , ögretmnleri ise çok memnun durumdan. Kendisi ise çok hevesli okula gitmeye ve ders çalışmaya . Demem oki , bazen biz farkında olmadan çocukları etkiliyoruz .
Göz ardı et' e bas2 üye var bana takık hangi konuya yorum yazsam beğenmedi mi basıyorlar.ne tuhaf insanlar varrr
birine sitede dini yorum yapmak yasak demiştim ondan beri bana takık diğeri neden takık hiçç bilmiyorum adım adım ensemdeGöz ardı et' e bas
Yettim gariii@LaylonCorap sahneye bekleniyorsunuz efemmmmm
Yine çok populersinbirine sitede dini yorum yapmak yasak demiştim ondan beri bana takık diğeri neden takık hiçç bilmiyorum adım adım ensemde
iyiyiz takılıyoruzzzz sen nasılsın?Nasılsınız kızlar
Seni sormalı asiiiil.Nasılsınız kızlar
yok bu 2sinden fenaa rahatsızım galiba beni izlemeye almışlar hangi konuda olsam şıp diye buluyorlarYine çok populersin
Öyle deme kız , nasıl ailelerden ne çocuklar Yetişiyor. Yeterki çocukta hırs olsunY
Benimkiler doğuştan doğuştan
Geni ne ki çocuk nolsun
pandemi bitsinde deneyecegim bunuHatta Bebek istiyorsan
Ayak bileklerimizin içeri bakan tarafı var ya .
Oraya da hacamat atıyor
Rahme giden bı damar var .
Oooh mis rahmi arindiriyor .hazirliyor
hadi bea senin oğlan yakışıklı mı?13 yaşındaydı galibaÖyle deme kız , nasıl ailelerden ne çocuklar Yetişiyor. Yeterki çocukta hırs olsun
ben de hemen kaplıcaya koşacağım ozon terapi ayak detoksu o kadar yeniliyor ki insanı .termal su ayrı bir sağlık zatennnpandemi bitsinde deneyecegim bunuhacamati yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?