geyik bizim işimiz

Her çocuk farklı . Benim küçükte 4 yaşında alfabeyi sayıyor bide 20 ye kadar . Yaz dediğimde ise kalemi elime tutuşturup sen yaz diyor üç kagıtcılıkta bir numara
Benimkilerden bir şey olmayacağını kabullendim ben zaten, bari mutlu olsunlar istedikleri bir alanla başarılı olsunlar başka gayem yok
Ciddiyim, çocuk alfabenin çoğu harfini çıkaramıyor yahu, küçük de onu taklit ediyor.
Evde ne dediklerini ben anaları olarak anlayamıyorım

Benim büyük kücükken çok zekiydi , kesin özel okula yerleştireler özel eğitim alır derken bizim ayrılma durumumuz oldu ve çocuğun kimyası alt üst oldu. 4-5 sene boyunca okulda hiç bir şeye konsantre olamıyordu. Bütün öğretmenleri şikayetçiydi derken taşındık ordan ve herseye sıfırdan başladık. Tabi babasıyla tekrar bir araya geldim vs vs. Son iki senedir sınıfında en iyi notları alıyor , ögretmnleri ise çok memnun durumdan. Kendisi ise çok hevesli okula gitmeye ve ders çalışmaya . Demem oki , bazen biz farkında olmadan çocukları etkiliyoruz .

Y
Benimkiler doğuştan doğuştan
Geni ne ki çocuk nolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…