- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.021
Yok canım daha kreşteysen kendi kendine ögrenmeye başlayınca kreşteki pedagoglarda yardımcı oldular . Daha okula başlamadan okuma yazmayı basbaya söktü .Diğer dersler derken dört yaşında ne dersi ?
Bu arada bende İspanyolca öğreniyorum
Kafam niye basmadiysa benim o ara4 yasinda degil suan
yakı denedin mi hic? benimde omuzlarim cok agrir yakı yapiyorum bazen çok rahatlatiyo.Kafam niye basmadiysa benim o araomuzlarım çok ağrıyor eşime masaj yaptiriyodum bı yandan.
Diyo ki çok sıkıyorum acımıyor mu nasıl dayaniyosun.
Vallahi hissedemiyorum ki omuz agrisindan
Yapıyorum yakı iih etki yokyakı denedin mi hic? benimde omuzlarim cok agrir yakı yapiyorum bazen çok rahatlatiyo.
boyun duzlesmesimi var
Evetboyun duzlesmesimi var
Bide bi yöntem daha var geçen söylediler ama ismini unuttum. Bardak basıp kesi yapıyorsun sanırımyakı denedin mi hic? benimde omuzlarim cok agrir yakı yapiyorum bazen çok rahatlatiyo.
boyun duzlesmesimi var
bende de var, hacamat boyun duzlesmesi icin ise yarar mı ki?
hacamatBide bi yöntem daha var geçen söylediler ama ismini unuttum. Bardak basıp kesi yapıyorsun sanırım. O çok iyimiş
Bende geceleri çok araba kullanıyorum diye oluyor . Bir kaç aydır akupunktur yaptırıyorum. Tamamen iyileşmiyor ama faydası oluyor
Benim 4 yaşındaki oğlan 10 harfle anca konuşuyor, beceri sayılır mıSüper benim oğlan , daha 4 yaşında okuma yazma söktü. Akıcı İngilizce , Türkçe isveccede ana dil gibi. Şu sıralar da İspanyolca ögreniyor, seneyede Almanca yada Fransızca . Matematik maşsallah diyim zehir , diger dersler de öyle . Bi anası gibi müzikte tökezliyoruz. Azcıkta asabiyiz ama ergenliğine veriyorum onu .
Evet doğruhacamat
Tabi tabi iki ablam yaptırdı ikisi de boyun duzlesmesjnden rahatsız .bende de var, hacamat boyun duzlesmesi icin ise yarar mı ki?
kemikle alakali bir durum ya omurgayla yani
kuzenin annesi ağlıyor aradaaa onun için.yoksa kuzenden bananekizina gelince dr olacak kocayla isi yok kuzene gelince 40 yasinda dr hala bekarah bu analar analar
Her çocuk farklı . Benim küçükte 4 yaşında alfabeyi sayıyor bide 20 ye kadar . Yaz dediğimde ise kalemi elime tutuşturup sen yaz diyorBenim 4 yaşındaki oğlan 10 harfle anca konuşuyor, beceri sayılır mı
Eveeet ben demiştim sanırım sana .Bide bi yöntem daha var geçen söylediler ama ismini unuttum. Bardak basıp kesi yapıyorsun sanırım. O çok iyimiş
Evet sen demiştin sanırımEveeet ben demiştim sanırım sana .
Hacamat kupa tekniği
senin ablan Ankara damıydı şaşırdımmmm?Tabi tabi iki ablam yaptırdı ikisi de boyun duzlesmesjnden rahatsız .
Biri hatta dini muhabbetlere gelmez .uff he tamam diye gecistirir
O bile o kdar memnun ki inanamadim.
Yakın zamanda Ankara'ya gelirsem Ankara'daki ablam sağlıkçı olduğu için onun tanıdığı güvendiği yaptırdığı kişiye yaptıracağız eşimle .
Eşimde toksinlerinden arınmak için yaptıracak.
Zameen tare par.Her çocuk farklı .
ben de bir ara çok araştirdim, tesadufen bir yerde ogrenmistim hacamat diye bir seyin oldugunu ama mantigini hala çözemedimTabi tabi iki ablam yaptırdı ikisi de boyun duzlesmesjnden rahatsız .
Biri hatta dini muhabbetlere gelmez .uff he tamam diye gecistirir
O bile o kdar memnun ki inanamadim.
Yakın zamanda Ankara'ya gelirsem Ankara'daki ablam sağlıkçı olduğu için onun tanıdığı güvendiği yaptırdığı kişiye yaptıracağız eşimle .
Eşimde toksinlerinden arınmak için yaptıracak.
Ankara'da ikisi etlikte.senin ablan Ankara damıydı şaşırdımmmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?