- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.061
sivas da sıcak çermik var hiç gittin mi ? yada duydun muben de hemen kaplıcaya koşacağım ozon terapi ayak detoksu o kadar yeniliyor ki insanı .termal su ayrı bir sağlık zatennn
evet görümcemler sık gider oraya ama ben gitmedim biz afyona gidiyoruz genel de geçen yılda grannos a gitti eşimle kızım bana yasaktı gidemedim yarıyıl tatilinde.şimdi izin var doktordan ama gene gidemiyorummmm pandemidennnsivas da sıcak çermik var hiç gittin mi ? yada duydun mu
Daha yeni mutfagı topladım ne yememiz bitti ne içmemiz cok yoruldumSeni sormalı asiiiil.
çocuklar erken uyur mu?benim ki 2 ye dek oturuyor maalesefDaha yeni mutfagı topladım ne yememiz bitti ne içmemiz cok yoruldum
Çıkaramıyor muyuz peki bizi takip edenleri ?yok bu 2sinden fenaa rahatsızım galiba beni izlemeye almışlar hangi konuda olsam şıp diye buluyorlar
bende sana tam afyon sandikli termal park oteli yazacaktimevet görümcemler sık gider oraya ama ben gitmedim biz afyona gidiyoruz genel de geçen yılda grannos a gitti eşimle kızım bana yasaktı gidemedim yarıyıl tatilinde.şimdi izin var doktordan ama gene gidemiyorummmm pandemidennn
Seninki yetişkin yaçocuklar erken uyur mu?benim ki 2 ye dek oturuyor maalesef
Ahh keske 11 di zor bela uyudular. Sabah sekizde de uyanırlarçocuklar erken uyur mu?benim ki 2 ye dek oturuyor maalesef
Termallere dayanamiyorum ben yabende sana tam afyon sandikli termal park oteli yazacaktim
Çok erkenmis ya sabah sabahAhh keske 11 di zor bela uyudular. Sabah sekizde de uyanırlar
kışın efsane oluyor, bu afyondakine abimin gorev yeri orayken sık giderdik insanin dilinin bile kasları gevşer mi ya benim gevşiyorduTermallere dayanamiyorum ben ya
Yaz sıcak kış sıcak hiç çekemem
Senin suan cocugun yoksa eger bi süre daha yapma bence ınan ki bambaşka bi hayatın oluyorSeninki yetişkin ya
Bazen kızı uyutcam dediğinde ben minik beybi saniyordum
İzni olsaydı resim atardım. Açık tenli kumral saçlı oldukça yakışıklı :) . Senin kız güzel mi bari ?hadi bea senin oğlan yakışıklı mı?13 yaşındaydı galiba
ne sandin bayan hatta ilk dogduklarinda sabah 6 da falan uyaniyorlar.Çok erkenmis ya sabah sabah
Evet madem gec uyudunuz bari yatın de mı o da yok cin gibiler ya koltuktan koltuga zıplayan maymun gıbılerÇok erkenmis ya sabah sabah
oraya gitmedik gititklerimiz safran özgül termal bir de 1 gün kaldığımız may otel vardı.safran da villa da kalmıştık fiyatı uygundu oranın otelden yiyip içiyorsun ama ayrı bir yerdebende sana tam afyon sandikli termal park oteli yazacaktim
Hamile kalmadan git bari .kışın efsane oluyor, bu afyondakine abimin gorev yeri orayken sık giderdik insanin dilinin bile kasları gevşer mi ya benim gevşiyordu
bilmiyorummÇıkaramıyor muyuz peki bizi takip edenleri ?
devremülk gibi bir şey ozaman, kizilcahamam daki otellerde güzeloraya gitmedik gititklerimiz safran özgül termal bir de 1 gün kaldığımız may otel vardı.safran da villa da kalmıştık fiyatı uygundu oranın otelden yiyip içiyorsun ama ayrı bir yerde
Ne cok gezmızsınız fakir kardeşlerimoraya gitmedik gititklerimiz safran özgül termal bir de 1 gün kaldığımız may otel vardı.safran da villa da kalmıştık fiyatı uygundu oranın otelden yiyip içiyorsun ama ayrı bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?