- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.390
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.261
Aynen, benim mutfaktan çıkmamış halim bu şekilde.bende hergun evin icinde nasil 3000 4000 adim atiyorum merak ediyorum, oda telefonun cebimde olup saydigi adim
ivetttt.bir çok ülkede akrabam varrr.bir ben kendimi kurtaramadımmmmm buradannnnalamanlarda bıde
Afiyet olsun ceyceyacıktımm gidip 10 tl lik ıspanaklı böreğimin kalanını yiyeyim bariiii
3.160 tl fazlan varsa bana verfilm delisi herkes uyudu evde sıkıldımmm .konum at sana geleyimmm laflarızzzz
Başlama, yarı sezon dizi.yeni diziye başladım dün gece :lupen ben de ona devam edeyimm bariii
Urban demistin o neydi onu alayım miperfectil alın 90 lık dökülme mökülme olmuyor 15 günde etkili
gurban oldugum sen de 1tane kız ıcın herkese acık kapı bırakıyorsunivetttt.bir çok ülkede akrabam varrr.bir ben kendimi kurtaramadımmmmm buradannnnama kızı hadi bea nın oğluna vermeye karar verdimmm
Urban markasının toniği büyük bir şişede 2 aydır bitiremedim ben 1 ay daha yeter efsanee bir ürün 32 ye almıştım indirimde belki daha ucuzdur banyodan sonra nemli saç diplerine fıs fıs sıkıyorsunUrban demistin o neydi onu alayım mi
Ee herhalde. Hayat pahalı o da fakir mi olsunnn . Annem de benim için yırtınsaydı sonum böyle mi olurduuugurban oldugum sen de 1tane kız ıcın herkese acık kapı bırakıyorsun
Allah senı ne yapmasın. sen daha iyisımı bılırsın canEe herhalde. Hayat pahalı o da fakir mi olsunnn . Annem de benim için yırtınsaydı sonum böyle mi olurduuu
Peki urban neye yarıyor perfectil dökülmeyi durduruyor dedin.Urban markasının toniği büyük bir şişede 2 aydır bitiremedim ben 1 ay daha yeter efsanee bir ürün 32 ye almıştım indirimde belki daha ucuzdur banyodan sonra nemli saç diplerine fıs fıs sıkıyorsun
Kiz dun oku oku yoruldum sayfalar tam bitti diyorum bi 10 sayfa ileri atiyor yetisemedim artik biraktim
bende yetısemeyınce gerıden mesajlara cevap yazıyorumVay bee ben 518de kalmışım 552 olmus valla benim size yetişmem icin hic kkdan cikmamam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?