- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.561
Oynamalık yok ama beyaz kaplandı yine.o kadar kar var mi ?
burda hala yagmur yagiyo
sabaha ilik bol karli bir hava olur insallahOynamalık yok ama beyaz kaplandı yine.
Aynı şiddette yağarsa 1 saate olur.
Azaldı yağış, off.sabaha ilik bol karli bir hava olur insallah
yağar insallah buyuksehirde yarin oglene kaar demis ama sanirim kizilcahamam ve camlidere taraflari yogun.Azaldı yağış, off.
Hayallerim suya düştü şuan.
Yarın sabaha kadar görünüyor ama bilemedim.
vayyyyyy
Kar oynayama ineceğim, yaşasın.
iyi geceler poloohayırlı geceler olsun bacılarım
nasılsın caniyi geceler poloo
Bence sağlıklı şeyler ye, bu saatte gereksiz kalori sadece yağ yaparHuhuu H Heytttt bechamallows Hadi bea filmdelisi
Napiyosunuz deli gibi acıktım metromu yesem az kalori oturup yemek mi yesem daha hayırlı ?
Yarın tabi bunun acısını yürüyüşle çıkarmam gerekecek
alışveriş yapıyorum kız bugün gelen botu beğenmedi yenisini aldım bunu da satacağımmmHuhuu H Heytttt bechamallows Hadi bea filmdelisi
Napiyosunuz deli gibi acıktım metromu yesem az kalori oturup yemek mi yesem daha hayırlı ?
Yarın tabi bunun acısını yürüyüşle çıkarmam gerekecek
Tamammm.Bence sağlıklı şeyler ye, bu saatte gereksiz kalori sadece yağ yapar
Ooo artık sorarak almamız gereken yaşlar uploadingalışveriş yapıyorum kız bugün gelen botu beğenmedi yenisini aldım bunu da satacağımmm
iyiyim sen nasılsın?herkes netflix de takıldığı için net gelip gidiyor kopuyorum aradanasılsın can
Evet , başka bir yere sürüldüm bu gece . Ambulansta değilim klinikteyim . Sıkıntıdan catlıyorumTamammm.
Nobette misin aramizdasin
eskiden ne alsam giyerdi ama son 1 yıldır asla beğenmiyorrr marka istiyor herşeyiiiOoo artık sorarak almamız gereken yaşlar uploading
Daha dün doğmadı mi bunlar ya aaah ah.
kopan sadece sen değilsin can bızım evın Internetıde cekıyoriyiyim sen nasılsın?herkes netflix de takıldığı için net gelip gidiyor kopuyorum arada
kar yağıyor ondan da olabilirkopan sadece sen değilsin can bızım evın Internetıde cekıyorcok sukur ıyıyım
belkıde inşallah sınav gunu benı ortada burazmaz bu Internet.kar yağıyor ondan da olabilir
bırakmazbelkıde inşallah sınav gunu benı ortada burazmaz bu Internet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?