- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.921
boyu posu devrılmeyısıceEski eşin mi donmwk istıyır
turkiyeOra nere gııı
uzak ama bize burs veren kolejde var ama o da uzak maalesefaslinda cankaya taraflarinda cok guzel devlet okullari var.
Tanışalımtanışıyormuyuz?
ben seni taniyamadim gıı derkenOra nere gııı
nuri alço yoksa gene sen misin?Tanışalım
baskentmiuzak ama bize burs veren kolejde var ama o da uzak maalesef
Ben Perrier ama arkadaslar bana gıssaca peri Perro peroş tarzı seslenirlertanışıyormuyuz?
o pro uyeydinuri alço yoksa gene sen misin?
bu kim o zaman?o pro uyeydi
ne bilim ilk kez gordum bendebu kim o zaman?
onu anladık hacıııı da seni tanıyamadıkkkkk. bizim konuya nerden düştünn amaç ne sen kimsin?Ben Perrier ama arkadaslar bana gıssaca peri Perro peroş tarzı seslenirler
Niye catlıyor ki ? Peeling yap duşta. Sonra krem sür ama sakın parmak aralarına sürmeşu deniz yüzünden ayaklarıma 2 günde bir krem sürüyordum hergüne çıkardım.çatlayacak diye ödüm kopuyorrr
Allahımben seni taniyamadim gıı derken
yokbaskentmi
bacım hayırdır bişeylermo ictınBen Perrier ama arkadaslar bana gıssaca peri Perro peroş tarzı seslenirler
bacım hayırdır bişeylermi içtinBen Perrier ama arkadaslar bana gıssaca peri Perro peroş tarzı seslenirler
yok ne kusuru acaba bir konuda falan konustukda ben mi hatirlayamadim diyeAllahımdiğer kızlar muhabbet ederkende boyle gırıs yapmıstım onlar hemen kaptırdılar muhabbete :) kusura bakmayın bilemedik herkes aynı olmuyor cidden dıyorum bunu ama dalgavari değil. Oncelıkle özür. Tanıstıgıma memnun oldum kabul ederseniz muhabbetinize katılmak isterım :)
çatlamıyorlar da deniz mutlaka çatlamaları gerek dediii ondan endişeliyimmmNiye catlıyor ki ? Peeling yap duşta. Sonra krem sür ama sakın parmak aralarına sürme
Abooov gırk yıllık gullanıcıyıda alço yaptın ya helal ossun :) 2007 den beri buralardayım sadece bir donem yoktum. Sonra dondum dönüşümde mıhteşem oldunuri alço yoksa gene sen misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?