- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.941
Neden çatlamaları gerekiyor ki ?çatlamıyorlar da deniz mutlaka çatlamaları gerek dediii ondan endişeliyimmm
Arkadasım bısey mı ıcmek gerekiyor. Muhabbet ediyoruz surda geyik topıgı deılmı burası yahu ben mı yanlış okuyorum.bacım hayırdır bişeylermo ictın
gurban oldugum donusun mükemmel olmuş sen sen değilsin artıkAbooov gırk yıllık gullanıcıyıda alço yaptın ya helal ossun :) 2007 den beri buralardayım sadece bir donem yoktum. Sonra dondum dönüşümde mıhteşem oldu
çunku ayaklar zamanlar tasidigi yuke dayanamaz.Neden çatlamaları gerekiyor ki ?
yoo dogru geyık topıgı..Arkadasım bısey mı ıcmek gerekiyor. Muhabbet ediyoruz surda geyik topıgı deılmı burası yahu ben mı yanlış okuyorum.
Eyvallah kuzu
Hah tamm tanıstık ozaman şuanda anlaştıktayok ne kusuru acaba bir konuda falan konustukda ben mi hatirlayamadim diye
çunku ayaklar zamanlar tasidigi yuke dayanamaz.
bakim yapmazsan catlar, kalinlasir ölü deriler orda kımıl kımıl ben burdayim diye bagirir
Ben ayak maskesi yapıyorum çokta memnunum .Niye catlıyor ki ? Peeling yap duşta. Sonra krem sür ama sakın parmak aralarına sürme
Maske al chamallowsçunku ayaklar zamanlar tasidigi yuke dayanamaz.
bakim yapmazsan catlar, kalinlasir ölü deriler orda kımıl kımıl ben burdayim diye bagirir
sen cok narin bır kadınsın bellı ben senin yanında odunsu kalırımBen ayak maskesi yapıyorum çokta memnunum .
Üç dört ayda bir yapıyorum da açıkçası .
O kadar etkili oluyor
hoşgeldinHah tamm tanıstık ozaman şuanda anlaştıkta
Ceycey çatlaması lazım diyince kafam karıştıçunku ayaklar zamanlar tasidigi yuke dayanamaz.
Ben her zaman benem taammııgurban oldugum donusun mükemmel olmuş sen sen değilsin artık
Başak burcu diye okudum abowww diye bağırdımEyvallah kuzu
Bence hepimiiiiiiz çiti pıtı nazende beybilerizsen cok narin bır kadınsın bellı ben senin yanında odunsu kalırım
bacım tamam hosgeldın.. bosver gecmişiBen her zaman benem taammııdogru ama nickim değişti
bacim benim işim bu evde her türlü techizat varMaske al chamallows
Üç dört ayda bı yaparsın
Aylık masraf olmaz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?