- 23 Aralık 2012
- 7.908
- 52.946
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.901
7 bucuk oglumen büyük çocuk kaç yaşında senin laylon?
Ay cok guzel olurGel gel .annemlere geldikçe sana uğrarım
2. sınıfta mı o zaman?7 bucuk oglum
Ayyy gerçi benim o zamana Allah'ta dilerse bebem olur .Ay cok guzel olur
bildigim kadariyla bunu engellemek icin artik 1 yil once nufus kaydinin alinmis olmasi gerekiyor eger ayni sehirde gorunuyorsa eski adresin.onu ben de düşündüm bu ara noterler birliğinin yanında 2 aylık ev kiralasam ev sahibiyle anlaşıp ikametgah için .komşum öyle yapmıştıı .
koleje göndermezsem bir kılıfına uyduracağız artıkkk okulları.kendi okulunda bırakmammmbildigim kadariyla bunu engellemek icin artik 1 yil once nufus kaydinin alinmis olmasi gerekiyor eger ayni sehirde gorunuyorsa eski adresin.
emin degilim ama sanki boyle bisey olmustu, belirli okullara yigilma oluyordu cunku herkes bunu yaptigi icin
ahmet vefik paşa guzel bir okul, sen hangisinden bahsediyosunkoleje göndermezsem bir kılıfına uyduracağız artıkkk okulları.kendi okulunda bırakmammm
Ay geyik bır tarafa guzel bısey insan huzur dolar Hee ama nebılım yaa cok duygulanırdı m herhalde ondan yapamazdım belkıde ay ne bilm ben sıkıştırma gııı belkıde yapardımKan bağışı yaparken bile hediye veriyorlar teşekkür amaçlı
şimdiki okulunu çok soran oldu söylemem deşifre olurum.ama ya mesa ilköğretim ya noterler birliği ya da bir kolej mecbur henüz araştırıyorumm .ahmet vefik paşa guzel bir okul, sen hangisinden bahsediyosun
hayir simdiki okulunu sormuyorum, gondermek istedigin okulunu sormustum zatenşimdiki okulunu çok soran oldu söylemem deşifre olurum.ama ya mesa ilköğretim ya noterler birliği ya da bir kolej mecbur henüz araştırıyorumm .
burda da varSatmıyor bağış yapıyor .süt bağışı
Yapalım bakalım çoluk çocuk süt mut olunca ileride .burda da varama karsiliginda para almiyorsun hic bir sekilde
işte yukarıda yazdığım 2 okul olmazsa kolej henüz bilmiyorummmhayir simdiki okulunu sormuyorum, gondermek istedigin okulunu sormustum zaten
yalniz yasal degil burdaYapalım bakalım çoluk çocuk süt mut olunca ileride .
Bilmiyordum mutlu oldummmmm
Ora nere gıııburda da varama karsiliginda para almiyorsun hic bir sekilde
tanışıyormuyuz?Hala bırdasınız diemiiii sizi gidi siziiii
aslinda cankaya taraflarinda cok guzel devlet okullari var.işte yukarıda yazdığım 2 okul olmazsa kolej henüz bilmiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?