- 17 Ocak 2020
- 28.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.881
Sonra bakmışsın ki adam evlenmiş.Yok bea. Sevmem öyle sürekli telefonda mesajlaşıp konuşmaları . Arada arar konuşursak bana yetiyor. Ayrıca şimdilik düşüneceğim dedim , ve ben çok düşünürüm
SemtleriNeyi biliyoruz?
SemtleriNeyi biliyoruz?
Aşağı yukarı ayrancı var ama inan neresi bilmiyorum.Acaba
Yukarı mı bır de tunalıda var ama o gorumceye mı duser belirsiz
Sanmam , evlenmem demişti en son . Evlenirsede yol veririm olur biterSonra bakmışsın ki adam evlenmiş.
O kadar süreyi uzatma
Aşagı ayrancı sanırsam ben hıc gıtmedım de gormedım de. ordaaaa bır mıras var uzaktaaa o miras bizimdiiir gitmesem de görmesem de o orası benimdirAşağı yukarı ayrancı var ama inan neresi bilmiyorum.
Tunalının neresi olduğuna bağlı, merkezi yerdir.
Çok değerli bölümü de var, kötü yerleri de.
Oh oh iyidir, miras severizAşagı ayrancı sanırsam ben hıc gıtmedım de gormedım de. ordaaaa bır mıras var uzaktaaa o miras bizimdiiir gitmesem de görmesem de o orası benimdir
İnşallah oyle olur yoksa bu herifle halimiz nanayAşagı ayrancı sanırsam ben hıc gıtmedım de gormedım de. ordaaaa bır mıras var uzaktaaa o miras bizimdiiir gitmesem de görmesem de o orası benimdir
Aminnn aminnOh oh iyidir, miras severiz
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır sıhhat versin inşallah.
aşsagi ayranci ankaranin çok yerlesik elit insanlarinin oturdugu bir semt, ama simdilerde daha cok is yeri olmaya basladi.İnşallah 3-4seneye yerlesmeyı dusunuyorz. Aşagı Ayrancı nasıl standart olarak bilgin vsr mı?
Zaten dededen kalma 50 yıl kadar once kısa sure orda yasamıs esımın ananesıgıl. Sonra gocup memleketlerine gelmısler teyzesı orda yasamıs vs teyze 65 yasında falan.Esım daıre duserse orda yasayalım ıstıyor ben hıc bılmedıgımden bırsey demedım.aşsagi ayranci ankaranin çok yerlesik elit insanlarinin oturdugu bir semt, ama simdilerde daha cok is yeri olmaya basladi.
yaş ortalamasi genelde emekli ama eğitimli kesimdir.
yaşanacak yerlerdendir evettt güzel okullarda varZaten dededen kalma 50 yıl kadar once kısa sure orda yasamıs esımın ananesıgıl. Sonra gocup memleketlerine gelmısler teyzesı orda yasamıs vs teyze 65 yasında falan.Esım daıre duserse orda yasayalım ıstıyor ben hıc bılmedıgımden bırsey demedım.
ayrancida yasayacaksin daha ne istiyorsunZaten dededen kalma 50 yıl kadar once kısa sure orda yasamıs esımın ananesıgıl. Sonra gocup memleketlerine gelmısler teyzesı orda yasamıs vs teyze 65 yasında falan.Esım daıre duserse orda yasayalım ıstıyor ben hıc bılmedıgımden bırsey demedım.
Sevındım valla o zman inşallah olur muhtemelen yıne de ustune epey bı para verılecek ama olsun.Okul durumu tabi en önemli olan.ayrancida yasayacaksin daha ne istiyorsun
binalar eski evet yani sana soyle soyleyim ben 4 5 yaslarimdayken ankaraya gezmeye geldigimde ayranci oturmus bir semtti, 30 sene gecti hala öyle.
teyzem yillarca orada oturdu her hafta sonu giderdik, aşırı sakin bir semt.
birde nasil anlatayim görmüş geçirmiş insanlar var desem yetersiz kalacak sanki.
ayranci guzel yer
çok kaliteli egitim veren devlet okullari var orda.Sevındım valla o zman inşallah olur muhtemelen yıne de ustune epey bı para verılecek ama olsun.Okul durumu tabi en önemli olan.
onu ben de düşündüm bu ara noterler birliğinin yanında 2 aylık ev kiralasam ev sahibiyle anlaşıp ikametgah için .komşum öyle yapmıştıı .çok kaliteli egitim veren devlet okullari var orda.
kizi ordaki bir okula yazdiracagim baskasinin adresini gosterip bunun icin cabalayacagim yani
Insallah 2025te falan ordayız bakalımçok kaliteli egitim veren devlet okullari var orda.
kizi ordaki bir okula yazdiracagim baskasinin adresini gosterip bunun icin cabalayacagim yani
en büyük çocuk kaç yaşında senin laylon?Insallah 2025te falan ordayız bakalım
Gel gel .annemlere geldikçe sana uğrarımInsallah 2025te falan ordayız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?