geyik bizim işimiz

Aşağı yukarı ayrancı var ama inan neresi bilmiyorum.
Tunalının neresi olduğuna bağlı, merkezi yerdir.
Çok değerli bölümü de var, kötü yerleri de.
Aşagı ayrancı sanırsam ben hıc gıtmedım de gormedım de. ordaaaa bır mıras var uzaktaaa o miras bizimdiiir gitmesem de görmesem de o orası benimdir

İnşallah 3-4seneye yerlesmeyı dusunuyorz. Aşagı Ayrancı nasıl standart olarak bilgin vsr mı?
aşsagi ayranci ankaranin çok yerlesik elit insanlarinin oturdugu bir semt, ama simdilerde daha cok is yeri olmaya basladi.
yaş ortalamasi genelde emekli ama eğitimli kesimdir.

aşsagi ayranci ankaranin çok yerlesik elit insanlarinin oturdugu bir semt, ama simdilerde daha cok is yeri olmaya basladi.
yaş ortalamasi genelde emekli ama eğitimli kesimdir.
Zaten dededen kalma 50 yıl kadar once kısa sure orda yasamıs esımın ananesıgıl. Sonra gocup memleketlerine gelmısler teyzesı orda yasamıs vs teyze 65 yasında falan.Esım daıre duserse orda yasayalım ıstıyor ben hıc bılmedıgımden bırsey demedım.

sınıfın en salağının bile teşekkür almasını 3 kere beşi bilmeyenin de takdir almasının sebebini öğrendim az önce.devlet istemişş yahuu en düşük not 70 miş.şaştım kaldımmm.vayyy eğitimm sistemimize vayy.ben de benim kız takdir alacak diye heyecanla 1 aydır bekliyordummm.

yaşanacak yerlerdendir evettt güzel okullarda var

ayrancida yasayacaksin daha ne istiyorsun
binalar eski evet yani sana soyle soyleyim ben 4 5 yaslarimdayken ankaraya gezmeye geldigimde ayranci oturmus bir semtti, 30 sene gecti hala öyle.
teyzem yillarca orada oturdu her hafta sonu giderdik, aşırı sakin bir semt.
birde nasil anlatayim görmüş geçirmiş insanlar var desem yetersiz kalacak sanki.
ayranci guzel yer

Sevındım valla o zman inşallah olur muhtemelen yıne de ustune epey bı para verılecek ama olsun.Okul durumu tabi en önemli olan.

Sevındım valla o zman inşallah olur muhtemelen yıne de ustune epey bı para verılecek ama olsun.Okul durumu tabi en önemli olan.
çok kaliteli egitim veren devlet okullari var orda.
kizi ordaki bir okula yazdiracagim baskasinin adresini gosterip bunun icin cabalayacagim yani

çok kaliteli egitim veren devlet okullari var orda.
kizi ordaki bir okula yazdiracagim baskasinin adresini gosterip bunun icin cabalayacagim yani
onu ben de düşündüm bu ara noterler birliğinin yanında 2 aylık ev kiralasam ev sahibiyle anlaşıp ikametgah için .komşum öyle yapmıştıı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…