- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #8.981
Allah korusun bız nıye ölek kız...Ölmüşüz bir üzerimizde toprağımız eksik
1.derece yakinlarimin yikamasina hep girdim.Sen niye yikadin ay korktum
Erkek başaklar çok pasaklı oluyor diye biliyorum amaBaşak burcu diye okudum abowww diye bağırdım
Eşim başak burcu
Sanırımderin genel olarak ince muhtemelen
Zaten oyle yapıyorum yaptım da bı sen yadırgadınevet perı kardes. dobozlama dal geyık sohbetine
Misal yaniAllah korusun bız nıye ölek kız...
Ahh yaşadım ben o halleri kızım 1 oglum 4 bucuktu babamlar bıle kacıyordu bızdenAyyy gerçi benim o zamana Allah'ta dilerse bebem olur .
Bagris cagris aboo biyere gidip gelmeye utanırım mobil koro ekibi gibi
olması gereken benım tercıhım... bende yapardım1.derece yakinlarimin yikamasina hep girdim.
ölümün mısalımı olur kuzum daha gencız gozu toprakta olan gıtsın bızım gozumuz daha dısardaMisal yani
Oo Koç kadınları çok sadık ve güvenilir olurlarBen Koç Burcuyum malesef
eeee bende boyleyım hacı.....Zaten oyle yapıyorum yaptım da bı sen yadırgadın
Hic tanimiram
Allah sabır versin bacım benimkide yükseleni bileBaşak burcu diye okudum abowww diye bağırdım
Eşim başak burcu
cunku biz bu topikte atomu parcaliyoruzZaten oyle yapıyorum yaptım da bı sen yadırgadın
Ev tertemiz olacak ama kendisi dağınık olacak. Bol bol eleştirir, eleştirilince delirirErkek başaklar çok pasaklı oluyor diye biliyorum ama
Kız zorluya nispeten diyorum off sanki öldükte bunun muhabbetini yapıyoruzölümün mısalımı olur kuzum daha gencız gozu toprakta olan gıtsın bızım gozumuz daha dısarda
Şuan bunu okurken bile kafamın sağından ağrı saplandıAhh yaşadım ben o halleri kızım 1 oglum 4 bucuktu babamlar bıle kacıyordu bızden
Tmm be kanka kabullendikeeee bende boyleyım hacı.....
eyvallah bebıkoTmm be kanka kabullendik
insan orda gormeyince kabullenemiyor bazen.olması gereken benım tercıhım... bende yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?