- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.646
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.021
ölu deri dediklerimizin ölü hücre olduklarini dusunursek kımıl kimil hucreiyyyyy kımıl kımılll da nee?sanki kurt anlatıyor bağırsaklarda kadın
O siyah ben beyaz ama nasıl oluyorsa anlasiyoruz ya o kadar zıttız kiAy anlaşa biliyor musunuz peki
Çok derin düşünüyorsunölu deri dediklerimizin ölü hücre olduklarini dusunursek kımıl kimil hucre
kendini tanıtırsan seviniriz medeni durum yaş çoluk çocuk boy kilo çok mühimm bizim için.zayıfları aramıza almıyoruz meselaaaHeee ben anladım beeen
Bilmezmiyim varsa yoksa uçkurunuz zaten. Uyurken bile kesin eliniz orda uyuyorsunuzKoç burcuyumdur. O esnada köy yanıyordur çekilin ben bi sevişiim gelim
ankara üniversitesinde de akraba var sözü geçen o tavsiye etti.kolej de benim kıza yüzde 50 indirim yapmak istiyor zeki diye hepsi buuu .bedava değil yaniiisen genelde biseye yok diyorsan boyle kisa cevap, sanki anonim kalmak adina yok diyormussun gibi geliyor bana
baska zaman olsa yokkkkk hayirrrr falan yazarsin kisacik yok yazinca aha kesin o ic gudusu geliyo bana
Aynıı bizO siyah ben beyaz ama nasıl oluyorsa anlasiyoruz ya o kadar zıttız ki
Valla benimki hiç dağınık değildir düsün banyoya gorecek üstünden çikanları bazen atmak isterim sepete ben atamiyor muyum diye söylenirBenim oğlan tam bir çöp yuvası ama evde ve temizlikte otoritede bir numara. Bolca emir yağdırıyor şunu şunu yapın diye
yuzeysel seyler bana gore degilÇok derin düşünüyorsun
Bu şey değil mi benKoç burcuyumdur. O esnada köy yanıyordur çekilin ben bi sevişiim gelim
benim kız da başak ama nasıl olacak?Benim oğlan tam bir çöp yuvası ama evde ve temizlikte otoritede bir numara. Bolca emir yağdırıyor şunu şunu yapın diye
O Şeyma Subaşı degilmiydi yaKoç burcuyumdur. O esnada köy yanıyordur çekilin ben bi sevişiim gelim
bedava mezar bulsan girecen derim eşimeankara üniversitesinde de akraba var sözü geçen o tavsiye etti.kolej de benim kıza yüzde 50 indirim yapmak istiyor zeki diye hepsi buuu .bedava değil yaniii
Aşık olmuşum şu yeni ojeme işaret ve orta parmakımda olanOoo ayaklı oje gelmiş
Nabiyosuuuun
Ooo kaç yaşında bu akıllı bıdıkValla benimki hiç dağınık değildir düsün banyoya gorecek üstünden çikanları bazen atmak isterim sepete ben atamiyor muyum diye söylenirtemizlik konusunda bana ulasamadığı icin aramızda bu ev niye böyle muhabbetleri olmaz
Sabah akşam ellerinde bez süpürge eksik olmaz ne güzel işte. Arada bana getiririm senelik temizliğimi yapar giderlerbenim kız da başak ama nasıl olacak?
zeki şey seni, birazdan elon musk da gelecek acık oturum yapacağızHeee ben anladım beeen
okul uzak taşınmam lazımmbedava mezar bulsan girecen derim eşimesanada oyle diyesim geldi
yari burslu daha ne istiyosun
Hep bi dövüsme sinirli tam ben ama icimden kavga edoyorum artik yoksa her daim sinirliyim zatenMorkomedyen i izliyor musunuzkoç burcu skeçinde utanıyorum ben hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?