- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.001
Aynen benim oğlanda Başak . Hayattan bezdirdi resmen. Kendisi yapmaz ama kız kardeşinin başının etini yer kalk temizlik yap diyeEv tertemiz olacak ama kendisi dağınık olacak. Bol bol eleştirir, eleştirilince delirir
Neden uzüldün ilk burç lider burç cesaret güç libido herşey mevcut yaşasın koç burcuBen Koç Burcuyum malesef
ankara üniversitesinin kolejiiii neyi anladıysan yanlış anladınn benceeetamam ben anladim
dobozlama ne kiz bodoslama bodoslamaevet perı kardes. dobozlama dal geyık sohbetine
Heee ben anladım beeencunku biz bu topikte atomu parcaliyoruzgelenin neden geldigini merak ediyoruz
Kesinlikle inanmıyırsun. gerı gelecekmiş gibi beklersin. öyle gorunce tuaf bır duygu kaplıyor sonra somutlaşiyorsun ve kabullenmen daha kolay oluyor. ölümü kaybettıgını ve bıdaha geri gelmıyecegını.insan orda gormeyince kabullenemiyor bazen.
Benim ex te Koç tu. Demek tüm basaklar koçları buluyor . İlginçNeden uzüldün ilk burç lider burç cesaret güç libido herşey mevcut yaşasın koç burcuayniyız kocam basak ben koç
Ay anlaşa biliyor musunuz pekiNeden uzüldün ilk burç lider burç cesaret güç libido herşey mevcut yaşasın koç burcuayniyız kocam basak ben koç
NeeeeErkek başaklar çok pasaklı oluyor diye biliyorum ama
Daha nerelerıne saplanacak gör sen.Şuan bunu okurken bile kafamın sağından ağrı saplandı
He de nıye uzgun emoji attın ya kankiş sanki geçmişte birbirimize buyuk acılar yasamısız yasatmısız gıbıHic tanimiram
iyyyyy kımıl kımılll da nee?sanki kurt anlatıyor bağırsaklarda kadınçunku ayaklar zamanlar tasidigi yuke dayanamaz.
bakim yapmazsan catlar, kalinlasir ölü deriler orda kımıl kımıl ben burdayim diye bagirir
Koç kadını başak erkeği aynı bokBenim ex te Koç tu. Demek tüm basaklar koçları buluyor . İlginç
sen genelde biseye yok diyorsan boyle kisa cevap, sanki anonim kalmak adina yok diyormussun gibi geliyor banaankara üniversitesinin kolejiiii neyi anladıysan yanlış anladınn benceee
Benim oğlan tam bir çöp yuvası ama evde ve temizlikte otoritede bir numara. Bolca emir yağdırıyor şunu şunu yapın diyeNeeeeşaka heralde bu tam tersi
Koç burcuyumdur. O esnada köy yanıyordur çekilin ben bi sevişiim gelimNeden uzüldün ilk burç lider burç cesaret güç libido herşey mevcut yaşasın koç burcuayniyız kocam basak ben koç
aynen benimi kıracaksınız ben buranın muhtarıyım yaniArtık dobozlamabu kadar !
De mi
Ooo ayaklı oje gelmişNeeeeşaka heralde bu tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?