- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.201
Bibi maşallah ya nasıl farklı.Film delisi
Bi dahakine çorap giyip cekecegimSaçmalama yahu, geçen gördük hiç de ayağında bir şey yok
sevgilisi olan kız bir erkekle olmayan onlarcasıyla gezerrrrr tozarrrr kanki ayağınaa.yani olmayanın hayatı daha sosyal ve güzeldirrrlise aşkı diye bisey var bikere
kizin hormonlarina mani olamazsin illa o ilk aşka yasanacak, midede kelebekler uçacak, unide manita yapilip tatile gidilecek senin zamaninla kizin zamani birmi, seni arayacak anne mantilotomla tatile gidiyoruz 1 hafta ulasamazsin gorüsenzi baay diyecek
biz mesela esimle en cok ilk askini merak ediyoruz
nesi kotu kemiklerinin ya
utusuz kıyafet gıyımez yemek saatlerı gecmez inşallah ıkısıde anlaşirlargelecegin fettan kaynanasi aramizda arkadaşlar
Benimkilerden iyi en azındanFilm delisi
ne alakasi var kizsevgilisi olan kız bir erkekle olmayan onlarcasıyla gezerrrrr tozarrrr kanki ayağınaa.yani olmayanın hayatı daha sosyal ve güzeldirrr
Eşim pazar da görünce almışGüZel terlikler , nerden aldın ?
en çok bunu beğendimmm
Aaa annem annemin elleri ayaklari efsane narin ve guzeldir uzun inceBibi maşallah ya nasıl farklı.
Yalnız ben zayıfken de böyleydi ayağım bileğim, annem der hep ‘babaannesi kılıklı, çeke çeke ayak bileğin çekmiş diye’
85 kilodan çırpılığa terfi ettim deÇırpimisınız aceba
Kaç kiloua indin bende 120 kilodan85 kilodan çırpılığa terfi ettim de
Ayı yogi gibiydim bennesi kotu kemiklerinin ya
kotu olan bir sey varsa oda biz sismanlarin icine boyle zayif bir insan bacagi atmis olman
Dizler harıka sekıllenmıs yaFilm delisi
50 veya 55 dir bilmiyorum S beden tayt biraz bol geldiKaç kiloua indin bende 120 kilodan
Arkadaşını öpmezsin ama bacımsevgilisi olan kız bir erkekle olmayan onlarcasıyla gezerrrrr tozarrrr kanki ayağınaa.yani olmayanın hayatı daha sosyal ve güzeldirrr
benim abim de oyleydi, utulu utulu giyerdi, ne istese pişer onune gelirdi, hatta o kadar egoist yetistirildiki yemegi begenmeyince annemin burnundan getirirdi, bir gun odasini topladigina, corabini kaldirdigina kendisine yumurta kirdigini sahit olmadim.utusuz kıyafet gıyımez yemek saatlerı gecmez inşallah ıkısıde anlaşirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?