geyik bizim işimiz

sevgilisi olan kız bir erkekle olmayan onlarcasıyla gezerrrrr tozarrrr kanki ayağınaa.yani olmayanın hayatı daha sosyal ve güzeldirrr

Bibi maşallah ya nasıl farklı.

Yalnız ben zayıfken de böyleydi ayağım bileğim, annem der hep ‘babaannesi kılıklı, çeke çeke ayak bileğin çekmiş diye’
Aaa annem annemin elleri ayaklari efsane narin ve guzeldir uzun ince benim ayaklarım için aynı babaannesinin ayakları der hep genir taraklı neyse simdi daha iyiler yaglar gidince

ayyy bibiden sonraaa altıma kaçıracağımm gülmektennnn pembişiii kapkarasııı kedilisiiii ve henüz anlamlandıramadığımıııııı

sevgilisi olan kız bir erkekle olmayan onlarcasıyla gezerrrrr tozarrrr kanki ayağınaa.yani olmayanın hayatı daha sosyal ve güzeldirrr
Arkadaşını öpmezsin ama bacım
İçinde mide bulantısı türünde heyecan oluşmaz, elin ayağına dolaşmaz.
Yıldan haberin var değil mi, 25 sene önce lisedeydim ve felaketti durum
Kaçınılmaz sona kendini hazırlasan mı?

utusuz kıyafet gıyımez yemek saatlerı gecmez inşallah ıkısıde anlaşirlar
benim abim de oyleydi, utulu utulu giyerdi, ne istese pişer onune gelirdi, hatta o kadar egoist yetistirildiki yemegi begenmeyince annemin burnundan getirirdi, bir gun odasini topladigina, corabini kaldirdigina kendisine yumurta kirdigini sahit olmadim.
suyunu bile bize getirttirirdi oyle yetistirdi annem cunku, el kizi hic acimadi valla utanmasa bazlama acacak simdi
ama boyle yetisen erkeklerin esleri cok cekiyor maalesef.
iyilik degil kotuluk aslinda.
universitede ac yasadi resmen neden bir yumurta kirmayi bile ogretmeyen annem yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…