- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.221
ben atmıyorum foto cumku benı topıkten atarsınıznesi kotu kemiklerinin ya
kotu olan bir sey varsa oda biz sismanlarin icine boyle zayif bir insan bacagi atmis olman
Ben çorapsız atmadım ki, atamam yani öyle söyleyeyimBenimkilerden iyi en azından
anasına çekmiştir akıllı akıllı oturur benim kuzummmm.Arkadaşını öpmezsin ama bacım
İçinde mide bulantısı türünde heyecan oluşmaz, elin ayağına dolaşmaz.
Yıldan haberin var değil mi, 25 sene önce lisedeydim ve felaketti durum
Kaçınılmaz sona kendini hazırlasan mı?
Dimi ne biçim mişDizler harıka sekıllenmıs ya
İşte oturmak akıllılık mı o muammaanasına çekmiştir akıllı akıllı oturur benim kuzummmm.
Masallah sanaEkmeği bi terk ettim kilolar gitti
suan bebek benım pasam bende bos evdeyım ugrasim oglum ikimizde hayata atıldıgımızda torpulenır huylarımız inşallahbenim abim de oyleydi, utulu utulu giyerdi, ne istese pişer onune gelirdi, hatta o kadar egoist yetistirildiki yemegi begenmeyince annemin burnundan getirirdi, bir gun odasini topladigina, corabini kaldirdigina kendisine yumurta kirdigini sahit olmadim.
suyunu bile bize getirttirirdi oyle yetistirdi annem cunku, el kizi hic acimadi valla utanmasa bazlama acacak simdi
ama boyle yetisen erkeklerin esleri cok cekiyor maalesef.
iyilik degil kotuluk aslinda.
universitede ac yasadi resmen neden bir yumurta kirmayi bile ogretmeyen annem yuzunden
Ooo ne güzel bende bazen m bazen l giyiyorum s için hala iriyim50 veya 55 dir bilmiyorum S beden tayt biraz bol geldi
Ney kız buayyy bibiden sonraaa altıma kaçıracağımm gülmektennnn pembişiii kapkarasııı kedilisiiii ve henüz anlamlandıramadığımıııııı
Foto acılmıyor mu yauww
ciddi soyluyorum bak bu sekilde devam etme, iyilik degil kotuluk yapiyosun canli ornegini yasadi annem resmen.suan bebek benım pasam bende bos evdeyım ugrasim oglum ikimizde hayata atıldıgımızda torpulenır huylarımız inşallah
Kılları shopla da at
Haklısın ben masayı kuraraken yaptırıyorum sadece takıntılıyıö kırısık kıyafe saatı gelen yemeklereciddi soyluyorum bak bu sekilde devam etme, iyilik degil kotuluk yapiyosun canli ornegini yasadi annem resmen.
biraz temizlik yapsin senle simdiden, sana yardim etsin benim kizda bana prenses ama hayatini idame ettirmesi gereken seyleri simdiden yaptirmaya islemeye calisiyorum.
Foto shopla nasıl sileyim kılları yahuKılları shopla da atkıllı bacak çekip de atsak mı farklı Akım olur aslında
Bende tek tuk var canim lumeam aylardır almamişem.Kılları shopla da atkıllı bacak çekip de atsak mı farklı Akım olur aslında
Ekmeği yeme bak bakalım ne kızla gidiyor kiloOoo ne güzel bende bazen m bazen l giyiyorum s için hala iriyim50 kilo vermis olsam bile
Ben en çok like yada unlike yerdim kesinBende tek tuk var canim lumeam aylardır almamişem.
Orman mı kiFoto shopla nasıl sileyim kılları yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?