- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.261
nerede senin ayaklarrrr?göremedimmAma deme ole cok güzeller
Sen zannettimçocuk 9 yaşında ne bekliyordun
Dimi , önce bir hevesimi alayım ondan sonraYok ya o bacaklar o kaslı adamla gezintiye çıkacak kıyamam
Yok hamile değilim canım adetimgecikince nasıl olur . E korunuyoduk kırk kat . Diye gittim kan verdim eve geldim sonuçlar çıkmadan adet oldum filan yazmıştım ondan bahsediyor olabilirlerHamile mi var aramızda?
Kime kader yüklemesi yapıyorum?
O yürek hoplamasını hissettin değil miYok hamile değilim canım adetimgecikince nasıl olur . E korunuyoduk kırk kat . Diye gittim kan verdim eve geldim sonuçlar çıkmadan adet oldum filan yazmıştım ondan bahsediyor olabilirler
Aynen hevesini al ondan sonraDimi , önce bir hevesimi alayım ondan sonra
Göremezsin zaten, görülecek bir şey yok kapalı tamamennerede senin ayaklarrrr?göremedimm
çocuğun uykusu kaçtı yanıma geldi bir baktıı bi sürü ayakkk.ben de koyacağımm ayağımı deyince kıramadımmm.hadibea geline bak geline bembeyazzzzSen zannettim
Alshsjskdkdj
Desene kızım diye
Kimin sexi taytı var yahuBenimde böyle sexü bi taytım var spro giderken giyerdimacilen spora gitmem lazim ya
Aynen , güzel taktikAynen hevesini al ondan sonrahevesini kaçırırsa kıllı bacaklarınla kovalarsın keratayı
Laylon donunKimin sexi taytı var yahu
işte gerçek kadın ayağııı zarif şıkkk.diğeleri basbayağı amele modeliydiii ayollllEneee kimsecikle bakmamis mi guzum sana
Ya yerinde olsam kısa sortla giderdim . Niye ziyan ediyorsun o güzellikleriBenimde böyle sexü bi taytım var spro giderken giyerdimacilen spora gitmem lazim ya
Ay hemde nasıl nasıl seni en iyi ben beni en iyi sen anlayabilirsin şu konudaO yürek hoplamasını hissettin değil mi
işte gerçek kadın ayağııı zarif şıkkk.diğeleri basbayağı amele modeliydiii ayollll
Basliyordun spora .başladın mı ?Ya yerinde olsam kısa sortla giderdim . Niye ziyan ediyorsun o güzellikleri
Koca seçimim buna engel yanlış kocayı secmisimYa yerinde olsam kısa sortla giderdim . Niye ziyan ediyorsun o güzellikleri
Benim 1 tanecik Sexy taytım vardı eşime kaptırdım eşim giyiyorLaylon donun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?