- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.301
Kv kesinlikle tabloda yer almadı hiç bir zaman . Zaten bir kaç sene önce Vefat etti. Baba önceleri hiç yoktu . Son bir kaç senedir var . Tabi artık çocuklarda büyüdü , çok bir ağırlıkları kalmadı. Sonuçta hep kadın var görüntüde. Doğal olarak ta çocuk annenin oluyor , yani doğup dogmayacagına o karar vermeli .Bu feminizm değil ki, hamile kalan kim, kadın.
Doğuran kim, yine kadın.
Büyüten kim, anne.
Eee kv neresinde, baba neresinde?
Çok kıymetliyle spermi, fışkiye yapmadan önce düşünecekti.
Ama yanlıs oldi neyse ise yarariysa sorun yokOldi.
Gözüm gönlüm açıldi
Oldu oldu hemde çok seksi olduAma yanlıs oldi neyse ise yarariysa sorun yok
Bileydim onceden atardımOldu oldu hemde çok seksi oldu
Benim çevremde kocam kadar çocuklarıyla ilgili bir baba görmedim.Kv kesinlikle tabloda yer almadı hiç bir zaman . Zaten bir kaç sene önce Vefat etti. Baba önceleri hiç yoktu . Son bir kaç senedir var . Tabi artık çocuklarda büyüdü , çok bir ağırlıkları kalmadı. Sonuçta hep kadın var görüntüde. Doğal olarak ta çocuk annenin oluyor , yani doğup dogmayacagına o karar vermeli .
Erkeği etken taraf yapıyor kanunlar . Burda ise tam tersi , etken herzaman kadın. Doğru insanla evlenmişsin ozaman, baba sadece biyolojik olmamalı zaten . Baba olunmaz babalık hak edilir bence .Benim çevremde kocam kadar çocuklarıyla ilgili bir baba görmedim.
Adama çok severim ama hakkını vermem lazım, aslında olması gerekeni o ama alkış alınacak gibi bir davranış gibi sanki övülüyor.
Tüm bunlara rağmen yine de yüzde yetmiş sorumluluk, bakım, ilgi bende.
Benim yaptığım, onun yapmadığı bir tek yemektir çocuklarla alakalı, onu da ben yaptırmıyorum zaten.
Öz bakımdan gece uyanmalarına, dışarıda gezdirme, zaman geçirme, falan ne varsa yapıyor zaten.
Ama onun bile hakkı değil bu kararı vermek.
Gerçi bizde yasal olarak kürtaj için baba izni gerekiyor, onu bile bir erkeğin onayına bıraktılar.
Severim yazmışım, söverim olacaktı.Erkeği etken taraf yapıyor kanunlar . Burda ise tam tersi , etken herzaman kadın. Doğru insanla evlenmişsin ozaman, baba sadece biyolojik olmamalı zaten . Baba olunmaz babalık hak edilir bence .
Yavrum benim yaBen hamile olduğumu öğrendiğim ve söylediğim anı unutamıyorum.
Hastaneyi ayağa kaldırdım testiniz yanlış diye.
Saatlerce höykürerek ağladım, arkadaşım alışverişe kuaföre falan götürdü beni havam değişsin diye ve bir emzik alıp paketletti, akşam eşine ver diye.
Arkam dönük yemek koyuyorum, ‘o paketi sana arkadaşım aldı ihtiyacın olacakmış’ dedim, adam açtı ve kalp krizi geçiriyordu.
Yere, ayağımın üzerine yığıldı nasıl ağlıyor, nasıl mutlu, titriyor falan.
Ben onu görünce ağlamaya başladım, ben üzüntüden o sevinçten ağlıyor
Bu kadar uyumlu bir çiftiz.
Platonik enişte oldukça yakışıklıymış
28.Yavrum benim ya
Güldürdü hikayen .
Kaç yaşında anne oldun ilk
Aboooo. Bende 28 im ucuz atlatmisim desene28.
Bana sorsan 15 yaşımda falan gibi geliyor, kafa öyleydi çünkü
Bir kahve iç geçer bacım
Güreşen çocuklarımı izleyip, yitip giden gençliğim şerefine kahve içiyorumkızlar napıosunuz..
affıyet olsun bacım giden gıttı bosver. bende pasamı uyuttum dişarda kar yagıyor onu izliyorumGüreşen çocuklarımı izleyip, yitip giden gençliğim şerefine kahve içiyorum
ay gecmiyo valla imdat diye bagirarak çıril ciplak kosacagim sokaklardaBir kahve iç geçer bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?