geyik bizim işimiz

Bu feminizm değil ki, hamile kalan kim, kadın.
Doğuran kim, yine kadın.
Büyüten kim, anne.
Eee kv neresinde, baba neresinde?
Çok kıymetliyle spermi, fışkiye yapmadan önce düşünecekti.
Kv kesinlikle tabloda yer almadı hiç bir zaman . Zaten bir kaç sene önce Vefat etti. Baba önceleri hiç yoktu . Son bir kaç senedir var . Tabi artık çocuklarda büyüdü , çok bir ağırlıkları kalmadı. Sonuçta hep kadın var görüntüde. Doğal olarak ta çocuk annenin oluyor , yani doğup dogmayacagına o karar vermeli .

Benim çevremde kocam kadar çocuklarıyla ilgili bir baba görmedim.
Adama çok severim ama hakkını vermem lazım, aslında olması gerekeni o ama alkış alınacak gibi bir davranış gibi sanki övülüyor.
Tüm bunlara rağmen yine de yüzde yetmiş sorumluluk, bakım, ilgi bende.
Benim yaptığım, onun yapmadığı bir tek yemektir çocuklarla alakalı, onu da ben yaptırmıyorum zaten.
Öz bakımdan gece uyanmalarına, dışarıda gezdirme, zaman geçirme, falan ne varsa yapıyor zaten.
Ama onun bile hakkı değil bu kararı vermek.
Gerçi bizde yasal olarak kürtaj için baba izni gerekiyor, onu bile bir erkeğin onayına bıraktılar.

Erkeği etken taraf yapıyor kanunlar . Burda ise tam tersi , etken herzaman kadın. Doğru insanla evlenmişsin ozaman, baba sadece biyolojik olmamalı zaten . Baba olunmaz babalık hak edilir bence .

Erkeği etken taraf yapıyor kanunlar . Burda ise tam tersi , etken herzaman kadın. Doğru insanla evlenmişsin ozaman, baba sadece biyolojik olmamalı zaten . Baba olunmaz babalık hak edilir bence .
Severim yazmışım, söverim olacaktı.
Benim ilişki bazında aşırı problemim var, o ayrı.
Evlenmek için de inanılmaz yanlış insan ama doğru bir baba.
Çocuğunun altını değiştiriyor diye dalga geçen oluyordu ‘yapması zevkliydi değil mi, onu bilen b.k temizlesini de bilecek, senin çocuğun’ derdi.

Yavrum benim ya
Güldürdü hikayen .
Kaç yaşında anne oldun ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…