- 10 Nisan 2014
- 43.778
- 116.421
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.281
sen başka ben çoraplı patikli kedili bilmemnelileri kastettimbenim zerafet akan ayaklarim peki
Yok daha başlayacağım. Ama alıştırma yapıyorum. Hangi salonda çok seksi erkek var araştırmasını yapıyorumBasliyordun spora .başladın mı ?
Bakmazsan bakarlar gülüm repliğini uygulaKoca seçimim buna engel yanlış kocayı secmisim
Boşasın beni hey yavrum hey burnu duşse alırmı egolu pis şeyBakmazsan bakarlar gülüm repliğini uygula
Ama kendisi olsa aynen söyle derdi. Kadın olsaydın bakımlı olsaydın kocanı ihmal etmeseydin bla bla . Erkek işte , kulaklarından alıp çamaşır teline sermeli hepsiniBoşasın beni hey yavrum hey burnu duşse alırmı egolu pis şey
Başaktı dımıBoşasın beni hey yavrum hey burnu duşse alırmı egolu pis şey
İyi geceler canımHerkese iyi geceler kızlar ben yatar sabah erken kalkacağım
Ben hamile olduğumu öğrendiğim ve söylediğim anı unutamıyorum.Ay hemde nasıl nasıl seni en iyi ben beni en iyi sen anlayabilirsin şu konuda
Eşime bişey demeden gizli gizli test yaptırdım eşim arıyor soğuk davranıyorum.
Mesajlasiyoruz kısa kesiyorum 'beni hamile bıraktı' diye içten içe sinirimi çıkarıyorum filan .
Kanı verdim geldim eve ohhh misler gibi adet oldum elhamdülillah da adamcağız da çok çekmemiş oldu
Bende hamileyim diye ağlamıştım. Ne kv nede koca istiyordu çocuk. Aldır diye baskı yaptılar hattaBen hamile olduğumu öğrendiğim ve söylediğim anı unutamıyorum.
Hastaneyi ayağa kaldırdım testiniz yanlış diye.
Saatlerce höykürerek ağladım, arkadaşım alışverişe kuaföre falan götürdü beni havam değişsin diye ve bir emzik alıp paketletti, akşam eşine ver diye.
Arkam dönük yemek koyuyorum, ‘o paketi sana arkadaşım aldı ihtiyacın olacakmış’ dedim, adam açtı ve kalp krizi geçiriyordu.
Yere, ayağımın üzerine yığıldı nasıl ağlıyor, nasıl mutlu, titriyor falan.
Ben onu görünce ağlamaya başladım, ben üzüntüden o sevinçten ağlıyor
Bu kadar uyumlu bir çiftiz.
İyi geceler canım. Yarın aynı yerde ve aynı saatte
Onlara neyse acaba?Bende hamileyim diye ağlamıştım. Ne kv nede koca istiyordu çocuk. Aldır diye baskı yaptılar hatta
sen de bu feministlik varken çoktann bir kadın platformuna başkanlık etmeliydinnnOnlara neyse acaba?
Annenin kararıdır bu, ne hakla karışmışlar?
Bende öyle yaptım zaten. İstemiyorsan boşanırsın dedim .Onlara neyse acaba?
Annenin kararıdır bu, ne hakla karışmışlar?
Bu feminizm değil ki, hamile kalan kim, kadın.sen de bu feministlik varken çoktann bir kadın platformuna başkanlık etmeliydinnn
Oldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?