geyik bizim işimiz

insanlar nasıl konu acıyorlar. hem esden hemde kayınpederden darp edılıyır bır gelın ve oglu için bosanmıyormuş.

Kitapla aran nasıl? Ben genelde yapacak bişey bulamayınca kitap okuyorum. Bende birazdan çocukları almaya gideceğim ama onun öncesi alışveriş
evde 3 kolı kıtap var hergun 2saat okuyorum aksamları genellıkle el işi yapıyorum. ama her gun aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım demekkı

lily86 bacım nasılsın sağlık sıhatın yerındemı

lily86 lili nasılsın naptın rapor işini ya ben kacırdım o araları. Bakıyırum 10 sayfa konusulmus kacıyırum
Canlar iyiyim cok şükür evdeyim biraz el islerine sardim daha cok facete pinterestte model bakip "bunu da mi yapsam" diye kendime hedefler belirliyorum :)
Rapor isi de şöyle halloldu, pazartesi doktoru aradim zaten bir tahlil vermistim temiz cikmis cok şükür olumsuz olsaydi antibiyotik verilecekti. Onun bahanesiyle doktora rica ettim o da 1 gunluk rapor yazip whatsapptan gönderdi ben de is yerine gonderdim isimi saglama aldim kisaca
Cok şükür iyiyim ama muhabbetinize yetisemedim 50 sayfa gerideyim napiyim
Sizde ne var ne yok kim hasta arada gördüm gecmis olsun arkadaslar kusura bakmayin hepsini okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…