- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.649
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.321
bende actim tv den 45 lik muzikleri, kizla boya yapiyorumGüreşen çocuklarımı izleyip, yitip giden gençliğim şerefine kahve içiyorum
sen gene bornozla cık ne olur ne olmazay gecmiyo valla imdat diye bagirarak çıril ciplak kosacagim sokaklarda
aksama kargoya gidecegim iade gondermeye cok heyecenaliyim hayatimda bir farklilik olacak
yok ciplak koşacagim yaptigim delirme eyleminin bir anlami olmali tv lerde falan gormeliyimsen gene bornozla cık ne olur ne olmaz
yok ciplak koşacagim yaptigim delirme eyleminin bir anlami olmali tv lerde falan gormeliyim
Yeni uyandım , kahvemi içiyorum. Sen napıyosun ?kızlar napıosunuz..
Bu gidişle eskiden en monoton şeyler şimdilerde en heyecanlı şeyler olucakay gecmiyo valla imdat diye bagirarak çıril ciplak kosacagim sokaklarda
aksama kargoya gidecegim iade gondermeye cok heyecenaliyim hayatimda bir farklilik olacak
Gunaydin bacım. Bende her işi bıtırdım ögle yemegını yedım cay içiyorum sımdıYeni uyandım , kahvemi içiyorum. Sen napıyosun ?
Oh afiyetler olsunGunaydin bacım. Bende her işi bıtırdım ögle yemegını yedım cay içiyorum sımdı
Tesekur ederim can canım sıkılıyor evde ya ne yapsam acabaOh afiyetler olsun
Kitapla aran nasıl? Ben genelde yapacak bişey bulamayınca kitap okuyorum. Bende birazdan çocukları almaya gideceğim ama onun öncesi alışverişTesekur ederim can canım sıkılıyor evde ya ne yapsam acaba
evde 3 kolı kıtap var hergun 2saat okuyorum aksamları genellıkle el işi yapıyorum. ama her gun aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım demekkıKitapla aran nasıl? Ben genelde yapacak bişey bulamayınca kitap okuyorum. Bende birazdan çocukları almaya gideceğim ama onun öncesi alışveriş
yok benim icin haber başlığı o olmazpandemıden sonra insanlar cıldırdı dıye manset baslıgı olursun
taş boyama falan yapsana oğluşun da sever eglenceli baya.evde 3 kolı kıtap var hergun 2saat okuyorum aksamları genellıkle el işi yapıyorum. ama her gun aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım demekkı
guzel fıkır aslındataş boyama falan yapsana oğluşun da sever eglenceli baya.
Hep dış mihraklaryok benim icin haber başlığı o olmazamarikanın oyunu bunlar olur
En son sinir olur taşları da boyayida çöpe atarım ha . Dusurmeyin çocukların aklına böyle şeylertaş boyama falan yapsana oğluşun da sever eglenceli baya.
Ay rüyamda sütlaç görmüştümmm .Bende bugün sütle uğrastım 5 kilo sit aldım yoğurt ve sütlac yaptim yoruldum tabi ki yemek yapmadım fast food yedik
lily86 bacım nasılsın sağlık sıhatın yerındemı
Canlar iyiyim cok şükür evdeyim biraz el islerine sardim daha cok facete pinterestte model bakip "bunu da mi yapsam" diye kendime hedefler belirliyorum :)lily86 lili nasılsın naptın rapor işini ya ben kacırdım o araları. Bakıyırum 10 sayfa konusulmus kacıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?