- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.501
Bozdurur veririm ozamanKusura bakma senin paran Bizde geçmiyor. Geçelim kuzum
Benim ayaklar sürekli çıplak yahu.Bense ya terlik yada patiksiz olamıyorum
Bozdurur veririm ozaman
Tamam tamam anladık , illaki mahcup edeceksin beniAllahım ya para geçmiyor diyorum huu...
Hatta bazıları çorapla uyuyor . Oda enteresanBenim ayaklar sürekli çıplak yahu.
Çorap gidikliyo beni
En iyisi senin yaptığın tabi
Hastalıklar ayaktan gelir çünkü.
Sıcak tutmak lazım
Benim içimden geldi hediye ediceğim mahcup olunacak bir durum yokki.Tamam tamam anladık , illaki mahcup edeceksin beni
Teşekkürler canım. Yaz bi gelsin bakalım gelebilecekmiyiz daha belli bile değilBenim içimden geldi hediye ediceğim mahcup olunacak bir durum yokki.
Gelirsen haber etTeşekkürler canım. Yaz bi gelsin bakalım gelebilecekmiyiz daha belli bile değil
Gelemezsin Corona var almazlarTeşekkürler canım. Yaz bi gelsin bakalım gelebilecekmiyiz daha belli bile değil
öyle bir durumda dona sudyene ihtiyacin kalmaz yaprak kullanirsin çünkuDon parası olur işte.. Sütyen parası da lazım
Ahahah.. Eşime dedim sokakta çıplak koşmak nasıl bir duygudur diye oda ben merak ediyorum yapıcam dediöyle bir durumda dona sudyene ihtiyacin kalmaz yaprak kullanirsin çünku
Desene memeler sarkık gezecezöyle bir durumda dona sudyene ihtiyacin kalmaz yaprak kullanirsin çünku
benimde hayalim, bir gun geecekten birinin bu akimi baslatacagini dusunuyorumAhahah.. Eşime dedim sokakta çıplak koşmak nasıl bir duygudur diye oda ben merak ediyorum yapıcam dedihayali imiş meğer
babaannem gibi ekmek yaparken koltugunun altindan cocuguna uzatirsin o emerDesene memeler sarkık gezecez
Yağmurlu havada efsane olur kendine güvenen birisi çıkar elbet akım başlarbenimde hayalim, bir gun geecekten birinin bu akimi baslatacagini dusunuyorum
Memeleeeeeer.ringo Ringo memelerDesene memeler sarkık gezecez
yok ben yagmurlu havada cikmam zaturre olurum, yaz ayinda kosmayi dusunuyorumYağmurlu havada efsane olur kendine güvenen birisi çıkar elbet akım başlar
Hemen soyunuyorumYağmurlu havada efsane olur kendine güvenen birisi çıkar elbet akım başlar
Yagmur suları süzülürken üzerinden.daha güzel görünür ama sen bilirsin.yok ben yagmurlu havada cikmam zaturre olurum, yaz ayinda kosmayi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?