- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.481
Türkiye için durum çok vahim. Donsuz kalacağız resmen merkez bankası rezerv i bizim bildiğimiz - 55 milyon $ ama bence daha da çok fazla minimum - 55 m $ maximum unu düşünemiyorumAklı olan krediye bulaşmaz bence
Arada yavaşlıyor böyleSite çöktü galiba
sen ayağının resmini atmışmıydın?atmayanları da almayacağım artık burayaSite çöktü galiba
Kedili olan benim kuzum dün attımsen ayağının resmini atmışmıydın?atmayanları da almayacağım artık buraya
Hani şu güzel terlikli olanKedili olan benim kuzum dün attım
Hayatımda ilk kez terlik giyiyorumHani şu güzel terlikli olan
Bense ya terlik yada patiksiz olamıyorumHayatımda ilk kez terlik giyiyorumterlik alışkanlığım olsun diye kandırdı beni
nolmuş altına dolaraÇok iyi insallah elinde tutarsın altınını. Altın almaya para yok diğen arkadaşlar valla en azından ufakta olsa dolar alsın. Bana dua edersiniz
nolmuş altına dolara
bizim gibi zar zor birikim yapan insanlar icin bir anlami olmuyor ki.Birikim yapan dolar altın alsın İngiliz pound u da olabilir
Patik var evde belki 20 den fazla giymiyorum terlik te kedili diye giyiyorum yoksa asla giymemBense ya terlik yada patiksiz olamıyorum
Patikleri çok seviyorumPatik var evde belki 20 den fazla giymiyorum terlik te kedili diye giyiyorum yoksa asla giymem
En azından nefes olur valla dımdızlak kalacağız ortada.bizim gibi zar zor birikim yapan insanlar icin bir anlami olmuyor ki.
dolar 15 lira olacakta enflasyon yerindemi kalacak sanki yoo o 2 3 katina cikacak sen ben gibi gariban tek tek o altinlari bozdurmak zorunda kalacagiz
Hediye edebilirimPatikleri çok seviyorum
Hediye değil ama satın alabilirim . Yaza geldiğimde iletişime geçelimHediye edebilirim
biz zengin olmayiz da kotu gun parasi biriktiririz oda anca 2 ay idare ederEn azından nefes olur valla dımdızlak kalacağız ortada.
Kusura bakma senin paran Bizde geçmiyor. Geçelim kuzumHediye değil ama satın alabilirim . Yaza geldiğimde iletişime geçelim
Allah ağız tadı versin mal da yalan mulkte yalanÇok iyi insallah elinde tutarsın altınını. Altın almaya para yok diğen arkadaşlar valla en azından ufakta olsa dolar alsın. Bana dua edersiniz
Don parası olur işte.. Sütyen parası da lazımbiz zengin olmayiz da kotu gun parasi biriktiririz oda anca 2 ay idare edercokta sey yapmamak lazim o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?