- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.461
Hoşbuldum yavru ceylanımHosgeldin şeker
Bizim için bombok vallaeee pıyasa nasıl
Dolar fırlamışmı yine ?Bizim için bombok valla
Fırlayacak benim tahminim. 1 veya 1.5 sene sonra dolar minimum 15 TL olacakDolar fırlamışmı yine ?
Bı kısmını altın yaptım paralarımin. Bir kısmı altın olarak kaldıBirikim yapan dolar altın alsın İngiliz pound u da olabilir
Çok iyi insallah elinde tutarsın altınını. Altın almaya para yok diğen arkadaşlar valla en azından ufakta olsa dolar alsın. Bana dua edersinizBı kısmını altın yaptım paralarımin. Bir kısmı altın olarak kaldı
o zaman bosver bız fakirliğe devamBizim için bombok valla
borsadan anlar mısın?doğru söyle bak test yaparımmmÖğlen 11 den akşam 7 ye kadar temizlik yaptım. Sonra piyasa borsa araştırması yaptım
nereye gitti o gıııı diye dolaşan üye.daha yeni tanışıyoruz yahuuu gıııııı nedirrrro zaman bosver bız fakirliğe devam
onu bosver onu kendine hayrı yok bıze zaten olamaznereye gitti o gıııı diye dolaşan üye.daha yeni tanışıyoruz yahuuu gıııııı nedirrrr
yüz vermeyinnnnnonu bosver onu kendine hayrı yok bıze zaten olamaz
Digital borsa takipcisiyimborsadan anlar mısın?doğru söyle bak test yaparımmm
Bende rüyamda kocaman balık ile boğuşuyordum rüyamda eşimi gırtlaklamışımruyamda adamın biri bana bır sandık çil çil altın getirmişti... ayol
Aklı olan krediye bulaşmaz benceBanka kredi çekmek isteyenler faizler aşırı yükselecek bu faiz çok masum kalacak
sen kocanı gırtlaklamişsın bende adama altınları bırak dıyordum ama o kotu kotu bakıyordu bana tövbe tövbeBende rüyamda kocaman balık ile boğuşuyordum rüyamda eşimi gırtlaklamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?