- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #9.761
Hos geldın canım ben grubun müdüresı...
hos gelmissen ama abul subuk olmadı hacı. şimdı. geyikte olsun hayatımızda ama hep borsa dert keder nereye kadar tabı geyıkte dozunda olmalıMüdire hanim size de hello.
Ben genelde yatirim topiklerinde takilirim. Ay sonu para kalmayinca boyle saga sola dagiliyorum
Gruplariniza gelip abuk subuk konular konusmam. Az goygoy yapar giderim
Yarismaya istanbuldan katiliyorum
içinizden zengin olan olupta bu hafta bana söylemezse valla küserimmm.nomu dan bir atılım bekliyorum özellikleeeMüdire hanim size de hello.
Ben genelde yatirim topiklerinde takilirim. Ay sonu para kalmayinca boyle saga sola dagiliyorum
Gruplariniza gelip abuk subuk konular konusmam. Az goygoy yapar giderim
Yarismaya istanbuldan katiliyorum
Parayı kım kaybetti bız bulakiçinizden zengin olan olupta bu hafta bana söylemezse valla küserimmm.nomu dan bir atılım bekliyorum özellikleee
Yaparım ama sen yapamayor say. Yoksa hergün Antep yemeği diye damlarsınyapan olsa yesek ya
Sence varmı böyle bir pilavpirinç pilavının resmini atacakmışş bak.niye olur demedinnnn?
ask olsun bacım. haa 1yıl baksan bana ne olacakYaparım ama sen yapamayor say. Yoksa hergün Antep yemeği diye damlarsın
içinizden zengin olan olupta bu hafta bana söylemezse valla küserimmm.nomu dan bir atılım bekliyorum özellikleee
yemekten anlayan bir kadın olarak 1 gün boyunca suda bekleyen pirinç hamur olur derimm pişmedennnnSence varmı böyle bir pilav
saç boyadım yokluğundaaaaSelam kızlar napıosunuz
taa isveçe nasıl damlasınn ayolll?Yaparım ama sen yapamayor say. Yoksa hergün Antep yemeği diye damlarsın
oda degıl demiyor kı gel bacım 2yıl bızde kal paran gıtmesın senıntaa isveçe nasıl damlasınn ayolll?
maşallahhh 1 ayda değil 2 yılll.evlat edinsin kurtulsunnn kadın toptann seniiioda degıl demiyor kı gel bacım 2yıl bızde kal paran gıtmesın senın
Pilav bilmem ana güzel sütlaç olurryemekten anlayan bir kadın olarak 1 gün boyunca suda bekleyen pirinç hamur olur derimm pişmedennnn
sen de anlıyorsun ba ba baak yemektennnnnPilav bilmem ana güzel sütlaç olurr
cok guzel olur oglum buyur ordamaşallahhh 1 ayda değil 2 yılll.evlat edinsin kurtulsunnn kadın toptann seniii
kadın zaten 3 çocukla başı dertte yaşıyor bir de bizim çocukları ne yapsınn ayoll.bence 1 2 yıl o gönderir çocuklardan birini bize.kızı alırım ben benim kız kız çocuk delisidirrrcok guzel olur oglum buyur orda
benım kı sıkılıyor cabuk 12 saat oynar sonra hoppa tek basına uzanırkadın zaten 3 çocukla başı dertte yaşıyor bir de bizim çocukları ne yapsınn ayoll.bence 1 2 yıl o gönderir çocuklardan birini bize.kızı alırım ben benim kız kız çocuk delisidirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?