geyik bizim işimiz

Daha ilk kontrolde doktor sıkıntı yok dedi bize ilişki olabilir dedi ama benim kocam tabiki asla risk almaz kapattı kendini namuslu bir bey haline geldi

Daha ilk kontrolde doktor sıkıntı yok dedi bize ilişki olabilir dedi ama benim kocam tabiki asla risk almaz kapattı kendini namuslu bir bey haline geldi
Benim ilkinde bir sey demedi doktor. Sonra biz dedik yasak degil herhalde vur patlasin cal oynasin. 2. Kontrole gittim iliskiye girmiyorsunuzdur dimi dedi yoo dedim giriyoruz ne mana. Ilk 3 ay risk gormesem de girmesseniz iyi dedi. Bende esime soyledim bir tirs bu sonra dedim 1 bucuk ay sonra tamam gecmis devam ama simdi boyle oldu iste.
Bence gobek onlarin psikolojiyi etkiliyo
Benimde etkiliyor zaten ay bi sey olur mu , ay şöyle diye kafa gidiyor ama belli etmiyordum

Dokununca hiç mi bişey hissetmiyorsun ?
İçeri sıfır his, sıfır.
Baskı sadece.
Yalnız şöyle bir şey var, acı eşiğim yüksek, kolay uyuşmam, orta ilaçlar bile etki etmez bana.
Bünyem kendinden mi hissizdir ondan mı böyle, bilmiyorum.
Dişçi 2 morfin yapar üzerine sprey, hala hissederim falan filan.
Beni anamla babam yanlış yapmış bence, tam olmamışım.

Bir de dün beni görmüş rüyasında ilişkiye giriyorduk diye şaşkın şaşkın anlatıyor. Allah Allah neden acaba ya

Az kalmıs zaten sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…