- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.382
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
Sen ikna edicen onu ilk bebekse oyle bi endişeleri olabiliyor ama yenecek. Ayrıca 9 ay libido tavan oluyor hamilelerde sen nasıl durucanGel de sen onu benim narin kocama anlat
Zirkon zirkonbeştaş meselaaa kaşıkçı elmasından büyüktü taşlarııı
Uzun sürmesi lazım bıraz bu konuya yogunluk verinVajinal yok, o ne ki bilmiyorum.
Burada okudukça iyice taktım kafayı, millet başka şey anlatıyor herhalde dedim.
Vaginal orgazm hikaye . G- noktası orgazmı sağlıyor .Vajinal yok, o ne ki bilmiyorum.
Burada okudukça iyice taktım kafayı, millet başka şey anlatıyor herhalde dedim.
Daha ilk kontrolde doktor sıkıntı yok dedi bize ilişki olabilir dedi ama benim kocam tabiki asla risk almaz kapattı kendini namuslu bir bey haline geldiBen hamile kaldığımda bir daha sevisemicez diye dusunduk mu artik ne vur patlasin cal oynasin durumlari oldu. 1 ,5 ay Sonra doktor demez mi her halukarda 3 ay onermiyorum. Adama bir kal geldi ama oyle böyle gene oluyordu yani. Sonra gobek hepten çıktı onun isi yogunlasti 2 3 haftadir kepenk kapandi herhalde diyorum artiksinir bozucuymus
İşte his yok ki.Vaginal orgazm hikaye . G- noktası orgazmı sağlıyor .
Durdum artık bitti bitecek zaten. Önümüzdeki maçlara bakıcazSen ikna edicen onu ilk bebekse oyle bi endişeleri olabiliyor ama yenecek. Ayrıca 9 ay libido tavan oluyor hamilelerde sen nasıl durucan
Dokununca hiç mi bişey hissetmiyorsun ?İşte his yok ki.
O uygulamayı yaptırırsam diyorum, belki bir ihtimal.
Ay zaten 34 haftalıkmısısn tamam tamam finişi görmüşsünüz hadi gözün aydınDurdum artık bitti bitecek zaten. Önümüzdeki maçlara bakıcaz
Sağ ol. Şimdiden sonra bu göbekle kimseyi çekemem zatenAy zaten 34 haftalıkmısısn tamam tamam finişi görmüşsünüz hadi gözün aydın
Tam kocalayacakken biz buraya kaçtık
Benim ilkinde bir sey demedi doktor. Sonra biz dedik yasak degil herhalde vur patlasin cal oynasin.Daha ilk kontrolde doktor sıkıntı yok dedi bize ilişki olabilir dedi ama benim kocam tabiki asla risk almaz kapattı kendini namuslu bir bey haline geldi
İçeri sıfır his, sıfır.Dokununca hiç mi bişey hissetmiyorsun ?
Çok korkuyorum o muneden yaTam kocalayacakken biz buraya kaçtık
Az kalmıs zaten sık dişiniBenim ilkinde bir sey demedi doktor. Sonra biz dedik yasak degil herhalde vur patlasin cal oynasin.2. Kontrole gittim iliskiye girmiyorsunuzdur dimi dedi yoo dedim giriyoruz ne mana. Ilk 3 ay risk gormesem de girmesseniz iyi dedi. Bende esime soyledim bir tirs bu sonra dedim 1 bucuk ay sonra tamam gecmis devam ama simdi boyle oldu iste.
Bence gobek onlarin psikolojiyi etkiliyo
Benimde etkiliyor zaten ay bi sey olur mu , ay şöyle diye kafa gidiyor ama belli etmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?