- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.541
Sıpa annesi çalışıyor nasıl kıyıyor annesine uyutma sende onları gece sürekli rahatsız etKızabilmek ne mümkün . Sıpa tam kızıyorum anne kızma anne bağırma diyip gelip boynuma sarılıyor . Ay bunlar çok yaman gerçekten
İyiyim reis sen nasılsıneyvallah hacı nasılsın.
Oyyy öpppp benim yerimeeee koklaaaa bol bol çek içine kokusunu ruhunda dolaşsınreis nazlı ogluyla ugrasıyor
Hiç bir bilgim yok Reyiz. Benim tel faturalı 25 GB İnternet i var her haftada İnternet veriyor bitirmeden güncelleniyorev internetinı iptal edınce farklı bır ücretmi öduyoruz..aaa yeni ögrendim bunu
vucudunun her zerresine kadar hissetti.. emın olOyyy öpppp benim yerimeeee koklaaaa bol bol çek içine kokusunu ruhunda dolaşsın
bende ders calişmak için getırmıştım eve ama fıyaskoHiç bir bilgim yok Reyiz. Benim tel faturalı 25 GB İnternet i var her haftada İnternet veriyor bitirmeden güncelleniyor
Turkcell mi?bende ders calişmak için getırmıştım eve ama fıyasko
malesef evetTurkcell mi?
Yıl olmuş 2021 hala İnternet sorunu var şaka gibimalesef evet
en sonunda benım tepem atacak. modemi alıp asagıya atacagımYıl olmuş 2021 hala İnternet sorunu var şaka gibi
Sakin ol reis. Ara müşteri hizmetlerini şikayetini söyle sonuçta para veriyorsun çözümü illaki vardır.en sonunda benım tepem atacak. modemi alıp asagıya atacagım
enfeksiyon kapmışımm ondan girmedim siteye.idrar yolları enfeksiyonu dedi kuzen.geçmezse pazartesi doktora görüneceğimmUyudum uydum . 4 saat kadar uyudum en azından. Oğlanın bağırısmalarına kalktım. Bu arada H Heytttt be nerde ? İki gündür onu Hiç görmedim
selam aybush baban iyileşti mi?Sakin ol reis. Ara müşteri hizmetlerini şikayetini söyle sonuçta para veriyorsun çözümü illaki vardır.
ben aramaktan onlar konusmaktan bıkmadılarSakin ol reis. Ara müşteri hizmetlerini şikayetini söyle sonuçta para veriyorsun çözümü illaki vardır.
dıkkatlı ol bacım gecmiş olsunenfeksiyon kapmışımm ondan girmedim siteye.idrar yolları enfeksiyonu dedi kuzen.geçmezse pazartesi doktora görüneceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?