- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.521
uyudum uyandım canUyumadın mı senGünaydın
Geç dalganı, bi jest yapalım dedik hemen bozuntuya veriyorsuntabı canım teklıfler gelıyor.. ne demesin
aaaa sensız olmazkı buralarSize iyi ve mutlu günler . Bende yatağa gider
eee ben dedım sıze odunum ben anlamam jestenGeç dalganı, bi jest yapalım dedik hemen bozuntuya veriyorsun
Çok teşekkür ederimAmirle alakali bir sorun yasiyor musun?
Yani stres kaynakli olabilir mi?
Bana panik atak ya da anksiyete gibi gelmedi ben de bazen is yerinde tartistigimda tansiyonum yükselir, biliyorum yani :) hatta biraz kaygı sorunlari da yaşıyorum pandemi bitince bir uzmana da başvurmayi düşünüyorum. Simdi evden calistigim ve disari çıkmadığım için daha sakinim ama is yerindeyken ya da amirle tartistigimda stres altindayken nefes darlığı yasadigim oluyordu.
Seninkisi kansizliktan bile olabilir. Çünkü tansiyon düşmüyor ama anlık bas dönmesi halsizlik gibi bir durum oluyorsa kan seviyesi dustugunde de yasanabilir. Bir de o an şekerin de dusuyorsa iyice vücut bırakıyor kendini.
Doktor falan degilim ama artik kendimin ve ailemin/cevremin doktoru gibi oldum bir de saglik konularında da cok okurdum önceleri. Bana kansızlık ve şeker düşmesi olabilir gibi geldi, bir tahlil verip hemoglobin, demir ve B12 degerlerine baktir derim.
En çok hava almak iyi geliyorEvet kesinlikle . Hamileysen şeker dengesizlesebilir. Bir şeyler yendiğinde daha iyi hissediyormusun?
UyumamışsınSize iyi ve mutlu günler . Bende yatağa gider
Bende bi aralar öyleydim şimdi devamlı kilo alıyorum 73 olmusumBak ben bildiydim zaten. Hem hominigırtlak hemde zayıf , en sevmedigim tipler
Bende bi aralar öyleydim şimdi devamlı kilo alıyorum 73 olmusum
Öyledir zaten. Zamanla metabolizma zayıflıyor . Ondan sonra diyetler bile işe yaramıyor .. en iyisi zamanında beslenme dengesini kurmak, böylelikle hem daha sağlıklı yasar hemde kilon dengeli olurBende bi aralar öyleydim şimdi devamlı kilo alıyorum 73 olmusum
Bu kez de cocuklar uyutmadı . Kafamı duvara duvara vurasım varUyumamışsın
Hiç uyumadın mı yoksa?Bu kez de cocuklar uyutmadı . Kafamı duvara duvara vurasım var. En iyisi doktora söyleyim de uyku ilacı yazsın bana . Söyle deliksiz 24 hatta 48 saat yatayım
Uyudum uydum . 4 saat kadar uyudum en azından. Oğlanın bağırısmalarına kalktım. Bu arada H Heytttt be nerde ? İki gündür onu Hiç görmedimHiç uyumadın mı yoksa?
İnternet i bitmiştir belki bende görmedim. Oğlunun ağızına acı biber sürmek lazım sıpa nolcakUyudum uydum . 4 saat kadar uyudum en azından. Oğlanın bağırısmalarına kalktım. Bu arada H Heytttt be nerde ? İki gündür onu Hiç görmedim
Kızabilmek ne mümkün . Sıpa tam kızıyorum anne kızma anne bağırma diyip gelip boynuma sarılıyor . Ay bunlar çok yaman gerçektenİnternet i bitmiştir belki bende görmedim. Oğlunun ağızına acı biber sürmek lazım sıpa nolcak
ask olsun bacım ya benım kılo nıye sureklı gunde me gelıyor10 sene sonra bu kahkahaları sana hatırlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?