- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.501
gız yok o bıze verır ha bana verır sızı bılemem ben fakırım ben garıp ben açım ayol bu acımatasyon oldumuSen öyle san . Bi Zengin olsun , ceycey toz duman olur bulamasın hiçbir yerde
Tamam bekle zengin olsun sonra sana versin . Hey yavrum hey ...gız yok o bıze verır ha bana verır sızı bılemem ben fakırım ben garıp ben açım ayol bu acımatasyon oldumu
kız acım dedım acıktım haTamam bekle zengin olsun sonra sana versin . Hey yavrum hey ...
Polo senin şu midenin bir kalıbı varmı merak ediyorum. Ne zaman yemekten bahsetsem sen acıkıyorsun . Midende Kocaman bir canavar mı besliyorsun sen Allah aşkınakız acım dedım acıktım ha
kız ben doyamıyorum sıkıntı oooPolo senin şu midenin bir kalıbı varmı merak ediyorum. Ne zaman yemekten bahsetsem sen acıkıyorsun . Midende Kocaman bir canavar mı besliyorsun sen Allah aşkına
Allah bilir sen şimdi sinir derecesinde zayıfsındırdakız ben doyamıyorum sıkıntı ooo
Evet valla bacım zayıfımmAllah bilir sen şimdi sinir derecesinde zayıfsındırda
Bak ben bildiydim zaten. Hem hominigırtlak hemde zayıf , en sevmedigim tiplerkız kardeşim bana hediye almiş. 40 beden olmuyor belıme alıyorsun barı bedenıme gore al bu nedır yanı
bune kızın surat yakısıyormuEvet valla bacım zayıfımm
eeee ne yapayım suc benimmiBak ben bildiydim zaten. Hem hominigırtlak hemde zayıf , en sevmedigim tipler
Senin tabi. Az ye ozaman madem kilo alamıyorsun yemeği israf etme barieeee ne yapayım suc benimmi
ayı gibi yiyorum haaaSenin tabi. Az ye ozaman madem kilo alamıyorsun yemeği israf etme bari. Bide fakirim diyor , sen fakir olma ben mi olayım
30 undan sonrada böyle gülebilecekmisin merak ediyorumayı gibi yiyorum haaa
170.52 olabilirim cumku sankı kılo vermişsin30 undan sonrada böyle gülebilecekmisin merak ediyorum. Bu arada boyun ve kilon kaç ? Hemen bir bmi kontrolü yapalım
Gunaydin bacımKahvaltıya gelin
Ooo ozaman manken sayılırsın170.52 olabilirim cumku sankı kılo vermişsin
Uyumadın mı senGunaydin bacım
tabı canım teklıfler gelıyor.. ne demesinOoo ozaman manken sayılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?