- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #10.801
yiye yiye fil gibi oldukk zatennn.ayaklarıma zor uzandımm dünnnGel ben sana yemek yapayım. Benim yemekler lezzetli oluyor , ağız tadıyla yersin
Brokoli ne kadar ki orada?Ben söz vermiyorum. Brokoli burda etten daha pahalı . Ben de bolca yulaf ve çikolata getiririm
Nerde yaşıyorsun? Belki bi gün düşer yolumuzYolunuz düşerse yazın beklerim kızlar doğa mız var gönlümüz var meyve sebze var yazlık kışlık herşeyinizi doldururum
Benim yemekler kilo aldırmazyiye yiye fil gibi oldukk zatennn.ayaklarıma zor uzandımm dünnn
Woww ben sana kıyamam ki sen calısıyorsun ben sana yaparımGel ben sana yemek yapayım. Benim yemekler lezzetli oluyor , ağız tadıyla yersin
250 gr bir buket yaklaşık 2 euro bazen daha da pahalı oluyorBrokoli ne kadar ki orada?
Olsun yaparım yinede , zaten hergün yapıyorumWoww ben sana kıyamam ki sen calısıyorsun ben sana yaparım
Euro kaç para birimi sizin orada? Kron değil miydi isveçin parası?250 gr bir buket yaklaşık 2 euro bazen daha da pahalı oluyor
dolapta brokoli var yarın haşlayayım yoğurtlayayım barriiiiii .üstüne de kırmızı biber tereyağında hafif kavurur dökerimm misssss250 gr bir buket yaklaşık 2 euro bazen daha da pahalı oluyor
Bende aşçıyımOlsun yaparım yinede , zaten hergün yapıyorum
korkudan dışarda yemek yemeyi bıraktık maalelsef.eve siparişde vermiyorumm.marketten dondurulmuş pizza alıyorumm kıza mesela.döner hamburgeri de dondurulmuş alıyoruz.arada da köfteci yusuftan bir şeyler hepsii bu.kazanamıyorlarrr yemek işindekiler hep işçi çıkardılarrrBende aşçıyımpandemi maff etti bizi
Angaraya mı gelelimdolapta brokoli var yarın haşlayayım yoğurtlayayım barriiiiii .üstüne de kırmızı biber tereyağında hafif kavurur dökerimm misssss
Allah kolaylık versin canım. Bir çok insanı ekmeğinden etti bu pandemi . Allah herkesin yardımcısı olsunBende aşçıyımpandemi maff etti bizi
Ben işletmemi çok iyi zamanda kapatmışımkorkudan dışarda yemek yemeyi bıraktık maalelsef.eve siparişde vermiyorumm.marketten dondurulmuş pizza alıyorumm kıza mesela.döner hamburgeri de dondurulmuş alıyoruz.arada da köfteci yusuftan bir şeyler hepsii bu.kazanamıyorlarrr yemek işindekiler hep işçi çıkardılarrr
Ye ye bol bol yağ olsundolapta brokoli var yarın haşlayayım yoğurtlayayım barriiiiii .üstüne de kırmızı biber tereyağında hafif kavurur dökerimm misssss
aşaılanalım gel valla.gezeriz bend e bunaldımm iyice evde otur oturAngaraya mı gelelimbizsiz mi yiyeceksin
Burdada tam tersi sanki . Bizimkinin dükkanı ful işliyor .korkudan dışarda yemek yemeyi bıraktık maalelsef.eve siparişde vermiyorumm.marketten dondurulmuş pizza alıyorumm kıza mesela.döner hamburgeri de dondurulmuş alıyoruz.arada da köfteci yusuftan bir şeyler hepsii bu.kazanamıyorlarrr yemek işindekiler hep işçi çıkardılarrr
Vardır bir hayır.. 3 kere büyük battım bakalım ilerki zamanlarda ne olacakAllah kolaylık versin canım. Bir çok insanı ekmeğinden etti bu pandemi . Allah herkesin yardımcısı olsun
en hafif yemek değil miiiii?Ye ye bol bol yağ olsun
senin ki yemek işinde mi?oraya gelirsem beraber sopalarızzzzz onuuu.ama söyleme önlem almasınnnnBurdada tam tersi sanki . Bizimkinin dükkanı ful işliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?